[עזרה] ממיר Hot Magic HD - הקלטה\חסימה.
אהלן חברים,
לחברתי בבית ממיר Hot Magic HD (ללא התקן זיכרון להקלטה).
לכן, כל ההקלטות חסומות במכשיר, וכל הקטע נהיה ממש בלוף אחד גדול.
(פשוט ממיר מקליט - ללא יכולת הקלטה)
רציתי לברר מספר דברים:
1. האם היא באמת חסומה להקלטות, אני מאמין שאי אפשר למנוע מרחוק אפשרות זו.
2. האם אפשר לרכוש התקן זיכרון (2.5 לפי מה שראיתי) ולבצע הקלטות?
3. מה באפשרותה לעשות על מנת להשמיש את המכשיר ע"פ כללי HOT, מכיוון שאפשרות זו מעלה בכ-90 ש"ח לחודש את המחיר, דבר שפשוט מחריד לדעתי.
4. אשמח לטיפים נוספים למי שיודע וחווה מקרה שכזה בעברו.
תודה רבה חברים,
המשך יום נעים.
לחברתי בבית ממיר Hot Magic HD (ללא התקן זיכרון להקלטה).
לכן, כל ההקלטות חסומות במכשיר, וכל הקטע נהיה ממש בלוף אחד גדול.
(פשוט ממיר מקליט - ללא יכולת הקלטה)
רציתי לברר מספר דברים:
1. האם היא באמת חסומה להקלטות, אני מאמין שאי אפשר למנוע מרחוק אפשרות זו.
2. האם אפשר לרכוש התקן זיכרון (2.5 לפי מה שראיתי) ולבצע הקלטות?
3. מה באפשרותה לעשות על מנת להשמיש את המכשיר ע"פ כללי HOT, מכיוון שאפשרות זו מעלה בכ-90 ש"ח לחודש את המחיר, דבר שפשוט מחריד לדעתי.
4. אשמח לטיפים נוספים למי שיודע וחווה מקרה שכזה בעברו.
תודה רבה חברים,
המשך יום נעים.
התחברתם לטריפל החדש עם ממיר מקליט? (הממיר מקליט הוא בלי תוספת תשלום)
אם אתם בטריפל החדש תתקשר להוט ותבדוק איתם למה הממיר שלך בלי דיסק
אם ביקשת ממיר ללא הקלטה והביא לך את הממיר הזה נראה שאין מה לעשות או לעבור לטריפל החדש עם ממיר מקליט
נ.ב. אני לא יודע אם זה יעבוד... אבל ההארד דיסק שנמצא בממיר זה אותו אחד שיש במחשב... תנסה לחבר תהרדיסק של המחשב לממיר ותראה אם הוא מזה אותו?
אם אתם בטריפל החדש תתקשר להוט ותבדוק איתם למה הממיר שלך בלי דיסק
אם ביקשת ממיר ללא הקלטה והביא לך את הממיר הזה נראה שאין מה לעשות או לעבור לטריפל החדש עם ממיר מקליט
נ.ב. אני לא יודע אם זה יעבוד... אבל ההארד דיסק שנמצא בממיר זה אותו אחד שיש במחשב... תנסה לחבר תהרדיסק של המחשב לממיר ותראה אם הוא מזה אותו?
האבסורד הוא בטון ההודעה שלך,mp3lll כתב:איפה הבלוף כאן? ביקשת ממיר ללא הקלטה קיבלת.
רוצה עם תשלם....
ורמת העזרה שלך ולכן אשמח אם לא תגיב להודעה.
(ולידיעה - ממיר נרכש בחבילה עם יכולת ההקלטה - אך ישנה תוספת של כ-90 ש"ח לחודש על ה"דיסק" ולכן אין אפשרות להפעיל זאת ללא.. אז כן, זה הבלוף כאן.. שמלכתכילה הכל יקר, והחבילה היא של ממיר מקליט, אבל רוצים תוספת שכזו על "יכולת ההקלטה" שהיא הדיסק.)
אז סליחה באמת שאתה שופט אנשים, ופשוט לא נוגע בעניין.
אנסה,TheMaster כתב:התחברתם לטריפל החדש עם ממיר מקליט? (הממיר מקליט הוא בלי תוספת תשלום)
אם אתם בטריפל החדש תתקשר להוט ותבדוק איתם למה הממיר שלך בלי דיסק![]()
נ.ב. אני לא יודע אם זה יעבוד... אבל ההארד דיסק שנמצא בממיר זה אותו אחד שיש במחשב... תנסה לחבר תהרדיסק של המחשב לממיר ותראה אם הוא מזה אותו?...
למרות שבהגדרות האפשרויות הקלטה נמצאות אך בצבע אפור (ולא בלבן כמו שצריך להיות עם יכולת ההקלטה).
וכמו שרשמתי קודם, ה"דיסק" עולה ממש יקר דרך HOT, ולכן רציתי לדעת אלטרנטיבות והאם באמת מחיר הממיר (שהוא גבוה מאוד לעומת האחרים) ללא הדיסק הוא אמיתי או שפשוט "שכחו" את הדיסק.
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אני לא הבנתי למה אתה טוען שזה בלוף שאין הקלטות אם לא הזמנת ממיר מקליט...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני ממש לא מבין מה הבעיה,
המכשיר הוזמן כ- ממיר HOT מקליט! רק ה"דיסק" לא נרכש זה הכל.
באמת, כמה קשה לקרוא כמה שורות.
90 שקלים לחודש במשך 18 חודשים זה פשוט טירוף על אמצעי שעולה 200 שקלים.
וכמו שאמרתי, יכולת ההקלטה וההגדרות נמצאים - אך ה"דיסק" לא מוכר!
התשלום ל-HOT הוא כמעט פי 2 בגלל ממיר זה, ותוספת זו לדיסק בכדי לקבל הקלטה היא פשוט אבסורדית.
הממיר הוא אכן בעל יכולת הקלטה - אך חסר אמצעי ההקלטה! לפי דברי נציג HOT טכני, שהעביר אותי שוב לנציגי המכירות לבירור.
אם אתם נכנסים לקטע של אגו, בבקשה עזבו הנושא ואל תגיבו..
זה סתם הורס, ולא תורם לאף אחד.
תודה.
המכשיר הוזמן כ- ממיר HOT מקליט! רק ה"דיסק" לא נרכש זה הכל.
באמת, כמה קשה לקרוא כמה שורות.
90 שקלים לחודש במשך 18 חודשים זה פשוט טירוף על אמצעי שעולה 200 שקלים.
וכמו שאמרתי, יכולת ההקלטה וההגדרות נמצאים - אך ה"דיסק" לא מוכר!
התשלום ל-HOT הוא כמעט פי 2 בגלל ממיר זה, ותוספת זו לדיסק בכדי לקבל הקלטה היא פשוט אבסורדית.
הממיר הוא אכן בעל יכולת הקלטה - אך חסר אמצעי ההקלטה! לפי דברי נציג HOT טכני, שהעביר אותי שוב לנציגי המכירות לבירור.
אם אתם נכנסים לקטע של אגו, בבקשה עזבו הנושא ואל תגיבו..
זה סתם הורס, ולא תורם לאף אחד.
תודה.
זהו, 90 ש"ח זה לא על ממיר (שכבר משלמים עליו קרוב ל-200 ש"ח) אלא על ה"דיסק" הארד דיסק.TheMaster כתב:למה רוצים שתשלם 90 ש"ח עבור הממיר???
אולי ישתלם לך לקחת טריפל ותקבל את הממיר חינם...
זה כל מה שאני רושם ומתכוון לומר כאן בכל הנושא.
בגלל זה זה - "בלוף" לדבריי.
אין אמצעי הקלטה, יש יכולת הקלטה!
(ולא מעוניין בטריפל אז תודה)
אוקיי עדכון:
מכיוון שאינני הבעלים, ביררתי כמה דברים:
במיוחד לאור הדברים שרשמתם פה, והנורה האדומה שבאמת דלקה חזק.
1. סוכן שטח של HOT ביצע העסקה, ולמחרת אמא של חברתי דיברה עם HOT ויצא שהתחייבה ל-2 ממירים (אחד בעל יכולת הקלטה והשני לא)
2. כשנשאלה אם ברשותה ממיר מקליט ענתה שכן, והטכנאי שהגיע למחרת הביא את הממיר חסר יכולת ההקלטה (כך שישנם 2 בעצם ללא היכולת)
כפיצוי (משך הבעיה כחודש וחצי) הוצעו לה 2 אופציות:
* 3 חודשים לפתיחת כל הערוצים (כולל חבילת ה-HD הבסיסית)
* הפיכת 2 הממירים לממירים מקליטים (כולל יכולת ואמצעי) ללא תוספת תשלום.
ובכל מקרה יסדרו ממיר אחד
מכיוון שאינני יודע המחירים בכדי לראות מה יותר משתלם (והנציגה לא מוכנה למסור לי מחירים) אשמח אם תעזרו לי בבחירת האופציה היותר משתלמת לכיס.
תודה רבה חברים, באמת ששמחתי בעזרתכם.
מכיוון שאינני הבעלים, ביררתי כמה דברים:
במיוחד לאור הדברים שרשמתם פה, והנורה האדומה שבאמת דלקה חזק.
1. סוכן שטח של HOT ביצע העסקה, ולמחרת אמא של חברתי דיברה עם HOT ויצא שהתחייבה ל-2 ממירים (אחד בעל יכולת הקלטה והשני לא)
2. כשנשאלה אם ברשותה ממיר מקליט ענתה שכן, והטכנאי שהגיע למחרת הביא את הממיר חסר יכולת ההקלטה (כך שישנם 2 בעצם ללא היכולת)
כפיצוי (משך הבעיה כחודש וחצי) הוצעו לה 2 אופציות:
* 3 חודשים לפתיחת כל הערוצים (כולל חבילת ה-HD הבסיסית)
* הפיכת 2 הממירים לממירים מקליטים (כולל יכולת ואמצעי) ללא תוספת תשלום.
ובכל מקרה יסדרו ממיר אחד
מכיוון שאינני יודע המחירים בכדי לראות מה יותר משתלם (והנציגה לא מוכנה למסור לי מחירים) אשמח אם תעזרו לי בבחירת האופציה היותר משתלמת לכיס.
תודה רבה חברים, באמת ששמחתי בעזרתכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי שהסתדר עם הוט, רק אציין שגם אם היית שם בעצמך כונן קשיח מתאים בממיר, עדיין הוא לא היה עובד כממיר מקליט עד שהוט יעשו Activation של פיצ''ר ההקלטה בעזרת פקודה מהמוקד הממוחשב שלהם.
אם אני ינתק את הכונן ויחבר אותו למחשב האם המחשב יוכל לקרוא אותו? או שההקלטות מוצפנות?pixies כתב:יופי שהסתדר עם הוט, רק אציין שגם אם היית שם בעצמך כונן קשיח מתאים בממיר, עדיין הוא לא היה עובד כממיר מקליט עד שהוט יעשו Activation של פיצ''ר ההקלטה בעזרת פקודה מהמוקד הממוחשב שלהם....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עד כמה שידוע נכון להיום, לא רק ההקלטות מוצפנות אלא גם ה-Filing System הוא משהו לא סטנדרטי שאי אפשר לקרוא אפילו בלינוקס.
אוקיי חברים, תודה רבה על העזרה.
לקחנו את האופציה הראשונה של 3 חודשים כל הערוצים + ערוצי HD בסיס ולהפתעתי אמא של חברתי קיבלה טלפון ובו הכריזו שהיא תקבל החזר של חודשיים במתנה (ז"א חודשיים ללא תשלום)
ללא עזרתכם כנראה שלא הייתי מגיע למצב של בירור מעמיק שכזה - ולכן תודה רבה!
לקחנו את האופציה הראשונה של 3 חודשים כל הערוצים + ערוצי HD בסיס ולהפתעתי אמא של חברתי קיבלה טלפון ובו הכריזו שהיא תקבל החזר של חודשיים במתנה (ז"א חודשיים ללא תשלום)
ללא עזרתכם כנראה שלא הייתי מגיע למצב של בירור מעמיק שכזה - ולכן תודה רבה!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני חייב להגיד שהדבר הזה זה הבזיון הכי גדול שיכול להיות.pixies כתב:עד כמה שידוע נכון להיום, לא רק ההקלטות מוצפנות אלא גם ה-Filing System הוא משהו לא סטנדרטי שאי אפשר לקרוא אפילו בלינוקס....
זה כמו שבתקופה שהכבלים היו אנלוגיים לא הייתם יכולים להקליט בוידאו אלא אם הייתם קונים אותו מהוט ומשלמים עליו פי 10 ממה שעולה בחנות + תשלום חודשי קבוע. מה זה השטויות האלה? למה אני צריך לשלם באופן קבוע על משהו שנעשה במכשיר שייך לי?
ומה זה גם הבזיון הזה שלא ניתן להעביר הקלטות למחשב או לצרוב לדיסק? למה שאני לא אוכל לראות סרט שהקלטתי אצל חברים שלי (או להיפך)?
ההתנהלות של הוט ויס בנושא הזה היא פשוט חוצפה לשמה. ברוב המדינות בעולם אתה יכול לקנות מהחברות רק כרטיס חכם ואת הממיר לקנות בחנות כמו שקונים כאן ממיר עידן פלוס, אתה שם בו את הכרטיס וצופה בלי שטויות ובלי לשלם לחברת כבלים / לוויין תוספת על יכולת הקלטה. קנית ממיר מקליט? תוכל להקליט. הם אפילו לא יודעים אם הממיר שקנית תומך בזה או לא.
אבל כמובן שבארץ מנסים לסחוט כמה שיותר. איפה משרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולוויין?