אהלן..
סיימתי לבנות בית חדש. עם מערכת של "בית חכם".
האנשים של חברת האודיו התקינו בחדרים רמקולים מסוג sonance אם אני רושם נכון..שקועי קיר..
ומגבר פיוניר vsx420
אני מאוד לא מרוצה מהשמיעה ברמקולים..יש לי רמקול של bose שמתחבר לאייפון קטן ומדהים..ואני חושב לעצמי שאין מצב שהרמקולים השקועים צריכים להיות ככה..אלא אם כן סוננס הזו היא חברה מעפנה ..והתירוץ שאני מקבל מאיש האודיו זה שהאקוסטיקה גרועה כי זה שקוע קיר..ושהרמקולים שהוא התקין נחשבים מעולים..לתקציב של עד 1500 ש"ח נגיד..אז שכדאי לי להוסיף סאב..
אני לא בקטע של סאב בחדר..רוצה את הבס הקטן מהרמקול שייצא נקי ויפה לא צריך יותר מדי..
בקיצור אם יש למישהו חוות דעת על הרמקולים אני אשמח לקבל..וגם על המגבר..למרות שאני מאמין שהוא מספיק טוב..
תודה מראש
מבקש חוות דעת על רמקולים שקועי קיר ומגבר פיוניר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
חבל מאוד שאנשי האודיו מסבירים עכשיו, לאחר ההתקנה שיש לך בעיות אקוסטיות.
אני בייעוץ הראשוני מסביר ללקוח מה יהיו ההשלחות של התקנת רמקולים שקועים וכיצד לבחור מיקום נכון.
ייתכן וזה נכון שבעיות אקוסטיקה ביחד עם טווח תדרים של הרמקול ומיקום לא תורמים לחווית האזנה שלך.
מה שאני מציע זה להזמין מאותה חברה איש מקצוע בכיר יותר שיסביר לך על הנעשה ויבצע כיול לרסיבר בכדי להתגבר על בעיות אפשריות..
במידה וזה לא משתפר צריך לשנות \ להוסיף \ להחליף רכיבים... אין ברירה וחבל שאחרי ההתקנה זה מה שצריך לעשות.
שלא תבין לא נכון, דברים כאלו יכולים לקרות שהלקוח לא מרוצה מהנעשה וזה לגיטימי, אך תקח את זה בהבנה ותנסה להוציא מזה את המיטב.
אני בייעוץ הראשוני מסביר ללקוח מה יהיו ההשלחות של התקנת רמקולים שקועים וכיצד לבחור מיקום נכון.
ייתכן וזה נכון שבעיות אקוסטיקה ביחד עם טווח תדרים של הרמקול ומיקום לא תורמים לחווית האזנה שלך.
מה שאני מציע זה להזמין מאותה חברה איש מקצוע בכיר יותר שיסביר לך על הנעשה ויבצע כיול לרסיבר בכדי להתגבר על בעיות אפשריות..
במידה וזה לא משתפר צריך לשנות \ להוסיף \ להחליף רכיבים... אין ברירה וחבל שאחרי ההתקנה זה מה שצריך לעשות.
שלא תבין לא נכון, דברים כאלו יכולים לקרות שהלקוח לא מרוצה מהנעשה וזה לגיטימי, אך תקח את זה בהבנה ותנסה להוציא מזה את המיטב.