שלום
הייתי מזרים הרבה זמן דרך NFS עם ה A-200 ב XP וראוטר של אדימקס ללא שום בעיה .
עברתי ל WIN 7 ו HOTBOX וההזרמה נהיית סיוט.
השמשתי במדריך המוכר ל HANEWIN והגעתי למצב שמזהים את התיקיות במזרים אבל ברגע שמעילים סרט הכל נתקע ומגיב באיטיות.
יש לי בעיה דומה גם דרך MYIHOME, הכל עובד חלק אבל ברגע שמריצים קדימה/אחורה המזרים מגיב ממש לאט.
מה יכולה להיות הבעיה עם ההזרמה ב NFS שאיטית כל כך ?
בעיה בהזרמה עם A-200 דרך NFS
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא רוצה לבאס אותך אבל גם אני חוויתי לאחרונה את אותה הבעיה.tzahi כתב:שלום
הייתי מזרים הרבה זמן דרך NFS עם ה A-200 ב XP וראוטר של אדימקס ללא שום בעיה .
עברתי ל WIN 7 ו HOTBOX וההזרמה נהיית סיוט.
השמשתי במדריך המוכר ל HANEWIN והגעתי למצב שמזהים את התיקיות במזרים אבל ברגע שמעילים סרט הכל נתקע ומגיב באיטיות.
יש לי בעיה דומה גם דרך MYIHOME, הכל עובד חלק אבל ברגע שמריצים קדימה/אחורה המזרים מגיב ממש לאט.
מה יכולה להיות הבעיה עם ההזרמה ב NFS שאיטית כל כך ?...
עד לא מזמן עשיתי שימוש בנייד בסיסי עם מערכת הפעלה XP HOME EDITION . התקנתי שרת NFS של ווינדוס עבור UNIX והכל היה דבש.
לאחרונה שידרגתי את מהירות החיבור ל 100M . כתוצאה מזה הנייד נחנק ,מקצב ההורדה ולא הצליח לתפקד כמו שצריך.
החלטתי לשדרג למחשב נייח חדש עם מערכת WIN7 וכל מה שצריך. רכשתי, התקנתי הכל וניסיתי להזרים בעזרת הגדרות המובנות ב WIN7 . העסק לא הלך וחוויתי קירטועים בלי סוף. התקנתי את ה HANEWIN . היה שיפור אבל עדין קירטועים.
קיבלתי אטרף. נתתי את המחשב החדש לבן שלי (שלא הבין מאיפה נחתה עליו המתנה פתאום
בקיצור מנסיוני ה XP ,לצורך הזרמה, יציב הרבה יותר מה WIN7 . אני יודע שיש כאלו שמזרימים בעזרת ה WIN7 וה HANEWIN והכל עובד אבל אצלי , לצערי, העסק לא עבד.
אני יודע שה NFS של ווידוס עבור יוניקס קיים באופן מובנה ב WIN7 כל עוד הוא לא Professional. במידה וזה המצב אצלך נסה למצוא ברשת מדריך להפעלת הכלי המובנה הזה (אני יודע שיש מדריכים כאלו) . אולי לאחר שימוש בו , במקום ב HANEWIN , העסק ירוץ חלק.
עיין בשרשור הזה:
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 14a589c46d
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בקבצים תובעניים הsamba לא ממש סוחב.Eliran89C כתב:למה שלא תזרים את המידע דרך SAMBA?
NFS לא כל כך אופטימלי במערכת ווינדוס...
Xp ו nfs של ווינדוס עבור unix עובד חבל״ז.