LCD עםם נתונים מצוינים ?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם זה *באמת* פנל של LG (לא שאני יודע איך ניתן לוודא את זה לפני שקיבלת את הטל'), ואתה לא בונה על שידורי טלוויזיה כל כך אלא יותר על תכנים ב UPSCALE (למשל בחיבור למחשב או ל DVD ב HDMI/DVI), אז כן, מניסיוני זה שווה.
אם יש לך סטנדרט גבוהה תתרחק כמו מאש.
המפרט על הדף כל כך רחוק מהמציאות...! ובפועל לך תדע מה תראה.
מקריאת הודעות של כמה חבר'ה בפורום, הם קנו מוצר מדבקה התחרטו ובסוף קנו והוסיפו עוד כמה אלפים.
לך ל"מגה" (סורי על הפרסום), ותראה מה זה מוצר מדבקה.
מקריאת הודעות של כמה חבר'ה בפורום, הם קנו מוצר מדבקה התחרטו ובסוף קנו והוסיפו עוד כמה אלפים.
לך ל"מגה" (סורי על הפרסום), ותראה מה זה מוצר מדבקה.
logankungfu כתב:אם זה *באמת* פנל של LG (לא שאני יודע איך ניתן לוודא את זה לפני שקיבלת את הטל'), ואתה לא בונה על שידורי טלוויזיה כל כך אלא יותר על תכנים ב UPSCALE (למשל בחיבור למחשב או ל DVD ב HDMI/DVI), אז כן, מניסיוני זה שווה....
הרי 90% מהזמן אנחנו צופים בשידורי הטלויזיה
הבנתי שפלזמה טובה יותר בשידורים "רגילים" אבל חשבתי שהנתונים המצוינים מדברים בפני עצמם ואולי יחפו על "החיסרון" של ה LCD בשידורים "רגילים"
דיברתי עם בעל החברה המיבאת. הוא נשמע נחמד ואמין.tevel3 כתב:אם יש לך סטנדרט גבוהה תתרחק כמו מאש.
לך ל"מגה" (סורי על הפרסום), ותראה מה זה מוצר מדבקה....
אמר לי :
"אל תקנה חתול בשק, אני מבקש ממך לבוא לראות ואז תבין לבד.
זאת חברה קוריאנית מאד ותיקה עם הרבה נסיון.
זאת טלויזיה עם נתונים מדהימים. אנחנו התחלנו לשווק אותה ובינתיים כל לקוח מרוצה מאד. כרגע אנחנו משווקים אותה בשיטת חבר מביא חבר. אחרי שתראה את היכולת שלה תבין לבד"
כסף להוסיף כרגע אין לי. זה או לחכות עוד שנה או לקחת את זאת.
ofer,
שאתה משלם על מסך 4500 שקל על מסך, אל תצפה למסך שעולה 12+ אלף שקל...
ועוד דבר, כל מסך lcd היום בשוק יש את אותם נתונים, אל תתלהב כל כך מהר.
כל אחד שקנה כאן בפורום מסך lcd, בעיקרון קנה מסך עם אותם נתונים, רק שכל אחד שילם יותר כסף בשביל מסך טוב יותר.
רק שתראה תמסך בעיניים תבין שאתה תקבל מסך שהוא לא באמת כמו שהוא מתואר באתרים, וזו התמורה שתקבל בתמורה ל4500 שקל.
שאתה משלם על מסך 4500 שקל על מסך, אל תצפה למסך שעולה 12+ אלף שקל...
ועוד דבר, כל מסך lcd היום בשוק יש את אותם נתונים, אל תתלהב כל כך מהר.
כל אחד שקנה כאן בפורום מסך lcd, בעיקרון קנה מסך עם אותם נתונים, רק שכל אחד שילם יותר כסף בשביל מסך טוב יותר.
רק שתראה תמסך בעיניים תבין שאתה תקבל מסך שהוא לא באמת כמו שהוא מתואר באתרים, וזו התמורה שתקבל בתמורה ל4500 שקל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אכן ההמלצה הטובה ביותר זה ללכת ולראות ,ofer214 כתב:דיברתי עם בעל החברה המיבאת. הוא נשמע נחמד ואמין.tevel3 כתב:אם יש לך סטנדרט גבוהה תתרחק כמו מאש.
לך ל"מגה" (סורי על הפרסום), ותראה מה זה מוצר מדבקה....
אמר לי :
"אל תקנה חתול בשק, אני מבקש ממך לבוא לראות ואז תבין לבד.
זאת חברה קוריאנית מאד ותיקה עם הרבה נסיון.
זאת טלויזיה עם נתונים מדהימים. אנחנו התחלנו לשווק אותה ובינתיים כל לקוח מרוצה מאד. כרגע אנחנו משווקים אותה בשיטת חבר מביא חבר. אחרי שתראה את היכולת שלה תבין לבד"
כסף להוסיף כרגע אין לי. זה או לחכות עוד שנה או לקחת את זאת....
כמובן חשוב לראות את המסך בשידורי טלוויזיה ולא בשידורי DVD עם סרטוני
הדגים\פרחים\לוויתנים\חלליות.
למרות שעדיין לא ראיתי את המסך המדובר ,מנסיון כל המסכים שנמכרים במחיר הזה ומבטיחים הרים וגבעות ,נוחלים כישלון צורב בכל הקשור לשידורי טלוויזיה,
הלוואי וזה לא המקרה כאן , כך נוכל לשים בכל חדר מסך LCD , אבל כאמור כדאי לבדוק זאת.
עופר , אם זה פנל של LG אז יתכן וזה 1:1600 מאחר ויש להם מסך עם נתון כזה , באשר למדידה בפועל, זה כבר משהו אחר...
הנתון הזה הוא גולת הכותרת של המסך לפי המוכר.
איך באמת יודעים שהנתון משקף את האמת ?
אני עוד שעה קופץ לראות את המסכים.
אני לא מבין גדול אבל לוקח איתי חבר שקצת מבין.
מישהו רוצה לבוא לראות ? ב 12:30 באזור קרית מטלון פ"ת
איך באמת יודעים שהנתון משקף את האמת ?
אני עוד שעה קופץ לראות את המסכים.
אני לא מבין גדול אבל לוקח איתי חבר שקצת מבין.
מישהו רוצה לבוא לראות ? ב 12:30 באזור קרית מטלון פ"ת
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: