[img2=550x491]http://i.imgur.com/oXNve.png[/img2]
כשהעלתי קובץ ראיתי שהוא עולה ב- 2Mbps במקום ב- 1.8Mbps עד היום. סוף סוף מקבלים את כל ה- Upload המובטח.

תבדקו אם גם אצלכם זה ככה

ליאור, אם אתה עברת למוד של הטרלה והמצפון לא מניח לך להרגע, אני אתלונן עליך ושלום על ישראל. מה דעתך?lior19 כתב:שוב אתה שוגה בנתונים? זה 2MBps, ולא 2Mbps. מתי תפסיק להביך את עצמך ולהטעות את כולם?...
הוא משתמש במילים שלי כדי "להחזיר" לי. בפועל - אין לו מושג איך לעשות המרת יחידות בסיסית וזה אוכל אותו, אז הוא מוציא את זה עלי, כי אני טורח לתקן אותו לטובת כולם.IamEzio כתב:אתה אמיתי ? 2MB/s זה 16 מגה , עם 2Mbps העלאה אתה מקבל בערך 250KB/s מהירות ההלאה .....
העוצמות נשארו אותו הדבר, פחות או יותר. נחמד שאתה מקבל את אותו הדבר ב- 4 ערוצים. המעטים שקיבלו 8 ערוצי הורדה - כולם קיבלו גם 2Mbps. יכול להיות שמחלקת ההנדסה איתרה בעיה באיזור וטיפלה בזה בצורה כזו.IamEzio כתב:יפה ,אני מקבל 2.06Mbps אפלואד גם בארבע ערוצים .. למרות שאני באמת לא מבין איך 8 ערוצי הורדה משפיעים על מהירות ההפלואד בהשוואה ל4 ערוצי הורדה .. אולי משהו השתנה בעוצמות של ערוץ הUpstream וזה שיפר לך את האפלואד ?...
חובתי היא לתקן את השגיאות שלך, על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים. אתה מוזמן להתלונן להנהלת הפורום, אבל חובתי כגולש היא להסתייג משגיאותך בנושא המרת היחידות ובין ההבדל בין bit ל-byte. בבקשה ממך, תשכיל קצת. על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים.barman כתב:ליאור, אם אתה עברת למוד של הטרלה והמצפון לא מניח לך להרגע, אני אתלונן עליך ושלום על ישראל. מה דעתך?lior19 כתב:שוב אתה שוגה בנתונים? זה 2MBps, ולא 2Mbps. מתי תפסיק להביך את עצמך ולהטעות את כולם?...
בנוסף, לטובת מי שלא מכיר את התגובות הקודמות ההזויות שלך -- אם אתה לוקה בעוורון קל, אתה מוזמן להציץ בתמונת המסך ולראות את היחידות האמיתיות. אתה ממש מסכן עם התגובות האלה שוב ושוב. תן לאגו שלך להרפות מזה. לא בושה ללמוד משהו חדש....
במקום להעתיק אותי כמו תוכי - תסתכל בתמונות.lior19 כתב:חובתי היא לתקן את השגיאות שלך, על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים. אתה מוזמן להתלונן להנהלת הפורום, אבל חובתי כגולש היא להסתייג משגיאותך בנושא המרת היחידות ובין ההבדל בין bit ל-byte. בבקשה ממך, תשכיל קצת. על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים.barman כתב:ליאור, אם אתה עברת למוד של הטרלה והמצפון לא מניח לך להרגע, אני אתלונן עליך ושלום על ישראל. מה דעתך?lior19 כתב:שוב אתה שוגה בנתונים? זה 2MBps, ולא 2Mbps. מתי תפסיק להביך את עצמך ולהטעות את כולם?...
בנוסף, לטובת מי שלא מכיר את התגובות הקודמות ההזויות שלך -- אם אתה לוקה בעוורון קל, אתה מוזמן להציץ בתמונת המסך ולראות את היחידות האמיתיות. אתה ממש מסכן עם התגובות האלה שוב ושוב. תן לאגו שלך להרפות מזה. לא בושה ללמוד משהו חדש.......

חבל רק שאתה לא יודע שכאשר אתה רוצה להמיר ביטים לבייטים כמו לדוג' מהירות אינטרנט של 100Mbps אתה מחלק את המספר ב8 ומקבל את המהירות בביטים שזה 12.5MB/s ,כאשר אתה רוצה להמיר בייטים לביטים אתה פשוט מכפיל את המספר ב8 .. הבן אדם מנסה לעזור לך ולתקן את הטעות שלך ואתה סתם כותב שטויות כדי לעצבן אותו .lior19 כתב:חובתי היא לתקן את השגיאות שלך, על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים. אתה מוזמן להתלונן להנהלת הפורום, אבל חובתי כגולש היא להסתייג משגיאותך בנושא המרת היחידות ובין ההבדל בין bit ל-byte. בבקשה ממך, תשכיל קצת. על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים.barman כתב:ליאור, אם אתה עברת למוד של הטרלה והמצפון לא מניח לך להרגע, אני אתלונן עליך ושלום על ישראל. מה דעתך?lior19 כתב:שוב אתה שוגה בנתונים? זה 2MBps, ולא 2Mbps. מתי תפסיק להביך את עצמך ולהטעות את כולם?...
בנוסף, לטובת מי שלא מכיר את התגובות הקודמות ההזויות שלך -- אם אתה לוקה בעוורון קל, אתה מוזמן להציץ בתמונת המסך ולראות את היחידות האמיתיות. אתה ממש מסכן עם התגובות האלה שוב ושוב. תן לאגו שלך להרפות מזה. לא בושה ללמוד משהו חדש.......
נחמד. אני מניח שאתה עכשיו על חיבור קווי, נכון?IamEzio כתב: [img2=550x350]http://img214.imageshack.us/img214/2598/4565.png[/img2]
Uploaded with ImageShack.us...
אתה פוטושופיסט מצויין. אם ערכת תמונה בצורה כ"כ טובה, אז קבל ח"ח.barman כתב:במקום להעתיק אותי כמו תוכי - תסתכל בתמונות.lior19 כתב:חובתי היא לתקן את השגיאות שלך, על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים. אתה מוזמן להתלונן להנהלת הפורום, אבל חובתי כגולש היא להסתייג משגיאותך בנושא המרת היחידות ובין ההבדל בין bit ל-byte. בבקשה ממך, תשכיל קצת. על מנת שלא תמשיך להטעות אנשים.barman כתב:ליאור, אם אתה עברת למוד של הטרלה והמצפון לא מניח לך להרגע, אני אתלונן עליך ושלום על ישראל. מה דעתך?lior19 כתב:שוב אתה שוגה בנתונים? זה 2MBps, ולא 2Mbps. מתי תפסיק להביך את עצמך ולהטעות את כולם?...
אם תמשיך להטעות אנשים בשם האגו המעוך שלך, אני בסופו של דבר אתלונן עליך....

מחר תישלח אליך הביתה תביעה מטעם העו"ד שלי, על הטעיית אנשים במהירויות האינטרנט. כבר התחלתי לפעול נגדך.barman כתב:תזהר, כי אתה הולך פה על הוצאת דיבה.lior19 כתב: אתה פוטושופיסט מצויין. אם ערכת תמונה בצורה כ"כ טובה, אז קבל ח"ח....
אתה באמת רוצה לסבך את עצמך בשביל אגו מעוך?...
תאכל את מה שבישלת. בתאבון.lior19 כתב:מחר תישלח אליך הביתה תביעה מטעם העו"ד שלי, על הטעיית אנשים במהירויות האינטרנט. כבר התחלתי לפעול נגדך.barman כתב:תזהר, כי אתה הולך פה על הוצאת דיבה.lior19 כתב: אתה פוטושופיסט מצויין. אם ערכת תמונה בצורה כ"כ טובה, אז קבל ח"ח....
אתה באמת רוצה לסבך את עצמך? או שאתה מתחייב בפניי להפסיק עם זה עכשיו? ההחלטה בידיך....
שלחתי עליו תלונה. אין לי בעיה עם טרולים. כשטרול מכפיש אותי בטענה לזיוף תמונות, כשהליצן הזה יכול בעצמו להכנס לאתר ולבדוק, זה כבר יותר מדי.IamEzio כתב:כן ,מחובר בחיבור קווי להוטבוקס ,בקשר לטרול , איך שאומרים "Don't feed the troll"
הנה לדוג' :
http://www.matisse.net/bitcalc/?input_a ... ation=ieee
http://www.matisse.net/bitcalc/?input_a ... ation=ieee...
אוקיי. אני מבין שאין סיכוי למשא ומתן. מחר בבוקר תסתכל בתיבת הדואר שלך, תחכה לך תביעה שמנה מטעם העו"ד ירון מזרחי.barman כתב:תאכל את מה שבישלת. בתאבון.lior19 כתב:מחר תישלח אליך הביתה תביעה מטעם העו"ד שלי, על הטעיית אנשים במהירויות האינטרנט. כבר התחלתי לפעול נגדך.barman כתב:תזהר, כי אתה הולך פה על הוצאת דיבה.lior19 כתב: אתה פוטושופיסט מצויין. אם ערכת תמונה בצורה כ"כ טובה, אז קבל ח"ח....
אתה באמת רוצה לסבך את עצמך? או שאתה מתחייב בפניי להפסיק עם זה עכשיו? ההחלטה בידיך.......