שאלה לבעלי ה-9090 / 8080
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
יש לי את שניהם(דגמי DB)אבל מוזיקה קלאסית היא לא חלק מהתפריט שלי.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
נמק קלאסית...קונצרטים למיניהם?
ברדיו,בדיסק,או בתקליט ויניל?
האם אתה מאזין למוזיקה קלאסית?
ברדיו,בדיסק,או בתקליט ויניל?
האם אתה מאזין למוזיקה קלאסית?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
זה סקר טעמי תרבות של בעלי 9090 או שיש פואנטה אודיופילית בשאלה? מהי? התשובה שלי - כן, והרבה! רק ויניל עם Stanton 681EEE MkII על Technics SL-1210. עברתי?חוני כתב:האם אתם שומעים ברסיבר הזה גם מוסיקה קלאסית (בדרך קבע) ?...
-
- Stanton & Motzart
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 21/03/2012 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
למגיבים הנכבדים.
התכוונתי לקלאסית בצורותיה השונות - סולו, קאמרית, קונצ'רטנטית וסימפונית. וביחס ה'מתווך' לקטגוריה זו, הוי אומר, הרסיבר, מבלי להתייחס למקור ולרמקולים.
אפרט, הרי לכל מגבר / רסיבר יש אופי משלו, משום כך אשאל אתכם: האם אופי ה-8080 / 9090 מתאים למוסיקה קלאסית לגווניה או אולי למוסיקת רוק ודומיה בלבד ?
האם ממה ששמעתם / קראתם ישנה התייחסות כלשהיא לנושא הקשר בין סגנון המוסיקה למגבר ?
אגב, ביחס לסקירות רמקולים ישנה התייחסות להתאמת הרמקול למוסיקה.
התכוונתי לקלאסית בצורותיה השונות - סולו, קאמרית, קונצ'רטנטית וסימפונית. וביחס ה'מתווך' לקטגוריה זו, הוי אומר, הרסיבר, מבלי להתייחס למקור ולרמקולים.
אפרט, הרי לכל מגבר / רסיבר יש אופי משלו, משום כך אשאל אתכם: האם אופי ה-8080 / 9090 מתאים למוסיקה קלאסית לגווניה או אולי למוסיקת רוק ודומיה בלבד ?
האם ממה ששמעתם / קראתם ישנה התייחסות כלשהיא לנושא הקשר בין סגנון המוסיקה למגבר ?
אגב, ביחס לסקירות רמקולים ישנה התייחסות להתאמת הרמקול למוסיקה.
נערך לאחרונה על ידי חוני ב 21/03/2012 18:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

כי שם, זה באמת משנה. מגבר - מגביר! זהו. האופי של ה-X0X0 הגדולים - מוגדר הרבה פעמים כ'חם'. אני חושב שיש להם פשוט סאונד של 'מסיבה'. שכנות שלי תמיד שואלים מי היה אצלינו אתמול. הוא עושה סאונד של אולם גדול עם אנשים שחוסמים אקו בגוף שלהם. לא יודע אחרת איך להגדיר סאונד שלו - אבל הוא מיוחד.חוני כתב:...ביחס לסקירות רמקולים ישנה התייחסות להתאמת הרמקול למוסיקה......
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 21/03/2012 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפי דבריך, לא אמור להיות הבדל בין מגבר מחברה X לבין מגבר מחברה Y.tnsilver כתב:כי שם, זה באמת משנה. מגבר - מגביר! זהו.חוני כתב:...ביחס לסקירות רמקולים ישנה התייחסות להתאמת הרמקול למוסיקה.........
ממה שאני יודע, זה לא "בדיוק".... כך.
נערך לאחרונה על ידי חוני ב 21/03/2012 18:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לא אמרתי - אבל אותו מגבר עושה לאוזי אוזבורן אותו דבר כמו שעושה לבטהובן וכמו קרל אורף. (תעשה רפרש ותראה שוב הודעה שלי על סאונד של X0X0 שערכתי עכשיו). ב-Comp Sci זה נקרא מכונת מילי (George Mealy) שמושפע מקלט (input state) וממצב נוכחי (current state). מכונת מילי מגיב תמיד אותו דבר באותם תנאים.