חידוש מנוי ב yes - לא suprise ולא נעליים
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קיבלתי היום שיחת טלפון מ yes, מסתבר שעוד חודש מסתיים החוזה שלי והם רוצים מאד שאשאר איתם אז הנציגה אמרה לי שכלקוח ותיק (11 שנים) אני אקבל עוד חבילה בנוסף על אלו שאני כבר משלם עליהם (משלם לשווא כי אני לא רואה את הערוצים שיש לי).
הבעתי תמיהה שזה כל מה שהם מציעים ומיד היא אמרה שאוכל לקבל 2 חבילות נוספות ולא אחת...
הודעתי לה חגיגית שעוד ערוצים לא מעניינים אותי והיא אמרה שזה כל מה שהיא יכולה לתת אז נפרדנו כידידים.
אם מישהו מ yes קורא את השרשור יש לי מסר אליכם: תצטרכו לעשות יותר מאמץ כדי להשאיר אותי... באופן כללי אני מרוצה מ yes אבל אחרי 11 שנים ועם תום ההתחיבות אני חושב שהם צריכים להיות יותר נדיבים.
הבעתי תמיהה שזה כל מה שהם מציעים ומיד היא אמרה שאוכל לקבל 2 חבילות נוספות ולא אחת...
הודעתי לה חגיגית שעוד ערוצים לא מעניינים אותי והיא אמרה שזה כל מה שהיא יכולה לתת אז נפרדנו כידידים.
אם מישהו מ yes קורא את השרשור יש לי מסר אליכם: תצטרכו לעשות יותר מאמץ כדי להשאיר אותי... באופן כללי אני מרוצה מ yes אבל אחרי 11 שנים ועם תום ההתחיבות אני חושב שהם צריכים להיות יותר נדיבים.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
oris74,
הם העלו את המחיר?
הם העלו את המחיר?
אפרופו הפתעה ,אני מאוכזב בגדול מכחלון : אין באמת מהפכה בעידן פלוס ,פשוט בושה !!!זה נלעס עד 2014
שאז יזיזו את זה ל 2016 .
בצרפת יש 40 ערוצים חופשיים !!! בשיטה הדיגיטלית זה לא טעות , מתוכם 10 ב HD ,רק השבוע הוסיפו 5(דה מרקר) .
בבריטניה יש 25 רוצים חופשים כולל HD .
שאז יזיזו את זה ל 2016 .
בצרפת יש 40 ערוצים חופשיים !!! בשיטה הדיגיטלית זה לא טעות , מתוכם 10 ב HD ,רק השבוע הוסיפו 5(דה מרקר) .
בבריטניה יש 25 רוצים חופשים כולל HD .
-
oris74
- חבר במועדון HT

אה כן... כששאלתי לגבי המחיר היא מילמלה משהו שזה עלה בכמה שקלים...
אני לא מבין את זה כי אם סיימתי את ההתחייבות אני לא נחשב לקוח חדש? (שהרי תמיד לקוחות חדשים מקבלים את התנאים הכי טובים)
אני לא מבין את זה כי אם סיימתי את ההתחייבות אני לא נחשב לקוח חדש? (שהרי תמיד לקוחות חדשים מקבלים את התנאים הכי טובים)
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בקש ניתוק ותראה איזה מחירים אחרים תקבל ....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
נציגי YES טועים בגדול במסרים שהם מעבירים ללקוחות וותיקים.
כשביקשתי כלקוח וותיק לקבל את המחיר שהם מציעים באתר ללקוחות חדשים, התשובה שקיבלתי היא שלקוחות חדשים גם משלמים דמי התקנה.
תשובה כזו הזויה עוד לא שמעתי. שהרי מכיוון שאני לקוח קיים, אני לא צריך התקנה, אז למה אני צריך לשלם את זה?
לא עזר כמה ניסיתי להסביר לנציגת קשרי לקוחות. פשוט רובוט אטום ללא תודעת שירות והבנה בסיסית.

כשביקשתי כלקוח וותיק לקבל את המחיר שהם מציעים באתר ללקוחות חדשים, התשובה שקיבלתי היא שלקוחות חדשים גם משלמים דמי התקנה.
תשובה כזו הזויה עוד לא שמעתי. שהרי מכיוון שאני לקוח קיים, אני לא צריך התקנה, אז למה אני צריך לשלם את זה?
לא עזר כמה ניסיתי להסביר לנציגת קשרי לקוחות. פשוט רובוט אטום ללא תודעת שירות והבנה בסיסית.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
נציגי yes יודעים שלקוחות קיים ותיקים רגלים לקבל פחות ולשלם יותר אז הם לא צרכים להתאמץ כמו על לקוח חדשאיינשטיין כתב:נציגי YES טועים בגדול במסרים שהם מעבירים ללקוחות וותיקים.
לא עזר כמה ניסיתי להסביר לנציגת קשרי לקוחות. פשוט רובוט אטום ללא תודעת שירות והבנה בסיסית. ('n)![]()
...
והצעה מהוט על חבילות וכמות ממירים שיש לך ותוספת של איום עזיבה עם מועד לניתוק ישפר את עמדך
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

זו אינה הנקודה.
הנקודה היא שבעצם YES מודים שהמחיר שהם גובים עבור עלות ההתקנה אינו בהכרח עבור ההתקנה, וכך אפשר להטילו גם על לקוחות וותיקים שמחדשים תוכנית ללא צורך בהתקנה מחדש.
הנקודה היא שבעצם YES מודים שהמחיר שהם גובים עבור עלות ההתקנה אינו בהכרח עבור ההתקנה, וכך אפשר להטילו גם על לקוחות וותיקים שמחדשים תוכנית ללא צורך בהתקנה מחדש.
אבל זה היה ברוראיינשטיין כתב:זו אינה הנקודה.
הנקודה היא שבעצם YES מודים שהמחיר שהם גובים עבור עלות ההתקנה אינו בהכרח עבור ההתקנה, וכך אפשר להטילו גם על לקוחות וותיקים שמחדשים תוכנית ללא צורך בהתקנה מחדש....
מחירי ההתקנה זינקו בצורה מטורפת
חיבור כבל מהממיר לקיר פתאום נהיה עבודה של כמה מאות שקלים
לדעתי הם מסתכלים על זה ככה: ככל שאתה לקוח ותיק יותר, למשל לקוח כבר 11 שנה רצוף!!
ככה אתה פחות תרצה לעזוב.אתה רגיל כבר לYES זה חלק מהחיים. מבחינתם אתה צריך אותם יותר מאשר הם אותך
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

כל המחקרים והעבודות שנעשו בתחום של שווי לקוח חדש מול לקוח קיים, עלות שימור לקוח קיים מול עלות גיוס לקוח חדש וכד', מראים חד משמעית שזול ונכון יותר לשמר לקוח קיים מאשר לגייס לקוח חדש. חבל שבמחלקת השיווק של YES חושבים להיפך.
חבל שאתה נותן לנציגים האלה להשפיע עליך , נציגי קו ראשון כשמם הם - קו ההגנה הראשון של YES (במקרה הזה) , אני מציע שתרים טלפון , תבקש לדעת מה קורה מבחינת המחיר ובמידה ולא יורדים לסוף דעתך (ואני מבטיח לך שזה מה שיקרה) בקש ניתוק , יעבירו אותך כמה מדורי גיהנום , אבל לבסוף אם תהיה עקבי תוציא מחיר מצויין
סתם לצורך הדגמה:
ביקשתי להתנתק , הורידו במחיר , לא הסכמתי מכיוון שאני יודע עד לאן אפשר לרדת מחבר שירד למחיר שארשום בהמשך) , טענו שיחזרו אליי לתאם ניתוק , לאחר יום או יומיים באמת חזרה נציגת שימור , הציעה הצעה טיפה יותר טובה עדיין סרבתי , הנציגה תיאמה איתי ניתוק , וYES אפילו משקיעים מאמצים בשליחת SMS עם הודעה על תאריך הגעתו של הטכנאי לאסיפת הציוד וניתוק המנוי , כמובן שזה לא קורה ותוך יומיים מתקשרים שוב והפעם הפלא ופלא כל משאלותיי התגשמו , גם שדרוג של ממיר אחד YES TOTAL , גם שדרוג של ממיר אחד YES מקס (על שניהם אני משלם 48 שקלים אך מכיוון שהוזילו את חבילת הבסיס אז יוצא שאני לא משלם שקל מעל מה ששילמתי) גם ספורט HD חודשיים חינם , גם הנחה על ערוץ רוסי אחד , וגם חצי שנה ערוץ רוסי שני.
אל תתייאש , אתה הצרכן והכח בידיך.
סתם לצורך הדגמה:
ביקשתי להתנתק , הורידו במחיר , לא הסכמתי מכיוון שאני יודע עד לאן אפשר לרדת מחבר שירד למחיר שארשום בהמשך) , טענו שיחזרו אליי לתאם ניתוק , לאחר יום או יומיים באמת חזרה נציגת שימור , הציעה הצעה טיפה יותר טובה עדיין סרבתי , הנציגה תיאמה איתי ניתוק , וYES אפילו משקיעים מאמצים בשליחת SMS עם הודעה על תאריך הגעתו של הטכנאי לאסיפת הציוד וניתוק המנוי , כמובן שזה לא קורה ותוך יומיים מתקשרים שוב והפעם הפלא ופלא כל משאלותיי התגשמו , גם שדרוג של ממיר אחד YES TOTAL , גם שדרוג של ממיר אחד YES מקס (על שניהם אני משלם 48 שקלים אך מכיוון שהוזילו את חבילת הבסיס אז יוצא שאני לא משלם שקל מעל מה ששילמתי) גם ספורט HD חודשיים חינם , גם הנחה על ערוץ רוסי אחד , וגם חצי שנה ערוץ רוסי שני.
אל תתייאש , אתה הצרכן והכח בידיך.
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה ידידי. כן, אני מכיר את הפרוצדורה הזו של אסקלציות (כבר עשיתי זאת בעבר) פשוט חשבתי שעכשיו שמסתיים החוזה אז לא אאלץ לעבור זאת שוב אבל כנראה שטעיתי...
בכל מקרה, פניתי אליהם דרך פייסבוק וקבענו לדבר מחר אז עדכונים בהמשך...
בכל מקרה, פניתי אליהם דרך פייסבוק וקבענו לדבר מחר אז עדכונים בהמשך...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

מניסיון לקוח קיים יכול לקבל ב-230 ש"ח לחודש את אחת מחבילות ה-CHOICE (חבילת הסרטים + 3 חבילות לבחירה ללא ספורט, או ,חבילת הסרטים חבילת הספורט וחבילה נוספת לבחירה) כולל ממיר MAX TOTAL ושני ממירי HD (לא TOTAL).
-
oris74
- חבר במועדון HT

אז התקשרו שוב היום...
כיום אני משלם כ 300 ₪ עבור בסיס + סרטים + 4 חבילות (כאשר חוץ מחבילת סדרות אני לא מנצל אף חבילה). התשלום כולל 2 ממירי מקס טוטאל.
הציעו לי את אותו הדבר ב 280 ₪... אמרתי שלא מתאים, אמרו שזה הכי טוב שהם יכולים להציע אז אמרתי שאני לא מעונין להמשיך... And now we wait...
כיום אני משלם כ 300 ₪ עבור בסיס + סרטים + 4 חבילות (כאשר חוץ מחבילת סדרות אני לא מנצל אף חבילה). התשלום כולל 2 ממירי מקס טוטאל.
הציעו לי את אותו הדבר ב 280 ₪... אמרתי שלא מתאים, אמרו שזה הכי טוב שהם יכולים להציע אז אמרתי שאני לא מעונין להמשיך... And now we wait...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני למדתי שהדרך הנכונה להתנהל מולם היא לתת הצעה. כלומר - אתה חייב להציב מספר ליחוס, אחרת הם ירדו בכל פעם קצת, ואולי גם לא ירדו בכלל.
בשיחה איתם (ועם סלולר, אינטרנט וכו') אני תמיד מתחיל במספר שנראה לי הגיוני, ומצטט מתחרה שלהם.
"קיבלתי ב-HOT את ההצעה הבאה".
באופן כזה, הדיאלוג הרבה יותר קל כי או שהם מגיעים קרוב, או שאתה מתנתק. זה חוסך הרבה טרטור.
אגב, בחלק גדול מהמקרים אני באמת הולך לקבל הצעה מהמתחרים.
ועוד טיפ אחד: השתמש בשירותים של www.netek.co.il
מאוד מומלץ.
מה שקורה הוא שאחרי שאתה מפקסס את הפקס דרך האתר, יש ל-YES בדיוק 72 שעות להחזיר אותך, אחרת הם כבר לא יכולים לחייב אותך יותר וחייבים לנתק.
בפועל - אתה תקבל שיחה, תוך יום או יומיים, מנציג בכיר של שימור לקוחות. כזה שהייתי מצליח להגיע אליו אחרי שבועיים או יותר, בדרך הרגילה.
עשיתי את זה בדיוק לפני שבוע וחצי.
בשיחה איתם (ועם סלולר, אינטרנט וכו') אני תמיד מתחיל במספר שנראה לי הגיוני, ומצטט מתחרה שלהם.
"קיבלתי ב-HOT את ההצעה הבאה".
באופן כזה, הדיאלוג הרבה יותר קל כי או שהם מגיעים קרוב, או שאתה מתנתק. זה חוסך הרבה טרטור.
אגב, בחלק גדול מהמקרים אני באמת הולך לקבל הצעה מהמתחרים.
ועוד טיפ אחד: השתמש בשירותים של www.netek.co.il
מאוד מומלץ.
מה שקורה הוא שאחרי שאתה מפקסס את הפקס דרך האתר, יש ל-YES בדיוק 72 שעות להחזיר אותך, אחרת הם כבר לא יכולים לחייב אותך יותר וחייבים לנתק.
בפועל - אתה תקבל שיחה, תוך יום או יומיים, מנציג בכיר של שימור לקוחות. כזה שהייתי מצליח להגיע אליו אחרי שבועיים או יותר, בדרך הרגילה.
עשיתי את זה בדיוק לפני שבוע וחצי.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
oris74
- חבר במועדון HT

עדכון:
היום התקשרה נציגה בכירה נחמדה (שכחתי את שמה) ומה שנסגר הוא:
לגבי המחיר, לא הצלחתי לקבל הנחה משמעותית מבלי לוותר על ממיר טוטאל אחד (יש לי שניים וכבר התרגלתי אליהם אז קשה לי להפסיק). במקום 300₪ שאני משלם היום (2 טוטאל, סרטים, סדרות ועוד 2 חבילות) אשלם 280₪ ובנוסף:
ספורט 5 HD חינם לשלושה חודשים
50% הנחה בהתקנת VOD
50% הנחה בדמי שימוש VOD
35₪ תכני vod
10 סרטים חינם ב dvd box
אמנם זה יקר משמעותית מהוט אבל על איכות צריך לשלם ובאופן כללי אני מאד מרוצה מיס.
תודה לכל המגיבים על התובנות
היום התקשרה נציגה בכירה נחמדה (שכחתי את שמה) ומה שנסגר הוא:
לגבי המחיר, לא הצלחתי לקבל הנחה משמעותית מבלי לוותר על ממיר טוטאל אחד (יש לי שניים וכבר התרגלתי אליהם אז קשה לי להפסיק). במקום 300₪ שאני משלם היום (2 טוטאל, סרטים, סדרות ועוד 2 חבילות) אשלם 280₪ ובנוסף:
ספורט 5 HD חינם לשלושה חודשים
50% הנחה בהתקנת VOD
50% הנחה בדמי שימוש VOD
35₪ תכני vod
10 סרטים חינם ב dvd box
אמנם זה יקר משמעותית מהוט אבל על איכות צריך לשלם ובאופן כללי אני מאד מרוצה מיס.
תודה לכל המגיבים על התובנות