הסתכלתי עליו מקרוב ואמרתי לעצמי "זה בטח משחק ילדים"
שאלתי אותו אם הוא יכול להתאים את השלט כדי שישפיע גם על הדונגל של המחשב והוא אמר שהוא לא יודע אם זה יעבוד ושביקשתי ממנו שינסה הוא אמר שהוא לא מוכן לנסות כי אחר כך אם יבואו טענות שמשהו לא עובד אז זה יפול עליהם..
כאילו הוא אומר שהוא לא רצה לקחת אחריות.
אז הבנתי ושאלתי אותו איך הוא עשה את זה אז הוא אמר לי שזה סיפור ושזה מסובך.. אבל אני ראיתי שזה משחק ילדים אז שאלתי אותו שיסביר לי בכל זאת אז הוא אמר משהו עם איזה קוד ושהמשכתי לשאול אותו הוא אמר "אתה רואה למה לא התחלתי? זה מסובך"
הוא אמר לי לחפש באתר של הוט.
אז חיפשתי בגוגל את הקוד בצירוף המילה שלט וצירוף המילה הוט וכבר על התוצאה הראשונה ראיתי הסבר פשוט של 7 שלבים.
אז אמרתי לו שמצאתי ושזה לא נראה מסובך בכלל.. אז הוא צחק כזה.
אחר כך שהוא הלך התחלתי לעשות על פי ההוראות רק עם השלט של המחשב ולא עם שלט של DVD (הריי אני בא מכוכב אחר לא?) ועל הניסיון השלישי הצלחתי!
תוך רבע שעה עשיתי שהשלט של הממיר ישפיע גם על התוכנות במחשב והכל חח וזה עובד מושלם!
אין לא חשבתי שהשלט שלהם כלכך טוב ושווה
כל פעם שאני רוצה נגיד להשתמש ב XMBC אז אני בוחר בשלט של הוא את הכפתור DVD/VCR ואז זה משפיע על ה XMBC ועל המחשב!
איזה חזק זה חחח
הגעתי למצב המושלם שהשלט של הוט משפיע על הטלוויזיה, על המחשב ועל הממיר.
אפשר לזרוק עכשיו שתי שלטים


