עזרה עם הגדרות רשת של Popcorn A300

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
sputnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי!

רכשתי Popcorn A300 ויש כמה דברים שאני לא כל כך מצליח לגרום לו לעשות.... לא מצאתי תשובות בManual באתר שלהם, אז אני מקווה שאולי כאן מישהו יוכל לעזור.

אני מניח שזה חשוב, אז אולי כדאי להגיד שכרגע המחשב והסטרימר מחוברים לאותו HomeGroup, (המחשב ברשת אלחוטית, הסטרימר עם כבל רשת ישירות לראוטר) ככה שכשאני נכנס בסטרימר לnetwork drive, אני יכול להכניס את הסיסמא ולראות את הקבצים על התיקייה המשותפת במחשב שלי. השידור עובד בסך הכול בלי בעיה.

1. אני רוצה לייצר תהליך אוטומטי שמעתיק את הקבצים מתייקיה במחשב שלי לכונן קשיח ששמתי בתוך המכשיר, כדי שאני אוכל להריץ אותם מהכונן עצמו. אבל כשאני במחשב אני לא מצליח לראות את הסטרימר, לא ככונן רשת, ולא כשום דבר אחר. יש דרך לעשות את זה?
2. כל פעם שאני נכנס מהסטרימר למחשב, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא ושם המשתמש של המחשב, אין איזה דרך לגרום לו לשמור את זה כדי שאני לא אצטרך לעשות את כל זה פעם מחדש?
3. איך אני גורם לסטרימר להוריד קאבר ארט באופן אוטומטי לא רק עבור המידע שנמצא על הכונן הקשיח שבתוכו, אלה גם על המידע שמשותף מהמחשב שלי? הבנתי איך אני עושה את זה באופן פרטני עבור כל סרט וסרט, (כשאני מחובר מהסטירמר למחשב אני פשוט לוחץ אינפו והוא מציג את זה), אבל איך אפשר לכלול את הכונן המשותף בתהליך האוטומטי שמכסה את כל המידע בסטרימר?
4. אני מנסה להוריד כתוביות בצורה אוטומטית לקבצים שנמצאים כרגע על המחשב, אבל הוא אומר לי שאין לו סמכויות כתיבה. אני מתחבר עם היוזר שהוא אדמין על המחשב, ויש לו סמכויות כתיבה. גם התיקיה המשותפת יש בה אפשרויות כתיבה. מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!! :o

sputnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אוקי, הצלחתי לפתור את 2 ו-4! :P

אין לי מושג עדיין איך עושים את 1 או 3. ובאותו הקשר, מישהו יודע איך אני מוריד כתוביות באופן גורף לכל הסרטים, ולא רק פרטנית לסרט אחד?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”