רעשי רקע בחיבור בין פטיפון לסטייג' פונו.
יש לי פטיפון של Stanton שמחובר לסטייג' של Cambridge Audio 640P ומחובר לכניסת AUX ברסיבר של HK.
אני שומע יחסית בסדר אבל יש ראשי רקע טיפוסיים שמאוד הייתי רוצה להיפטר מהם.
צרפתי כמה תמונות שינסו להמחיש את המצב,אם תוכלו להגיד לי איך לחווט כמו שצריך על מנת להימנע מהרעשי רקע.
ניסיתי לשחק עם זה קצת וגיליתי שאני שם את היד על הזרוע של הפטיפון הרעש נחלש טיפה אבל עדיין מטריד.
תודה
אני שומע יחסית בסדר אבל יש ראשי רקע טיפוסיים שמאוד הייתי רוצה להיפטר מהם.
צרפתי כמה תמונות שינסו להמחיש את המצב,אם תוכלו להגיד לי איך לחווט כמו שצריך על מנת להימנע מהרעשי רקע.
ניסיתי לשחק עם זה קצת וגיליתי שאני שם את היד על הזרוע של הפטיפון הרעש נחלש טיפה אבל עדיין מטריד.
תודה
נערך לאחרונה על ידי Norega ב 22/03/2012 19:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
הברגתי את הארקה זה אמנם
הפחית את הרעשי רקע אבל עדיין כשמגבירים יש רעשים אמנם נחותים מהקודמים מבחינת העוצמה.
מבחינת האיכות שמע נעשתה הרעה,שומעים את הסאונד בלוע ולא טבעי.
לא ציינתי אולי זה קשור ,החלפתי במעבדה מקצועית את המחט למחט יותר טובה כביכול.
חשבתי שאולי יש קשר.
המחט של אורטפון כך שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה.
עוד משהו שאני לא בטוח לגביו, האם מהפונו סטייג' אני מחבר את הRCA לAUX
או שמומלץ להתאים את זה ליציאה אחרת?
PRE OUT או משהו דומה?
מבחינת האיכות שמע נעשתה הרעה,שומעים את הסאונד בלוע ולא טבעי.
לא ציינתי אולי זה קשור ,החלפתי במעבדה מקצועית את המחט למחט יותר טובה כביכול.
חשבתי שאולי יש קשר.
המחט של אורטפון כך שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה.
עוד משהו שאני לא בטוח לגביו, האם מהפונו סטייג' אני מחבר את הRCA לAUX
או שמומלץ להתאים את זה ליציאה אחרת?
PRE OUT או משהו דומה?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חיבור ל-AUX זה בסדר גמור (PRE OUT לא מיועד לזה).
לגבי MM/MC, זה התאמה לסוג הראש. הראש שלך זה MM ושם צריך להיות המתג (כפי שהוא בתמונה).
אגב, אני רואה שגם ה-Subsonic filter אצלך במצב ON, נסה אולי להעבירו ל-OFF.
לגבי MM/MC, זה התאמה לסוג הראש. הראש שלך זה MM ושם צריך להיות המתג (כפי שהוא בתמונה).
אגב, אני רואה שגם ה-Subsonic filter אצלך במצב ON, נסה אולי להעבירו ל-OFF.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לעניות דעתי (אבל אולי אני טועה) החזרת החוטים לכניסות MM לא תפתור את הבעיה. עצם העובדה שהנחת היד על הזרוע מפחיתה את הרעש מצביעה על ליקוי כלשהו בחיווט ההארקה או לולאת הארקה במערכת. הדבר היחדי שמשפיע בין MM לMC זאת עוצמת ההגברה של הפונו סטייג'. חיבור ראש MM לכניסת MC עלולה לגרום ל-CLIPPING של הסיגנל אבל לא לשינוי משמעותי ברעש HUM הנובע בחיבורי הארקה לקויים.
איזה אינטרקונקטים משמשים אותך לחיבור הפטפון לפונו סטייג'? מהיכן רכשת אותם? חנות מתמחה באודיו או הום סנטר? כבלי RCA המיועדים להעברת AV לא מתאימים לחיבור בין פטפון לפונו סטייג' כי הסיכוך שלהם מיועד בעיקר לסיגנל וידיאו או סיגנלים חזקים של אודיו (בסביבות 1V).
האם הפטפון מגיע עם זנבות כבל RCA או מחברי יציאה על השילדה?
קיימת גם אפשרות שחיבורי הארקה בתוך הפטפון לא תקינים והזרוע אינה מוארקת (הצינורית של הזרוע). ייתכן גם שהארקת שילדת הפטפון מנותקת או אחד מחיבורי הסיכוך בכבלי הפטפון (בתוך הזרוע או בכבלים היותאים מהפטפון).
איזה אינטרקונקטים משמשים אותך לחיבור הפטפון לפונו סטייג'? מהיכן רכשת אותם? חנות מתמחה באודיו או הום סנטר? כבלי RCA המיועדים להעברת AV לא מתאימים לחיבור בין פטפון לפונו סטייג' כי הסיכוך שלהם מיועד בעיקר לסיגנל וידיאו או סיגנלים חזקים של אודיו (בסביבות 1V).
האם הפטפון מגיע עם זנבות כבל RCA או מחברי יציאה על השילדה?
קיימת גם אפשרות שחיבורי הארקה בתוך הפטפון לא תקינים והזרוע אינה מוארקת (הצינורית של הזרוע). ייתכן גם שהארקת שילדת הפטפון מנותקת או אחד מחיבורי הסיכוך בכבלי הפטפון (בתוך הזרוע או בכבלים היותאים מהפטפון).
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
הבעיה בראש?
אם הראש ישןיש חשיבות לצמידות הכבלים לראש.
יש להצמיד את הכבל מזרוע הפטיפון עם גוף ראש הפטיפון ללא מרווח.
כמו כן האם החוטים מזרוע הפטיפון מחוברים כראוי לראש,ז"א אדום לאדום לבן ללבן וכו'?
יש להצמיד את הכבל מזרוע הפטיפון עם גוף ראש הפטיפון ללא מרווח.
כמו כן האם החוטים מזרוע הפטיפון מחוברים כראוי לראש,ז"א אדום לאדום לבן ללבן וכו'?