זקוק להמלצות לממיר חזק ומשוכלל יחסית

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי,

טוב, אחרי סקר שוק ראשוני כולל בירור כאן בפורום קניתי את ה- Nowcom 8362 (הדגם אחרון). בגדול הוא עושה את העבודה סביר אבל יש לו כמה חסרונות שאני מחפש להם ממיר ברמה גבוהה. משום מה קשה למצוא ממיר נורמלי פה, כפי שציינו כבר בשרשור אחר - הרוב המוחלט של המכשירים זה בהכללה, ומיליארד סליחות... :-), *** סיני.

טוב, אני מחפש ממיר מקליט שיהיה בו:
- הקלטה כל הזמן בלופ (שלא צריך לעשות pause לפני).
- EPG בעברית.
- הרצה מהירה קדימה ואחורה שיקרין את התמונה חלק ורציף כמו הוט מג'יק. ה- nowcom קופץ בצורה מוזרה ומציג תמונה בקצב לא אחיד, מה שמקשה על התפעול והדיוק של הכיוונון, למשל בהרצת פרסומות.
- הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בתוכן מוקלט אחר, בו זמנית (כמו בהוט מג'יק הישן).
- הקלטה מערוץ אחד וצפייה ב- timeshift מערוץ אחר, בו זמנית.

את השניים האחרונים אני לא מצליח למצוא. האם זה מה שמכונה "טיונר כפול"?
אין בנמצא איזה ממיר שיודע לעשות את זה?
כמובן, אני חייב לציין את התקציב לפני שמישהו יפנה אותי פה למכשירים אקזוטיים של דריםבוקס שעולים יותר מלהשאר עם הוט... . אני חושב שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח (פידבק?). לא אכפת לי אם זה יהיה עם סטרימר, ומצידי שיכין קפה ואני בכלל לא שותה קפה. אני רוצה ממיר חזק ונורמלי!

יש משהו כזה?
תודה!

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

מה שאתה מחפש זה PVR, לא מקלט פשוט.

התקציב שלך די מכובד אם היינו באירופה , שם תמצא שלל מכשירים של היצרנים המובילים.
בארץ כאמור רק *** סיני, כיוון שהרשות השנייה בחרה בתקן שידור יוצא דופן.
אגב, החכמים ברשות הולכים לעשות זאת שוב ולעבור ל-DVB-T2, תקן שאף טלוויזיה בארץ לא מתאימה לו.

גם אם היו משדרים בארץ בשיטה של האירופאים הייתה בעיה עם רוב המכשירים, כיוון שה-EPG משודר בפונטים עבריים בלבד (בניגוד ל--EPG של מצרים לדוגמא שבלועזית).

בקיצור, הייתי ממליץ לך דווקא על ממיר לוויני. כאלו איכותיים יש בשפע. תצטרך צלחת בעלות כמה מאות שקלים, אך תוכל לשים עין כפולה לעמוס וניילסט ולקלוט המון ערוצים איכותיים בנוסף לערוצי ישראל. נראה לי שהתקציב שלך יכסה את זה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

אולי קיימים גם סטרימרים מתאימים, לא בקיא בתחום.

boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

asaf23 כתב:מה שאתה מחפש זה PVR, לא מקלט פשוט.

אגב, החכמים ברשות הולכים לעשות זאת שוב ולעבור ל-DVB-T2, תקן שאף טלוויזיה בארץ לא מתאימה לו.

גם אם היו משדרים בארץ בשיטה של האירופאים הייתה בעיה עם רוב המכשירים, כיוון שה-EPG משודר בפונטים עבריים בלבד (בניגוד ל--EPG של מצרים לדוגמא שבלועזית).

בקיצור, הייתי ממליץ לך דווקא על ממיר לוויני. כאלו איכותיים יש בשפע. תצטרך צלחת בעלות כמה מאות שקלים, אך תוכל לשים עין כפולה לעמוס וניילסט ולקלוט המון ערוצים איכותיים בנוסף לערוצי ישראל. נראה לי שהתקציב שלך יכסה את זה.
...
סליחה על הבורות - איזה ערוצים ישראליים קולטים מהלויין?
כמו כן - יש לך לינקים למכשירים טובים ו/או מתקינים מומלצים? רגע, אם אני אדם טכני, ואני כזה, אני יכול להתקין גם את הצלחת לבד? (זה מומלץ?)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

boazzz כתב:
asaf23 כתב:מה שאתה מחפש זה PVR, לא מקלט פשוט.

...
סליחה על הבורות - איזה ערוצים ישראליים קולטים מהלויין?
כמו כן - יש לך לינקים למכשירים טובים ו/או מתקינים מומלצים? רגע, אם אני אדם טכני, ואני כזה, אני יכול להתקין גם את הצלחת לבד? (זה מומלץ?)
...
1,2,10,33,99, הערוץ הערבי החדש, ערוצי הרדיו.

לי יש ממיר פשוט, אבל הנה סתם דוגמאות למכשירים יותר מוצלחים מממירי ה-DTT.

http://www.satshop.co.il/p105240.cfm
http://www.ebay.co.uk/itm/VU-Plus-Duo-H ... 232wt_1270
http://www.ebay.co.uk/itm/Technomate-TM ... 693wt_1270
http://www.ebay.co.uk/itm/Technomate-TM ... 047wt_1139

יש עוד המון. התקנה העדפתי לתת למתקין בשביל 500 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”