מהו סגנון המוסיקה האהוב עליכם ?
ערב טוב חברי פורום וינטאג', ולא רק....
בעקבות הערה מהשרשור הקודם על ה- 8080 / 9090, הנה לפניכם שרשור על טעמכם המוסיקלי.
למה אתם נוהגים להאזין בפועל, למה האזנתם בעבר וכיום לא (- מדוע ?) וכל מה שנראה כמעניין ומתאים לנושא באופן ישיר או עקיף.
חוני
בעקבות הערה מהשרשור הקודם על ה- 8080 / 9090, הנה לפניכם שרשור על טעמכם המוסיקלי.
למה אתם נוהגים להאזין בפועל, למה האזנתם בעבר וכיום לא (- מדוע ?) וכל מה שנראה כמעניין ומתאים לנושא באופן ישיר או עקיף.
חוני
נערך לאחרונה על ידי חוני ב 21/03/2012 23:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
רוק,מטאל,פופ.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
בעקרון את כל ה 70-80 רוק-פופ-לועזי עברי.
בלוז,קונצרטים,קולומביאנית,ספרדית,איטלקית,וונצאולה...לטינו,יש לי כ 50 תקליטים מקוריים מחו''ל משנות ה 60-70 שמורים היטב שברצוני להיפטר מהם ואני ממתין לרוכש שאמור להגיע ואם לא אז...נראה.
בלוז,קונצרטים,קולומביאנית,ספרדית,איטלקית,וונצאולה...לטינו,יש לי כ 50 תקליטים מקוריים מחו''ל משנות ה 60-70 שמורים היטב שברצוני להיפטר מהם ואני ממתין לרוכש שאמור להגיע ואם לא אז...נראה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
יודל, דבקה, צבא אדום
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
רשימה מעניינת!tnsilver כתב:יודל, דבקה, צבא אדום...
Vintage audio is a way of life
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
רוק, פופ, אלטרנטיבי, רוק רך, פופ-רוק ודומיהם, קצת קלאסית שפות; צרפתית, איטלקית, ספרדית.
לא מיינסטרים ובטח שלא מזרחית, זאת כמעט דרישה אצלי. פה ושם אולי הולך לפעמים גם קצת מזרחית קלה אבל לא מעבר, בהתאם למצב הרוח.
לא מיינסטרים ובטח שלא מזרחית, זאת כמעט דרישה אצלי. פה ושם אולי הולך לפעמים גם קצת מזרחית קלה אבל לא מעבר, בהתאם למצב הרוח.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מה בשפות?Nunatak כתב:רוק, פופ, אלטרנטיבי, רוק רך, פופ-רוק ודומיהם, קצת קלאסית שפות; צרפתית, איטלקית, ספרדית.
לא מיינסטרים ובטח שלא מזרחית, זאת כמעט דרישה אצלי. פה ושם אולי הולך לפעמים גם קצת מזרחית קלה אבל לא מעבר, בהתאם למצב הרוח....
פרוגרסיב רוק ורוק - עוד מהימים ששמעתי אותו בתקליטים (לד זפלין, ג'נסיס, ניל יאנג המלך!, ג'טרו טול, זאפה, רנדי ניומן, אלביס קוסטלו, דייר סטרייטס ועוד כאלה...)
ג'אז - פעם הרבה ECM בשנים האחרונות יותר ווקאלי.
ישראלי.
מזרחי מעט, אבל ממליץ ל כ ו ל ם להתוודע לזמרת בשם דיקלה - יש לה 3 דיסקים, שלושתם מאוד מיוחדים
ג'אז - פעם הרבה ECM בשנים האחרונות יותר ווקאלי.
ישראלי.
מזרחי מעט, אבל ממליץ ל כ ו ל ם להתוודע לזמרת בשם דיקלה - יש לה 3 דיסקים, שלושתם מאוד מיוחדים
Rust never sleeps
מסכים לחלוטין! דיקלה (דורי) ועמיר בניון הם שני הזמרים האיכותיים, המקוריים והמיוחדים ביותר אצלנו בעשור האחרון.roypeles כתב:לא מזרחי - אנדלוסיBennyO כתב:מזרחי מעט, אבל ממליץ ל כ ו ל ם להתוודע לזמרת בשם דיקלה - יש לה 3 דיסקים, שלושתם מאוד מיוחדים.... ואכן - זמרת נהדרת שאני מאוד אוהב.
...
מאחר שחשוב לי לקדם מוסיקה ישראלית (אני מאלה שגם רוכש מוסיקה, ברובה דיסקים, ובעיקר ישראלית, בסכומים לא מבוטלים מדי חודש) אני ממליץ לכל אוהבי הפולק האיכותי להקשיב לשני אמנים ששרים באנגלית ועושים מוסיקה גדולה: האחד והוותיק יותר - גבע אלון, והשני, רועי דהן, שהוציא אלבום בכורה לפני מספר חודשים.
פרט לכך, אהובים עלי - רמי פורטיס וברי סחרוף, כנסיית השכל (שהמופע שלהם בשילוב חטיבת נגנים קלאסיים - שיצא על גבי DVD - זו אחת ההופעות הגדולות ביותר שראיתי), הברירה הטבעית והנפלאה מכולם - חוה אלברשטיין. מתחבר מאוד גם למוסיקה ישראלית ותיקה (אם מישהו מחפש איזה שיר ישן נושן שנעלם לו הוא מוזמן לפנות אלי במסר פרטי).
...ואני בכלל אוהב בעיקר מוסיקה אלטרנטיבית מ- super furry animals ו- flaming lips דרך פי ג'יי הארווי ו- פיונה אפל.
חג שמח לכולם.
מסכים לחלוטין! דיקלה (דורי) ועמיר בניון הם שני הזמרים האיכותיים, המקוריים והמיוחדים ביותר אצלנו בעשור האחרון.roypeles כתב:לא מזרחי - אנדלוסיBennyO כתב:מזרחי מעט, אבל ממליץ ל כ ו ל ם להתוודע לזמרת בשם דיקלה - יש לה 3 דיסקים, שלושתם מאוד מיוחדים.... ואכן - זמרת נהדרת שאני מאוד אוהב.
...
מאחר שחשוב לי לקדם מוסיקה ישראלית (אני מאלה שגם רוכש מוסיקה, ברובה דיסקים, ובעיקר ישראלית, בסכומים לא מבוטלים מדי חודש) אני ממליץ לכל אוהבי הפולק האיכותי להקשיב לשני אמנים ששרים באנגלית ועושים מוסיקה גדולה: האחד והוותיק יותר - גבע אלון, והשני, רועי דהן, שהוציא אלבום בכורה לפני מספר חודשים.
פרט לכך, אהובים עלי - רמי פורטיס וברי סחרוף, כנסיית השכל (שהמופע שלהם בשילוב חטיבת נגנים קלאסיים - שיצא על גבי DVD - זו אחת ההופעות הגדולות ביותר שראיתי), הברירה הטבעית והנפלאה מכולם - חוה אלברשטיין. מתחבר מאוד גם למוסיקה ישראלית ותיקה (אם מישהו מחפש איזה שיר ישן נושן שנעלם לו הוא מוזמן לפנות אלי במסר פרטי).
...ואני בכלל אוהב בעיקר מוסיקה אלטרנטיבית מ- super furry animals ו- flaming lips דרך פי ג'יי הארווי ו- פיונה אפל.
חג שמח לכולם.
אני אוהב:
רוק קלאסי
פרוגרסיב רוק
רוק אלטרנטיבי
פ'אנק
פאנק
דיסקו
ג'אז פיוז'ן
בוסה נובה
גלאם רוק, גלאם מטאל
גל חדש\סינת'פופ\דארקוויב\קולדוויב
ודיקלה דורי זה אחד הפספוסים היותר כואבים בתרבות הישראלית של השנים האחרונות.
זמרת ענקית.
רוק קלאסי
פרוגרסיב רוק
רוק אלטרנטיבי
פ'אנק
פאנק
דיסקו
ג'אז פיוז'ן
בוסה נובה
גלאם רוק, גלאם מטאל
גל חדש\סינת'פופ\דארקוויב\קולדוויב
ודיקלה דורי זה אחד הפספוסים היותר כואבים בתרבות הישראלית של השנים האחרונות.
זמרת ענקית.