המחשב שלי הרג אותי היום
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אתמול עדכנתי לתומי מ-ULTRAVNC 1.0.1 ל- 1.0.2
הכל היה בסדר עד שהיום הייתי צריך להתחבר למחשב מרחוק (כתבתי איזה כתבה ורציתי לשנות איזה פרמטר של איזו תוכנה מהק"ב). והמחשב לא הגיב מרחוק.
עליתי למעלה וגיליתי שהוא באמצע BOOT. טוב, נו BSOD קורה לפעמים.
אחרי 10 דקות חזרתי וראיתי שהוא עדיין בשלב זה או אחר של BOOT וזה כבר הדליק לי נורה אדומה. הפעם נשארתי לידו לראות מה קורה, וכמובן שהיה BSOD וזה עשה BOOT ברצף - אחד אחרי השני. משום מה זה היה מכוון על AUTOMATIC REBOOT כך שלא ניתן היה להספיק ולקרוא מה גורם לזה.
ניתקתי כבל רשת על כל צרה שלא תבוא, והפעם נכנסתי ל-SAFE MODE. מזל שיש לי אצבע מהירה על ה-F8 כי משום מה זה לא שאל אותי אם להיכנס לזה או לא, למרות 10 ה-REBOOTS שהוא עשה בעשר דקות הקודמות.
ב-SAFE MODE הכל מצויין. כיביתי את AUTOMATIC REBOOT והפעם התגלה שאיזה אלמנט של ULTRA VNC הוא מקור הצרה.
טוב, מיד עשיתי UNINSTALL (אני כבר ב-BOOT ה-13 שלי) של התוכנה וכמובן שזה לא הזיז לזה כלום - BSOD לפני ה-LOGIN SCREEN.
טוב, הפעם ידנית מחקתי את הקבצים (מזל שאני יודע את שם הדרייבר ואת שם הקובץ הבעייתיים) + מחקתי את ה-SERVICE דרך REGEDIT.
אחרי ה-REBOOT (ה-14) הכרטיס מסך שלי לא זוהה (הרי ULTRAVNC מתקין דרייבר לכרטיס מסך מדומה) מה שגרם למסך שלי לעבור למצב 640 על 480 על 16 צבעים... אוקיי, אז רק נשאר לי להתקין את הדרייבר של המסך. קלי קלות, זה NVIDIA 6600, אבל איזה אחד...
פותחים את המחשב וצריך לנסות לקרוא איזה מודל ושל מי הכרטיס... מצאתי וזה של ASUS.
עכשיו להוריד 68M (זה הגודל של הדרייבר!) מהאתר של ASUS לוקח לי בערך שעתיים וחצי (זה פשוט זוחל!). אחרי ההתקנה הכל פחות או יותר בסדר, אבל בזבזתי יום שלם על... בעצם כלום...
סתם רציתי לשתף...
מזל שזה לא היה ב-HTPC כי אם זה היה בסלון, הילדים היו צולבים אותי...
הכל היה בסדר עד שהיום הייתי צריך להתחבר למחשב מרחוק (כתבתי איזה כתבה ורציתי לשנות איזה פרמטר של איזו תוכנה מהק"ב). והמחשב לא הגיב מרחוק.
עליתי למעלה וגיליתי שהוא באמצע BOOT. טוב, נו BSOD קורה לפעמים.
אחרי 10 דקות חזרתי וראיתי שהוא עדיין בשלב זה או אחר של BOOT וזה כבר הדליק לי נורה אדומה. הפעם נשארתי לידו לראות מה קורה, וכמובן שהיה BSOD וזה עשה BOOT ברצף - אחד אחרי השני. משום מה זה היה מכוון על AUTOMATIC REBOOT כך שלא ניתן היה להספיק ולקרוא מה גורם לזה.
ניתקתי כבל רשת על כל צרה שלא תבוא, והפעם נכנסתי ל-SAFE MODE. מזל שיש לי אצבע מהירה על ה-F8 כי משום מה זה לא שאל אותי אם להיכנס לזה או לא, למרות 10 ה-REBOOTS שהוא עשה בעשר דקות הקודמות.
ב-SAFE MODE הכל מצויין. כיביתי את AUTOMATIC REBOOT והפעם התגלה שאיזה אלמנט של ULTRA VNC הוא מקור הצרה.
טוב, מיד עשיתי UNINSTALL (אני כבר ב-BOOT ה-13 שלי) של התוכנה וכמובן שזה לא הזיז לזה כלום - BSOD לפני ה-LOGIN SCREEN.
טוב, הפעם ידנית מחקתי את הקבצים (מזל שאני יודע את שם הדרייבר ואת שם הקובץ הבעייתיים) + מחקתי את ה-SERVICE דרך REGEDIT.
אחרי ה-REBOOT (ה-14) הכרטיס מסך שלי לא זוהה (הרי ULTRAVNC מתקין דרייבר לכרטיס מסך מדומה) מה שגרם למסך שלי לעבור למצב 640 על 480 על 16 צבעים... אוקיי, אז רק נשאר לי להתקין את הדרייבר של המסך. קלי קלות, זה NVIDIA 6600, אבל איזה אחד...
פותחים את המחשב וצריך לנסות לקרוא איזה מודל ושל מי הכרטיס... מצאתי וזה של ASUS.
עכשיו להוריד 68M (זה הגודל של הדרייבר!) מהאתר של ASUS לוקח לי בערך שעתיים וחצי (זה פשוט זוחל!). אחרי ההתקנה הכל פחות או יותר בסדר, אבל בזבזתי יום שלם על... בעצם כלום...
סתם רציתי לשתף...
מזל שזה לא היה ב-HTPC כי אם זה היה בסלון, הילדים היו צולבים אותי...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אנחנו שדרגנו בחברה שלנו מ pc-anywhere (תוכנה מזעזעת - נתקעת לרוב, איטית) ל untravnc לפני כשנה.
תוכנה מאוד יציבה, 0 תקלות, הצפנה גבוהה, מהירה בהרבה יותר מול pc-anywhere, התקנה פשוטה ומהירה, קובץ התקנה קטן ממגה, חינמית לשימוש מסחרי, לאחרונה גם tabbed viewer ועוד המון יתרונות.
לאחרונה חשבנו לשדרג ל 1.02 מ 1.01 (כמוך oferlaor
) בשל השיפורים שהוכנסו בגרסה החדשה, אך בגלל שלא ניתן לשדרג מרחוק החלטנו בחברה כי רק שרתים חדשים שיוצאים עכשיו החוצה יותקנו בהם הגרסה החדשה.
אגב, בגרסה החדשה אין צורך להתקין בנפרד את הוידאו דרייבר.
קרוב ל 30 שרתים עם MS RC4 PLUGIN בהצפנת 128bit
תוכנה מאוד יציבה, 0 תקלות, הצפנה גבוהה, מהירה בהרבה יותר מול pc-anywhere, התקנה פשוטה ומהירה, קובץ התקנה קטן ממגה, חינמית לשימוש מסחרי, לאחרונה גם tabbed viewer ועוד המון יתרונות.
לאחרונה חשבנו לשדרג ל 1.02 מ 1.01 (כמוך oferlaor
אגב, בגרסה החדשה אין צורך להתקין בנפרד את הוידאו דרייבר.
קרוב ל 30 שרתים עם MS RC4 PLUGIN בהצפנת 128bit
-
oferlaor
- מנהל

זיו,
אותו VIDEO DRIVER הוא זה שגרם לי את כל הבעיה. הדרייבר הזה בעיקרון יושב בין WINDOWS לבין הדרייבר המקורי של המסך וכך הוא תופס את כל העדכונים למסך. הבעיה מופיעה כשיש באג או דרייבר שלא עובד בצורה מסודרת ואז כנראה זה עף.
בכל מקרה, ככל הנראה התקנה ללא הדרייבר עובדת ללא בעיות.
ULTRAVNC דומה ל-TIGHTVNC (שאגב היה מה שהשתמשתי בו לפני ULTRAVNC) אבל הרבה יותר מהיר ויעיל ועם הרבה יותר אופציות.
לפני הנפילה הזו הוא עבד לי ללא רבב.
אותו VIDEO DRIVER הוא זה שגרם לי את כל הבעיה. הדרייבר הזה בעיקרון יושב בין WINDOWS לבין הדרייבר המקורי של המסך וכך הוא תופס את כל העדכונים למסך. הבעיה מופיעה כשיש באג או דרייבר שלא עובד בצורה מסודרת ואז כנראה זה עף.
בכל מקרה, ככל הנראה התקנה ללא הדרייבר עובדת ללא בעיות.
ULTRAVNC דומה ל-TIGHTVNC (שאגב היה מה שהשתמשתי בו לפני ULTRAVNC) אבל הרבה יותר מהיר ויעיל ועם הרבה יותר אופציות.
לפני הנפילה הזו הוא עבד לי ללא רבב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא מבין איך אפשר לעבוד ללא ה video driver, הוא מאיץ את העבודה עם ה server בצורה מדהימה!
-
oferlaor
- מנהל

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בעצם אתה עובד ברשת ביתית, אז האיטיות לא כל כך נוראה.
אבל כאשר זה מחשבים מרוחקים, זה MUST!
אבל כאשר זה מחשבים מרוחקים, זה MUST!
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
איי... איך אני שונא שזה קורה ברגעים הכי לא מתאימים...
אני עדיין זוכר את הבוקר שהתעוררתי ומול הפנים שלי היה מסך כחול
אני עדיין זוכר את הבוקר שהתעוררתי ומול הפנים שלי היה מסך כחול
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר