האם יש קפסולות שהן לא של קפה?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אני יודע שזה קצת OMG בפורומים הללו, אבל אני לא אוהב קפה. אני כן אוהב אבל משקאות מבוססים חלב חם מוקצף כמו שוקוצ'ינו או Hot Vanilla. אני מכין בבית משקה וניל חם מבוסס על מקלות וניל אמיתיים.
אם תהיה לי בבית מכונת קפסולות, האם יש בשוק דבר כזה קפסולות בטעמי שוקו או וניל (או טעמים אחרים) ללא קפה?
אם תהיה לי בבית מכונת קפסולות, האם יש בשוק דבר כזה קפסולות בטעמי שוקו או וניל (או טעמים אחרים) ללא קפה?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כן, לאספרסו קלאב יש שוקו ותה.
http://www.espresso-club.co.il/?CategoryID=174
http://www.espresso-club.co.il/?CategoryID=174
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

לא... חברה שלי כן אוהבת קפה. היא טעמה לא מזמן קפה מקפסולות ממכונת נספרסו אצל חברים והתלהבה מאוד.
עכשיו, אם אני קונה מכונה כזאת, אז רציתי שגם לי יהיה שימוש כלשהו בה, אז אני עושה קצת research
אולי יש דרך להשתמש במכונה גם כדי להכין משהו דומה ל Hot vanilla או שוקו שאני כיום מכין בפינג'ן.
עכשיו, אם אני קונה מכונה כזאת, אז רציתי שגם לי יהיה שימוש כלשהו בה, אז אני עושה קצת research
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש אולי עוד אופציות - אני יודע שיש לאספרסו קלאב
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יעבוד עם נספרסו לא עם משהו אחר.psibeast כתב:משהו מהסוג הזה עשוי לעבוד עבורי?
http://www.ebay.co.uk/itm/REFILLABLE-HO ... 19cef49c76...
צריך לבדוק שמה שיוצא מזה באמת ניתן לשתייה...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לטיסימה זאת מכונה שמשלבת הקצפה וחליטה במארז אחד - ההקצפה שלה קצת שונה מסיטיז אנד מילק. פחות קצף ויותר חם אם אני זוכר נכון.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש מכשיר הקצפה נפרד שנקרא ארוצ'ינו. הוא מקציף במעין כוסית כזאת.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אם אתה רוצה להכין שוקו/תה אין לך מה לחפש בנספרסו כי הקפסולות שלהן מכילות רק קפה.
מצד שני, לדעתי אין שום סיבה להשתמש במכונת קפה כדי להכין תה (בסה"כ צריך מים חמים מקומקום, לא?) וכדי להכין שוקו טוב, עדיף להשתמש בקקאו וסוכר ולא בכל מני אבקות תעשייתיות, ואז, שוב, צריך רק מים חמים. את החלב המוקצף תוכל לקבל ממכונת הקפה.
אני הייתי נוטה לקחת Citiz&Milk, במיוחד כי תוכל להקציף חלב בקלות כדי להשתמש בו לקקאו.
לגבי השאלה שלך: התשובה חיובית
מצד שני, לדעתי אין שום סיבה להשתמש במכונת קפה כדי להכין תה (בסה"כ צריך מים חמים מקומקום, לא?) וכדי להכין שוקו טוב, עדיף להשתמש בקקאו וסוכר ולא בכל מני אבקות תעשייתיות, ואז, שוב, צריך רק מים חמים. את החלב המוקצף תוכל לקבל ממכונת הקפה.
אני הייתי נוטה לקחת Citiz&Milk, במיוחד כי תוכל להקציף חלב בקלות כדי להשתמש בו לקקאו.
לגבי השאלה שלך: התשובה חיובית
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אתמול הלכתי לראות את הפלא - סיטיז&מילק בפעולה
האספרסו היה עם טעם של קפה אבל לא לטעמי - בכל אופן משהו שאני מניח שיש מי שעם סוכר יוכל לחיות איתו
ההקצפה היתה באמת נוחה, שמים חלב לוחצים על כפתור וממתינים שיהיה מוכן, בסוף הפעולה שטיפה מהירה של הקנקן בכיור וזהו. כמובן שלא ברמה של הקצפת קיטור אבל דורש מעט מאמץ ולא צריך להיות מומחה.
הקפוצ'ינו היה סביר ומעלה.
שורה סופית למי שמחפש בעיקר קפוצ'ינו ומשאיר את הקפה המשובח לשפים בבתי הקפה, פיתרון טוב מאוד.
האספרסו היה עם טעם של קפה אבל לא לטעמי - בכל אופן משהו שאני מניח שיש מי שעם סוכר יוכל לחיות איתו
ההקצפה היתה באמת נוחה, שמים חלב לוחצים על כפתור וממתינים שיהיה מוכן, בסוף הפעולה שטיפה מהירה של הקנקן בכיור וזהו. כמובן שלא ברמה של הקצפת קיטור אבל דורש מעט מאמץ ולא צריך להיות מומחה.
הקפוצ'ינו היה סביר ומעלה.
שורה סופית למי שמחפש בעיקר קפוצ'ינו ומשאיר את הקפה המשובח לשפים בבתי הקפה, פיתרון טוב מאוד.
what's next?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

כמה זמן לוקחת ההקצפה והחימום בארוניצ'ו?
יש מצב שאם אני אכניס גם את הוניל והסוכר לכלי אז הוא יצליח להכין לי את משקה הוניל? או לחילופין אם אני אכניס גם את השוקולד גם עם החלב הוא יכין שוקו? או שמותר להכניס פנימה רק חלב ומשהו אחר יכול לקלקל את המכשיר?
יש מצב שאם אני אכניס גם את הוניל והסוכר לכלי אז הוא יצליח להכין לי את משקה הוניל? או לחילופין אם אני אכניס גם את השוקולד גם עם החלב הוא יכין שוקו? או שמותר להכניס פנימה רק חלב ומשהו אחר יכול לקלקל את המכשיר?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

אני יודע שכבר סטיתי מהנושא המקורי של השרשור, אבל אם כבר מכונה נפרדת לקפה ומכונה נפרדת להקצפה, למה לא ללכת כבר על ה Pixie שיותר קומפקטית ויותר זולה? מלבד עיצוב, יש יתרונות טכניים ל Citiz&Milk על פני הפיקסי?