אתמול חוויתי האטה, ובבדיקה מסתבר באמת שנפתחו לי 8 ערוצים. לאחר מספר שעות העסק השתחרר וכעת אני מוריד על מקס' כל שעות היממה (עברה כיממה אחת).
לגבי ההעלאה כמו רבים כאן היה כמעיין "מחסום" ב1.8 כעת אני על 2 במדויק.
לגבי החלק המעניין :הסיבים האופטיים אני כמעט בטוח שזה לא העניין משום שאני גר בבית פרטי ועובד הוט רשם על גבי הפורום שסלילה של כבל אופטי עד לבית פרטי לא תקרה בעשור קרוב!
yebous כתב:אתמול חוויתי האטה, ובבדיקה מסתבר באמת שנפתחו לי 8 ערוצים. לאחר מספר שעות העסק השתחרר וכעת אני מוריד על מקס' כל שעות היממה (עברה כיממה אחת).
לגבי ההעלאה כמו רבים כאן היה כמעיין "מחסום" ב1.8 כעת אני על 2 במדויק.
לגבי החלק המעניין :הסיבים האופטיים אני כמעט בטוח שזה לא העניין משום שאני גר בבית פרטי ועובד הוט רשם על גבי הפורום שסלילה של כבל אופטי עד לבית פרטי לא תקרה בעשור קרוב!
...
הוט לא פורסת סיבים עד הבית , סיבים עד הבית זה FTTH ואת זה בזק מתכוונת לעשות ,הוט פורסת סיבים עד הבניין שזה FTTB .. מבחינת בתי קרקע ,במקרה כזה כמה בתים אמורים יהיו להיות מחוברים לכבל אחד או משהו בסגנון הזה. .
אין לי מושג אם משדרגים אצלי. רק מכאן אני שמעתי כל מיני השערות. אני לא יודע אם יש קשר, אבל לפני כחודש פרסמתי כאן שאלה על בקשה מהוט לשלוח אליי טכנאי מהוט כדי לבדוק בעיות פוטנציאליות בתשתית, בלי שאני אזמין אותו במיוחד. שאלתי אם עוד מישהו נתקל בזה. שלחו אליי מישהו ממחלקת הבקרה שלהם. די חשדתי בזה, אבל אולי זה קשור בזה... מי יודע.
לפי מה שרשום שם:
Upstream Power shows the level of the signal from the cable modem to the provider. This number should be lower than 55dB. The lower the number, the better your connection.
זה אמור להיות כמה שיותר נמוך ואצלי זה היה על 35, הטכנאי אמר שזה לא תקין ואפילו הראה לי בפלא' שלו.