זקוק לעזרה בבחירת מסך לסלון מרחק 5 מטר - תקציב מוגבל
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
שלום
במעבר לדירה חדשה, אתחדש במסך חדש לסלון.
מדובר בסלון יחסית גדול, מרחק הצפייה הוא כ-5 מטר. למרות זאת, כסטודנט קצת קשה לשחרר תקציב גדול ולכן התקציב המקסימלי הוא 4.5K (שזה כבר אחרי חריגה מה 4 שהוקצבו, 5 יהיה כבר חריגה משמעותית). הגודל המועדף הוא סביבות ה-50, אם התקציב מאפשר, אבל בכל מקרה לא פחות מ 46.
הטלויזיה תהיה מחוברת לYES + PS3, רוב הצפייה תהיה בשידורים של יס, כולל ערוצי ה HD שלהם (תעזרו לי להחליט אם אני צריך בשביל זה ready\full כי אני הלכתי לאיבוד שם).
יש בסלון חלון גדול שיכול להיות סגור כך שיהיה חשוך (כך שזה לא מגביל מבחינת פלאזמה/LCD, אין לי העדפה אישית לגבי מה מהם, אלא גמיש לפי הטוב ביותר במסגרת התקציב).
מיותר לציין שאני אקנה מותג, ולא "מדבקה".
(יש אפשרות לרכישה באמצעות אחד ממועדוני ההנחות הגדולים במשק - רפאל, חבר, הייטקזון, ככה שאם מישהו מכיר מבצע קונקרטי באחד מאלה, זה גם יתאים).
תודה רבה מראש על העזרה.
במעבר לדירה חדשה, אתחדש במסך חדש לסלון.
מדובר בסלון יחסית גדול, מרחק הצפייה הוא כ-5 מטר. למרות זאת, כסטודנט קצת קשה לשחרר תקציב גדול ולכן התקציב המקסימלי הוא 4.5K (שזה כבר אחרי חריגה מה 4 שהוקצבו, 5 יהיה כבר חריגה משמעותית). הגודל המועדף הוא סביבות ה-50, אם התקציב מאפשר, אבל בכל מקרה לא פחות מ 46.
הטלויזיה תהיה מחוברת לYES + PS3, רוב הצפייה תהיה בשידורים של יס, כולל ערוצי ה HD שלהם (תעזרו לי להחליט אם אני צריך בשביל זה ready\full כי אני הלכתי לאיבוד שם).
יש בסלון חלון גדול שיכול להיות סגור כך שיהיה חשוך (כך שזה לא מגביל מבחינת פלאזמה/LCD, אין לי העדפה אישית לגבי מה מהם, אלא גמיש לפי הטוב ביותר במסגרת התקציב).
מיותר לציין שאני אקנה מותג, ולא "מדבקה".
(יש אפשרות לרכישה באמצעות אחד ממועדוני ההנחות הגדולים במשק - רפאל, חבר, הייטקזון, ככה שאם מישהו מכיר מבצע קונקרטי באחד מאלה, זה גם יתאים).
תודה רבה מראש על העזרה.
- justlog
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
אני חושב שפשוט כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות גודל יותר גדול. 50 אינץ לא יספק אותך ל5 מטר.
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה על התגובה.justlog כתב:אני חושב שפשוט כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות גודל יותר גדול. 50 אינץ לא יספק אותך ל5 מטר....
כמה זה עוד טיפה?
דגם מומלץ?
ובכל זאת דגם מומלץ של 50"?
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

אולי בכל זאת? עזרה? מישהו?
אני אשמח לסגור את זה בסופ"ש...
אני אשמח לסגור את זה בסופ"ש...
- elico1987
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 647
לפי התקציב שציינת לא חושב שאפשר להשיג מסך גדול מ50,למרות שבאמת ב 5 מטר מסך 50 יהיה קטן וזה יראה לך כמו 37 במידה והמרחק ממקום הישיבה עד המסך 5 מטר,גם אם המסך יהיה FULL HD לא יהיה הבדל מ-5 מטר ,לי יש 51 ואני צופה ב 2 מטר פחות או יותר אז ל5 מטר צריך לפחות 60 ומעלה
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

אז בואו לצורך העניין נניח שמדובר ב 3.5 מטר, וש 50" זה הגודל האידיאלי.
אני צריך עזרה בהחלטות קונקרטיות לגבי דגם - שכוללות החלטות לגבי FullHD\Ready, פלאזמה/LCD.
תודה
אני צריך עזרה בהחלטות קונקרטיות לגבי דגם - שכוללות החלטות לגבי FullHD\Ready, פלאזמה/LCD.
תודה
- elico1987
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי אז נניח ש -3.5 מטר
50 זה סביר, עדיפות ל FULL HD, ובטוח שפלזמה, LCD 50 ומעלה זה כבר מחיר אחררר לגמרי
50 זה סביר, עדיפות ל FULL HD, ובטוח שפלזמה, LCD 50 ומעלה זה כבר מחיר אחררר לגמרי
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

פלאזמה למרות בעיות צריבה/השתקפויות וכו'?elico1987 כתב:אוקיי אז נניח ש -3.5 מטר
50 זה סביר, עדיפות ל FULL HD, ובטוח שפלזמה, LCD 50 ומעלה זה כבר מחיר אחררר לגמרי...
עדיף כבר לרדת ל LCD 46/47?
דגם מומלץ של פלאזמה?
כמה משמעותי זה אם מעלים את התקציב ל 5-5.5?
תודה
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

Samsung D490?D550?
דגם אחר? מה עם LG?
דגם אחר? מה עם LG?
- elico1987
-
- חבר פעיל במיוחד

1.זה נכון שיש בעיות צריבה/השתקפויות במסכי פלזמה וזה חסרון, כמו שיש חסרונות לשאר הטכנולוגיות
אם הסלון לא מואר כל כך או שיש אפשרות להחשיך אז זה בסדר ,ולגבי צריבות מסך ,מה לעשות צריך "לשמור" על המסך כמו שמפורט בהוראות ההפעלה, אגב גם מסכי LCD עלולים להיצרב מה שכן זה די נדיר אבל זה קיים
ובנוסף אם תרכוש LCD אתה מאבד גודל שזה די קריטי למרחק שלך ומוריד מאיכות הצפייה {גם 50 זה קטן,אבל זאת בחירה שלך} זאת דעתי האישית בלבד
2.במחיר של +-5500 אפשר לרכוש מסך 51 +FULL HD +תלת מימד אם זה מעניין אותך
ניתן להשיג די הרבה מסכים בגודל 50 אפילו באיזור ה 4000+- שהם HD READY ,פלזמה FULL HD תעלה יקר יותר
אם הסלון לא מואר כל כך או שיש אפשרות להחשיך אז זה בסדר ,ולגבי צריבות מסך ,מה לעשות צריך "לשמור" על המסך כמו שמפורט בהוראות ההפעלה, אגב גם מסכי LCD עלולים להיצרב מה שכן זה די נדיר אבל זה קיים
ובנוסף אם תרכוש LCD אתה מאבד גודל שזה די קריטי למרחק שלך ומוריד מאיכות הצפייה {גם 50 זה קטן,אבל זאת בחירה שלך} זאת דעתי האישית בלבד
2.במחיר של +-5500 אפשר לרכוש מסך 51 +FULL HD +תלת מימד אם זה מעניין אותך
ניתן להשיג די הרבה מסכים בגודל 50 אפילו באיזור ה 4000+- שהם HD READY ,פלזמה FULL HD תעלה יקר יותר
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

תודה.
אפשר בבקשה המלצות לדגמים ספציפיים?
איך הפנסוניק U30?
אפשר בבקשה המלצות לדגמים ספציפיים?
איך הפנסוניק U30?
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

כנראה שמשיקולי מחיר אלך על פנסוניק x30. מה דעתכם עליה?
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

או סמסונג d450 ?(כי אני לא רואה צורך כרגע ב3d בשביל לקחת את ה 490, וה 550 לא נכנס בתקציב)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
אני אומר שטלוויזיה קונים פעם בהרבה שנים, אז תמתח את התקציב כדי לקנות משהו שפוי.
- elico1987
-
- חבר פעיל במיוחד

אני גם חושב ששוה לחסוך עוד טיפה בשביל לרכוש מסך טוב
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

מה למשל? תוכלו להמליץ על משהו ספציפי?
לא מצאתי המלצה קונקרטית אחת...
איך הפנסוניק U30?
לא מצאתי המלצה קונקרטית אחת...
איך הפנסוניק U30?
- דניאלהבוס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
תשמע בשבילך הכי מומלץ D550 והמחיר שלו עכשיו 4900 שקל לדעתי חריגה כדאית
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

איפה המחיר 4900?
ראיתי אותה הכי זול ב 5200...
ב4900 אני מאמין שאקח אותה
ראיתי אותה הכי זול ב 5200...
ב4900 אני מאמין שאקח אותה
-
zx12r
-
- חבר שרק התחיל

Up
- computer_freak
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
למה D550 כשהוא יכול D490?, הוא גם ככה לא יבחין בהבדל במרחק של 3.5-4 מטר.
וגם יכנס בתקציב
וגם יכנס בתקציב