7606 בקושי סוחב סרטים
חבר'ה למי שיש ביניכם את המסך ומכיר אותו:
ניסיתי לצפות בכמה סרטים שונים 720/1080P ע"י שידורם דרך חיבור הUSB מאחורי המסך (עם דיסקאון קי), וכאשר אני צופה בסרטים רואים שהמסך ממש מתאמץ ואפילו רואים מדי פעם תקיעות קטנות בעת ההרצה של הסרטים.
אני ממש מתבאס אחרי שהשקעתי על המסך 6200 ש"ח והוא לא מצליח לסחוב סרטי HD וFULL HD.
המסך בגודל 42".
מישהו מכיר את התופעה?
ניסיתי לצפות בכמה סרטים שונים 720/1080P ע"י שידורם דרך חיבור הUSB מאחורי המסך (עם דיסקאון קי), וכאשר אני צופה בסרטים רואים שהמסך ממש מתאמץ ואפילו רואים מדי פעם תקיעות קטנות בעת ההרצה של הסרטים.
אני ממש מתבאס אחרי שהשקעתי על המסך 6200 ש"ח והוא לא מצליח לסחוב סרטי HD וFULL HD.
המסך בגודל 42".
מישהו מכיר את התופעה?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לגבי תקיעות...מה זה אומר? קפיצות של פריימים פעם בכמה שניות? זה יכול לקרות כשהסרט ב 24 והטלוויזיה מריצה אותו ב 60 או ב 50 הרץ.
שים את קצב הרענון של כרטיס המסך של הלאפטופ על 24 ותראה אם יש שיפור.
מה זה "מתאמצת"?
זה קורה עם סרט ספציפי או עם כמה סרטי HD (יכול להיות שהסרט דפוק).
שים את קצב הרענון של כרטיס המסך של הלאפטופ על 24 ותראה אם יש שיפור.
מה זה "מתאמצת"?
זה קורה עם סרט ספציפי או עם כמה סרטי HD (יכול להיות שהסרט דפוק).
שלום,
תבדוק קצת באתר יש כמה ת'רדים על הנושא הזה. אני ראיתי תופעה מעט שונה.
שחיפשתי טלביזיה ממש עכשיו ראיתי עניין אחר כאשר ניסיתי לראות סדרה 720P מדיסק און קי בחנות.
רואים תופעה מוזרה שכאילו הוידאו מנגן טיפה מהר. לא ברור מתי ולמה זה קורה, לפעמים כן ולפעמים לא.
לא ברור לי למה ממליצים להסריט סרטים מסטרימר, מכשיר כזה, במחיר כזה אמור לתמוך ניגון סרטים HD מדיסק און קי ללא שום בעיה, מטלה שמכשירים שעולים חצי עומדים בה בכבוד. ובלי קשר, אם היצרן אומר שזה נתמך זה חייב להתמך.
תבדוק קצת באתר יש כמה ת'רדים על הנושא הזה. אני ראיתי תופעה מעט שונה.
שחיפשתי טלביזיה ממש עכשיו ראיתי עניין אחר כאשר ניסיתי לראות סדרה 720P מדיסק און קי בחנות.
רואים תופעה מוזרה שכאילו הוידאו מנגן טיפה מהר. לא ברור מתי ולמה זה קורה, לפעמים כן ולפעמים לא.
לא ברור לי למה ממליצים להסריט סרטים מסטרימר, מכשיר כזה, במחיר כזה אמור לתמוך ניגון סרטים HD מדיסק און קי ללא שום בעיה, מטלה שמכשירים שעולים חצי עומדים בה בכבוד. ובלי קשר, אם היצרן אומר שזה נתמך זה חייב להתמך.
נערך לאחרונה על ידי rk1 ב 21/03/2012 12:57, נערך פעם 1 בסך הכל.