מה זה חוות שרתים?
http://www.xn--5dbhf1aifn7c.com/%D7%A9% ... %A0%D7%9F/
הדבר הזה צד את עיניי:
מעבד (ליבה 1) מסוג X5650
זיכרון 512MB
דיסק קשיח 15GB
כתובת IP פרטית אחת
10 מגה סימטרי פרטי
חווה: ישראל פתח תקווה
מנגנון שרידות: VMotion
מערכת הפעלה: לינוקס
זה עולה 44 דולר כל חודש (164 ש"ח)
עכשיו לא הבנתי לגבי ה-10 מגה סימטרי. אם אני אקנה את הדבר הזה ואקבל מערכת הפעלה וירטואלית כמו ב-Vmware, אני אוכל להעלות דרכה קבצים לכל אתר העלאות שארצה במהירות העלאה של 10Mbps? כלומר דרך המחשב הוירטואלי הזה יהיה ניתן להעלות קבצים ל-rapidshare או לכל אתר שארצה במהירות העלאה של 10 מגה סימטרי? או שלא הבנתי נכון?
כי אני צריך מהירות העלאה גבוהה בשביל לשתף קבצים עם חברים שלי ועם המשפחה. אם זה באמת כך, אז אני מוכן לשלם על זה כל חודש 165 ש"ח.
הדבר הזה צד את עיניי:
מעבד (ליבה 1) מסוג X5650
זיכרון 512MB
דיסק קשיח 15GB
כתובת IP פרטית אחת
10 מגה סימטרי פרטי
חווה: ישראל פתח תקווה
מנגנון שרידות: VMotion
מערכת הפעלה: לינוקס
זה עולה 44 דולר כל חודש (164 ש"ח)
עכשיו לא הבנתי לגבי ה-10 מגה סימטרי. אם אני אקנה את הדבר הזה ואקבל מערכת הפעלה וירטואלית כמו ב-Vmware, אני אוכל להעלות דרכה קבצים לכל אתר העלאות שארצה במהירות העלאה של 10Mbps? כלומר דרך המחשב הוירטואלי הזה יהיה ניתן להעלות קבצים ל-rapidshare או לכל אתר שארצה במהירות העלאה של 10 מגה סימטרי? או שלא הבנתי נכון?
כי אני צריך מהירות העלאה גבוהה בשביל לשתף קבצים עם חברים שלי ועם המשפחה. אם זה באמת כך, אז אני מוכן לשלם על זה כל חודש 165 ש"ח.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
כן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לדעתי לא שווה את הכסף. אתה מקבל איחסון של 15GB בלבד. זה אולי טוב בשביל הקמת אתר אינטרנט אבל לא בשביל שיתוף תכני וידאו.
המהירות שאתה מקבל היא כמובן מהמחשב הזה לאינטרנט, לא מהמחשב שלך בבית אליו...
המהירות שאתה מקבל היא כמובן מהמחשב הזה לאינטרנט, לא מהמחשב שלך בבית אליו...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אז זהו. אני חשבתי שדרך זה אפשר להעלות קבצים ל-rapidshare, mediafire, fileflyer וכו' במהירות של 10Mbps לשניה.pixies כתב:לדעתי לא שווה את הכסף. אתה מקבל איחסון של 15GB בלבד. זה אולי טוב בשביל הקמת אתר אינטרנט אבל לא בשביל שיתוף תכני וידאו.
המהירות שאתה מקבל היא כמובן מהמחשב הזה לאינטרנט, לא מהמחשב שלך בבית אליו......
לכן זה בהתחלה היה נראה לי מוזר שיציעו דבר כזה..אני מאמין שאם זה באמת היה כמו שחשבתי, הרבה אנשים שרוצים אפלוד גבוה היו משלמים על זה בלי להתלבט.
כנראה שעד שחברת החשמל לא תיכנס לתמונה ותתחיל לספק שירות אינטרנט, בחיים לא נזכה לראות כלקוחות פרטיים מהירות העלאה גבוהה יותר..המצב הזה כבר מבאס ומדכא.