אקסטרימר פרודיג'י בלאק - זהירות לא קולט עידן +!! ושירות מזעזע של באג

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
katalanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היום רכשתי את המכשיר בשעות הצהריים. התלהבתי מהרעיון של מדיה סטרימר ומכשיר דיגיטלי קרקעי עם אפשרות הקלטה במכשיר אחד והחלטתי להחליף את הפופקורן A100 שלי סוף סוף.

רכשתי את המכשיר מבאג, הגעתי הביתה , נסיונות ראשונים למצוא את ערוצי עידן + בהגדרת המדינה כישראל כשלו, ניסיתי וניסיתי אך ללא הועיל.

התקשרתי לתמיכה של באג, כמובן שלא ידעו להגיד לי כלום, הסתכלתי באתר היצרן, צויין שם שלקוחות ישראלים הרוצים לקלוט עידן + צריכים לבחור במדינה "בריטניה" על מנת לקלוט את השידורים . בחרתי בריטניה ו 5 הערוצים נקלטו ונשמרו על המכשיר.

אבל, פה מתחילה הבעיה , המכשיר לא קולט את הערוצים ליותר מ - 30 שניות , למרות שחיברתי לו אנטנה מוגברת שהיתה מחוברת לממיר הדיגיטלי הקרקעי שלי מסוג יונדאי שקולט מצויין את עידן + כבר שנה וחצי.

מסתבר כנראה , שהכרטיס של ה DVB-T שבתוך האקסטרימר פרודיג'י בלאק חלש מאד ואינו מספק את הסחורה, בעצם לא ניתן לראות שידורי עידן + באופן תקין.

מילא השעות ששרפתי בנסיונות לקבל קליטה, אבל מה שיותר מעצבן .

חזרתי עם המכשיר לבאג, 4 שעות בלבד אחרי שקניתי אותו, ארוז באריזה המקורית. הם סירבו לזכותו אותי, נתלים בעובדה שהמכשיר חובר לחשמל ולכן אין אפשרות לזכות.

כל ההסברים שלי , שבלי חיבור לחשמל לא ניתן לדעת שהמכשיר אינו קולט עידן + באופן ראוי לא שכנעו אותם.

השארתי את המכשיר שם לבקשתם , הם יעבירו אותו לבדיקה במעבדה שלהם, הסברתי להם שהמכשיר אינו מקולקל, אלא המקלט DVB-T שלו פשוט חלש מידיי.

חזרתי לממיר היונדאי שלי, שלחתי להם מכתב דרישה לזיכוי כספי ובמידה ולא ישתכנעו אאלץ לתבוע אותם בתביעות קטנות.

בושה וחרפה של שירות לקוחות.

תתרחקו מהמכשיר הזה למי שחשב לקנות אותו בגלל היכולת לקלוט עידן +.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

תנסה לספר על הבעיה הזאת פה בפורומים שלהם, אולי הם יוציאו עדכון שיתקן את זה:
http://forum.xtreamer.net/forum/606-dvb-t-on-prodigy/
מקלט חלש קשה לי להאמין.

byoyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 327
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

אין לי את המכשיר.
ממה ששמעתי צריך לעדכן ל- firmware האחרון ולבחור אנגליה לפני הסריקה.

בהצלחה

katalanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

בחיי שאתם אנשים יקרים

שליחה #4 

אני בעצמי כותב בהודעה שלי שגיליתי לבד שצריך לבחור אנגליה ברשימת המדינות , אז זה מה שאתה מציע לי.

חוץ מזה, למה אתה לא חושב שהכרטיס חלש? הרי אני מסביר בהודעה שלי שהשוויתי אותו לממיר דיגיטלי קרקעי של יונדאי שהיה מחובר שניה לפניו ובו רואים מצויין.

על סמך מה בדיוק אתה אומר שלא נראה לך שהכרטיס קליטה הוא חלש?

אחרי 4 שעות של חוסר אפשרות לקלוט , כאשר ממיר אחר קולט מצויין , וזה של פרודיג'י מחזיק תמונה ללא יותר מ 30 שניות אני חושב שניתן להגיד בבטחה את מה שאני אומר.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

katalanh,
צר לי שהתאכזבת.
כאחד שיש לו את אקסטרימר מודל ישן(MK1 ליתר דיוק) לא הייתי בכלל הולך לכיוון מוצר של החברה הזאת.
אם היית נכנס לאתר החברה, ובעיקר לפורום, היית "מגלה זאת" בעצמך.
יש לבוא לבאג בטענות על כך שאין הם מתנהגים כראוי ללקוח,
אבל לא בקשר למוצר שאינו עונה לרישות שלך או לפחות מה שהובטח שהוא מסוגל לבצע..

זאת לא הפעם הראשונה שחברת אקסטרימר אומרת משהו אחד, מבטיחה דבר שני ובסופו של דבר
במקרה הטוב עושה משהו שלישי. לרוב, היא חוזרת בה מהבטחותיה ומשאירה אלפי לקוחות עם ה...ביד.

אישית, אני רוצה לשדרג את האקסטרימר שלי. המוצרים של החברה מאוד מפתים(גם מבחינת המחיר). אבל איך אומר הגשש...
אני איתם גמרתי!

נ.ב
אין שום סיבה שבאג לא יזכו אותך, אפילו מגיע לך החזר כספי מלא ולא זיכוי. אם אני זוכר נכון, היה תיקון לאיזה חוק בנושא הזה.
בהצלחה. ואם תוכל לעדכן פה, אשמח לשמוע ולדעת.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #6 

katalanh,
ייתכן והסיגנל חלש מידי והסטרימר לא מתמודד עם זה טוב כמו המקלט הייעודי של עידן+ שיש ברשותך. האם אתה יכול לבדוק את אחוזי ה- Q & S בעזרת המקלט של יונדאי אם הערכים באמת נמוכים?
בכל אופן, נדמה שכבר נמלכת בדעתך להחליף את הסטרימר, אז אני מקווה שזה ילך לשביעות רצונך.

katalanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עידן +

שליחה #7 

א. עם הממיר של HYUNDAI יש לי קליטה מצויינת טובה ורציפה ללא הפרעות כלל.

ב. האקסטרימר חובר באמצעות אותה אנטנה בדיוק (מוגברת) אך לא הצליח להחזיק תמונה.

ג. מבחינת באג, ברגע שהמכשיר חובר לחשמל הוא מבחינתם משומש! וחוק הגנת הצרכן לא חל עליו.
למרות שמדובר בחיבור לחשמל לצורך בדיקת תקינות וקליטה. הם מתנערים מהזכות להחזר וטוענים שהחוק
לצידם מאחר והמכשיר חובר לחשמל. לתשומת לב מי שמתכוון לקנות שם, האפשרות להחזיר מוצר חשמלי מבחינתם היא רק עם המוצר לא נפתח כלל ולא הוצא מהקרטון.

ד. באתר של אקסטרימר מקבלים מריחות במקום תשובות כמובן.

ה. זיו , מאחר ובוודאי בקרוב תסקור את המכשיר, אם תוכל לתת דגש על יכולת הקליטה שלו כממיר DVB-T על
מנת למנוע עוגמת נפש מרוכשים פוטנציאלים אחרים.

אם למישהו מהאתר יש מילה בבאג, אשמח אם יזרוק להם איזה מילה על מנת שלא אצטרך לעבור את כל מסכת היסורים בבית המשפט לתביעות קטנות עד שאראה את כספי חזרה.

תודה מראש

חיים

katalanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

העניין נפתר

שליחה #8 

העניין נפתר , אמנם באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם
לאחר משלוח מכתב מפורט לבאג, פניה באמצעות אתר הפייסבוק שלהם , חזרו אליי משירות הלקוחות ואישרו את ביצוע ביטול העסקה.

סוף טוב , חבל שהייתי צריך לעבור את כל הטרחה הזאת בשביל ביצוע ביטול עסקה מוצדק לחלוטין

Amir27
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #9 

גם אני קניתי את הבלאק לפני מספר ימים. דבר ראשון מאד מעצבן שהאנטנה היא בינד אין במכשיר, אני משתמש ברשת קווית ואיו לי צורך באנטנה. היא סתם מפריעה להכניס USB למכשיר. אני אבדוק אם ניתן להבריג אותה החוצה.
בקשר ל DVB, אכן הוא מאד לא יציב אבל זאת לא בעיית עוצמה/קליטה. לפעמים הוא מוצא רק אם בוחרים אזור UK ולפעמים הוא לא מוצא ערוצים כלל. גם כשבוחרים ישראל הוא לפעמים מוצא ולפעמים לא. כאשר הוא מוצא אני מצליח לראות שידור יציב ולא רק ל 30 שניות כפי שמתואר כאן. דבר נוסף, אחרי כיבוי והדלקת המכשיר שמתי ל ב שהערוצים לא נשמרים וצריך לגלות אותם מחדש, זאת כאשר חיברתי USB למכשיר מפורמט ל FAT32. (אין לי דיסק קשיח פנימי). כאשר פירמטתי אותו ל NTFS, משום מה שערוצים נשמרו אחרי כיבוי והדלקה מחדש.
דבר נוסף מאד מאד מעצבן הוא שבהדלקת המכשיר "מסך הבית" הוא מסך שחור שרשום בו NO SIGNAL. רק כשלוחצים על כפתור HOME מגיעים באמת למסך הבית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #10 

כדאי לציין שקליטה של DTT זה משהו שאף אחד לא יכול להבטיח. בדקתי המון מכשירים ואיכויות הקליטה משתנים ממכשיר למכשיר, יתכן שהקליטה באיזור שלך בדיוק על הקצה בין קליטה טובה לגרועה, ושהמקלט שלך מצליח להתמודד עם זה היטב.

יש אנטנות מוגברות ופסיביות באיכויות שונות, שווה לבדוק אפשרות גם של אנטנה טובה יותר.

Amir27
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #11 

עוד משהו מעצבן הוא שצריך לעבור בשלט של האקסטרימר ל PAL כאשר רוצים לראות dvb וכאשר רוצים לחזור לראות סרטים צריך להחזיר ל 1080p או hdmi auto.

kobid84
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 833
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #12 

katalanh כתב:היום רכשתי את המכשיר בשעות הצהריים. התלהבתי מהרעיון של מדיה סטרימר ומכשיר דיגיטלי קרקעי עם אפשרות הקלטה במכשיר אחד והחלטתי להחליף את הפופקורן A100 שלי סוף סוף.

רכשתי את המכשיר מבאג, הגעתי הביתה , נסיונות ראשונים למצוא את ערוצי עידן + בהגדרת המדינה כישראל כשלו, ניסיתי וניסיתי אך ללא הועיל.

התקשרתי לתמיכה של באג, כמובן שלא ידעו להגיד לי כלום, הסתכלתי באתר היצרן, צויין שם שלקוחות ישראלים הרוצים לקלוט עידן + צריכים לבחור במדינה "בריטניה" על מנת לקלוט את השידורים . בחרתי בריטניה ו 5 הערוצים נקלטו ונשמרו על המכשיר.

אבל, פה מתחילה הבעיה , המכשיר לא קולט את הערוצים ליותר מ - 30 שניות , למרות שחיברתי לו אנטנה מוגברת שהיתה מחוברת לממיר הדיגיטלי הקרקעי שלי מסוג יונדאי שקולט מצויין את עידן + כבר שנה וחצי.

מסתבר כנראה , שהכרטיס של ה DVB-T שבתוך האקסטרימר פרודיג'י בלאק חלש מאד ואינו מספק את הסחורה, בעצם לא ניתן לראות שידורי עידן + באופן תקין.

מילא השעות ששרפתי בנסיונות לקבל קליטה, אבל מה שיותר מעצבן .

חזרתי עם המכשיר לבאג, 4 שעות בלבד אחרי שקניתי אותו, ארוז באריזה המקורית. הם סירבו לזכותו אותי, נתלים בעובדה שהמכשיר חובר לחשמל ולכן אין אפשרות לזכות.

כל ההסברים שלי , שבלי חיבור לחשמל לא ניתן לדעת שהמכשיר אינו קולט עידן + באופן ראוי לא שכנעו אותם.

השארתי את המכשיר שם לבקשתם , הם יעבירו אותו לבדיקה במעבדה שלהם, הסברתי להם שהמכשיר אינו מקולקל, אלא המקלט DVB-T שלו פשוט חלש מידיי.

חזרתי לממיר היונדאי שלי, שלחתי להם מכתב דרישה לזיכוי כספי ובמידה ולא ישתכנעו אאלץ לתבוע אותם בתביעות קטנות.

בושה וחרפה של שירות לקוחות.

תתרחקו מהמכשיר הזה למי שחשב לקנות אותו בגלל היכולת לקלוט עידן +.
...

מכיר את באג יותר מידי טוב בקטעים האלו..
קניתי לפני שנתיים את ה ETRAYZ לכאורה אמור להיות NAS עם תעבורת רשת של 1GB - כך כתוב גם באתר של היצרן
המכשיר בקושי הגיע ל 2 מגה בתעבורת רשת!!!!!!

אולי 3 שבועות הייתי בהתכתבויות ואיומים מול באג וכמובן שהם התנערו מכל אחריות ואמרו לי "אולי הדיסקים שלך לא מספיק מהירים?" הדיסקים שלי עבדו ועובדים היום באותו שרת קבצים במהירות מצויינת!!
לבסוף אחרי צעקות ואיומים בתביעה הצלחתי להוציא זיכוי בסך המכשיר - כמובן שכסף הם לא הסכימו להחזיר
אז מה שעשיתי, חיכיתי בחנות שיגיע לקוח וירכוש מוצר בסכום הזיכוי שלי במזומן ואחליף איתו שטרות תמורת הזיכוי
וכך היה

מאז נשבעתי, אני בבאג לא קונה שום דבר יותר בחיים - השירות שלהם על הפנים!!!

kobid84
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 833
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #13 

danielk כתב:katalanh,
צר לי שהתאכזבת.
כאחד שיש לו את אקסטרימר מודל ישן(MK1 ליתר דיוק) לא הייתי בכלל הולך לכיוון מוצר של החברה הזאת.
אם היית נכנס לאתר החברה, ובעיקר לפורום, היית "מגלה זאת" בעצמך.
יש לבוא לבאג בטענות על כך שאין הם מתנהגים כראוי ללקוח,
אבל לא בקשר למוצר שאינו עונה לרישות שלך או לפחות מה שהובטח שהוא מסוגל לבצע..

זאת לא הפעם הראשונה שחברת אקסטרימר אומרת משהו אחד, מבטיחה דבר שני ובסופו של דבר
במקרה הטוב עושה משהו שלישי. לרוב, היא חוזרת בה מהבטחותיה ומשאירה אלפי לקוחות עם ה...ביד.

אישית, אני רוצה לשדרג את האקסטרימר שלי. המוצרים של החברה מאוד מפתים(גם מבחינת המחיר). אבל איך אומר הגשש...
אני איתם גמרתי!

נ.ב
אין שום סיבה שבאג לא יזכו אותך, אפילו מגיע לך החזר כספי מלא ולא זיכוי. אם אני זוכר נכון, היה תיקון לאיזה חוק בנושא הזה.
בהצלחה. ואם תוכל לעדכן פה, אשמח לשמוע ולדעת.
...
ראה את התגובה הקודמת שלי, הלוואי ובאג היו מזכים לקוחות על פדיחות של מוצרי XTREAMER

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”