שרשור תגובות: בחוד הסטרימרים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

למאמר: בחוד הסטרימרים

תמונה
לפני יומיים עלתה בערוץ 2 בתוכנית החסכון כתבה על האלטרנטיבות לצריכת תוכן טלוויזיוני. אם זה דרך מקלטי עידן+, סטרימרים או צלחות לווין. שימו לב לסטרימר אשר מוצג כעומד בחוד "חזית הסטרימרים".הכתבה כנראה לא מחדשת הרבה לקוראי האתר, אך יפה להראות כיצד הפך הסטרימר מלהיות מוצר נישה רק לפני מספר שנים בודדות, למוצר שנהיה נפוץ כיום כמעט בכל בית ומוזכר תדירות בתוכניות החדשות.

לכתבת הוידאו: מתנתקים מהכבלים והלוויין ולא מחמיצים דבר

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

זה לא שאני נגד הפרודיג'י, הוא באמת סטרימר לא רע, אבל המגמתיות וחוסר האובייקטיביות מול הסטרימרים המתחרים ממש צועקים מהכתבה, שנראית ממש כתבה פרסומית ולא עיתונאית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

בהרבה מקרים המוצרים אשר מופיעים בכתבות כאלו הינן אלו שהיחצן הביא, לא באמת עשו מחקר על כל הסטרימרים שיש בארץ ובחרו את המתאים ביותר להופיע בכתבה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

מסכים, גם כשראיתי את זה בטלויזיה הייתה תחושה של פרסומת... אבל לדעתי גם סטרימרים ימותו עוד 3-4 שנים... הם פשוט ישתלבו בטלויזיות...

007me
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

אני בכלל בדיעה שכל הסטרימרים דינם כלייה.
אחרי משחקים עם סטרימרים שונים ומיגבלותיהם, שמתי media pc טוב, ופתרתי לי את כל הבעיות עד שהטלוויזיה עצמה תהפוך למחשב, מה שבטוח יקרה בקרוב.

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342

שליחה

הדבר היחיד שמחזיק אותי מחובר לכבלים היום למרבה האירוניה זה ערוץ הופ. למישהו יש חלופה ראויה (חינמית או בתשלום)?

חזור אל “חדשות HT”