סטרימר פשוט וזול - מתלבט בין מספר דגמים
שלום לכולם,
אני מחפש סטרימר פשוט וזול.
הדרישות שלי הן די בסיסיות:
תמיכה בכתוביות בעברית, כולל שליטה על גודל הפונט.
תמיכה בפורמטים המקובלים, כולל mkv, mp4, H264 וכו', כולל אפשרות להצמדת כתוביות בעברית.
תמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים (DTS?) ו"שנמוך" שלהם על מנת לקבל סאונד גם בטלויזיות שלא תומכות (דרך HDMI וגם דרך RCA).
תמיכה בהתקנים חיצוניים - דיסק-און-קי והארד דיסק נייד (מהסוג של 2.5" שמקבל את המתח דרך ה-USB) [בשלב הראשון זה יהיה השימוש העיקרי, ללא חיבור לרשת].
בנוסף ליציאת HDMI, שתהיה גם יציאת RCA (וידאו Composite ואודיו בבננות אדום-לבן) - משום שבשלב הראשון יחובר כך לטלויזיה CRT ישנה.
תמיכה ב-DVD, כולל תפריטים, תהיה נחמדה, אבל זה לא deal breaker. (תמיכה בבלו-ריי לא נדרשת. כמו כן, תלת מימד לא מעניין אותי).
שיהיה פשוט ונוח לשימוש, בלי צורך בעדכונים כל שני וחמישי.
לאחר חיפושים הגעתי לכמה דגמים, ואשמח לשמוע מי מהם הוא המומלץ ביותר:
A.C.Ryan PlayOn! Mini HD 2 73800 - במחיר 490-500 ש"ח
WD TV Live HD WDBAAP0000NBK - במחיר 520 ש"ח (מוצע לי ב-450 ש"ח)
Popbox V8 - במחיר 650 ש"ח
WD TV LIVE WDBGXT0000NBK Wi-Fi - במחיר 590-600 ש"ח (היכולת WiFi המובנת לא מעניינת אותי כרגע)
הבנתי שה-Boxee Box הוא ללא יציאת קומפוזיט אז החלטתי לרדת ממנו.
ה-Xtreamer Prodigy עולה כ-900 ש"ח, כך שאם אני מקבל מענה לדרישות שלי בחצי מחיר אני לא רואה סיבה לקנות אותו (יש לו יכולות מתקדמות, אבל הן לא מעניינות אותי כרגע).
אשמח להמלצתכם מי מהסטרימרים הנ"ל הוא המומלץ ביותר לצרכים הבסיסיים שלי.
כמובן אם יש דגם אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע.
תודה מראש.
אני מחפש סטרימר פשוט וזול.
הדרישות שלי הן די בסיסיות:
תמיכה בכתוביות בעברית, כולל שליטה על גודל הפונט.
תמיכה בפורמטים המקובלים, כולל mkv, mp4, H264 וכו', כולל אפשרות להצמדת כתוביות בעברית.
תמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים (DTS?) ו"שנמוך" שלהם על מנת לקבל סאונד גם בטלויזיות שלא תומכות (דרך HDMI וגם דרך RCA).
תמיכה בהתקנים חיצוניים - דיסק-און-קי והארד דיסק נייד (מהסוג של 2.5" שמקבל את המתח דרך ה-USB) [בשלב הראשון זה יהיה השימוש העיקרי, ללא חיבור לרשת].
בנוסף ליציאת HDMI, שתהיה גם יציאת RCA (וידאו Composite ואודיו בבננות אדום-לבן) - משום שבשלב הראשון יחובר כך לטלויזיה CRT ישנה.
תמיכה ב-DVD, כולל תפריטים, תהיה נחמדה, אבל זה לא deal breaker. (תמיכה בבלו-ריי לא נדרשת. כמו כן, תלת מימד לא מעניין אותי).
שיהיה פשוט ונוח לשימוש, בלי צורך בעדכונים כל שני וחמישי.
לאחר חיפושים הגעתי לכמה דגמים, ואשמח לשמוע מי מהם הוא המומלץ ביותר:
A.C.Ryan PlayOn! Mini HD 2 73800 - במחיר 490-500 ש"ח
WD TV Live HD WDBAAP0000NBK - במחיר 520 ש"ח (מוצע לי ב-450 ש"ח)
Popbox V8 - במחיר 650 ש"ח
WD TV LIVE WDBGXT0000NBK Wi-Fi - במחיר 590-600 ש"ח (היכולת WiFi המובנת לא מעניינת אותי כרגע)
הבנתי שה-Boxee Box הוא ללא יציאת קומפוזיט אז החלטתי לרדת ממנו.
ה-Xtreamer Prodigy עולה כ-900 ש"ח, כך שאם אני מקבל מענה לדרישות שלי בחצי מחיר אני לא רואה סיבה לקנות אותו (יש לו יכולות מתקדמות, אבל הן לא מעניינות אותי כרגע).
אשמח להמלצתכם מי מהסטרימרים הנ"ל הוא המומלץ ביותר לצרכים הבסיסיים שלי.
כמובן אם יש דגם אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע.
תודה מראש.
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
http://www.xtreamer.net/2012/xtreamer-elvira.html
לא סגור על הRCA אבל אולי למישהו יש יותר פרטים על הדגם הנ"ל.
לא סגור על הRCA אבל אולי למישהו יש יותר פרטים על הדגם הנ"ל.
לדגם שהפנית אין קישוריות רשת, ולדעתי זאת דרישת סף כיום.whoisgod כתב:http://www.xtreamer.net/2012/xtreamer-elvira.html
לא סגור על הRCA אבל אולי למישהו יש יותר פרטים על הדגם הנ"ל....
אם ב-DVD כוונת פותח השרשור לתמיכה בדיסקים של DVD, היית הולך על xtreamer DVD, אם לא, ה-PlayOn! Mini נראה כבחירה המועדפת.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
אני לא מאמין על עצמי שאומר את זה, אבל דגמים ישנים של אקסטרימר - דגם MK1(אם מוכרים בבאג) יתאימו לדרישות שלך בול.
והוא גם זול מאוד.
אגב, אני מאמין שתוכל למצוא מכשיר כזה ביד שניה במחיר עוד יותר זול.
בהצלחה.
והוא גם זול מאוד.
אגב, אני מאמין שתוכל למצוא מכשיר כזה ביד שניה במחיר עוד יותר זול.
בהצלחה.
תודה לכולם על התגובות!
בקשר ל-Xtreamer Elvira - הוא אכן נראה מעניין מאוד, אבל נראה שעדיין לא מוכרים אותו אז אין ביקורות משתמשים, כך שלהזמין עכשיו זה קצת לקנות חתול בשק (מה שלא הכי מומלץ, במיוחד כשמדובר במוצרים של החברה הזו...). בנוסף, הם מציינים שיש HDMI ווידאו קומפוננט, אז אני מניח שאין קומפוזיט כי אחרת היו מציינים גם אותו.
בקשר לתמיכה ב-DVD - לא התכוונתי למדיה פיזית, אלא לתמיכה בקבצי iso או image אחר, או תיקיה עם הקבצים כפי שהם מופיעים בדיסקים.
באג הפסיקו למכור את האקסטרימר הראשון. ראיתי אותו בזאפ בכ-600 ש"ח, ובכלל לא בטוח שהוא עדיין יהיה במלאי איפה-שהוא.
במידה ואפשר להשיג אותו בכ-600-650 ש"ח - האם הוא עדיף על האפשרויות האחרות?
אני מעדיף לא לקנות מכשיר כזה ביד שניה (החסכון במחיר לדעתי לא מצדיק את זה במקרה הזה).
בקשר לסקירות בסטיקי של זיו - מבין הדגמים בשרשור המקורי שלי יש סקירה רק לאחד מהם, כך שאי אפשר ממש להסיק מכך לגבי השוואה בין הדגמים.
בקשר ל-Xtreamer Elvira - הוא אכן נראה מעניין מאוד, אבל נראה שעדיין לא מוכרים אותו אז אין ביקורות משתמשים, כך שלהזמין עכשיו זה קצת לקנות חתול בשק (מה שלא הכי מומלץ, במיוחד כשמדובר במוצרים של החברה הזו...). בנוסף, הם מציינים שיש HDMI ווידאו קומפוננט, אז אני מניח שאין קומפוזיט כי אחרת היו מציינים גם אותו.
בקשר לתמיכה ב-DVD - לא התכוונתי למדיה פיזית, אלא לתמיכה בקבצי iso או image אחר, או תיקיה עם הקבצים כפי שהם מופיעים בדיסקים.
באג הפסיקו למכור את האקסטרימר הראשון. ראיתי אותו בזאפ בכ-600 ש"ח, ובכלל לא בטוח שהוא עדיין יהיה במלאי איפה-שהוא.
במידה ואפשר להשיג אותו בכ-600-650 ש"ח - האם הוא עדיף על האפשרויות האחרות?
אני מעדיף לא לקנות מכשיר כזה ביד שניה (החסכון במחיר לדעתי לא מצדיק את זה במקרה הזה).
בקשר לסקירות בסטיקי של זיו - מבין הדגמים בשרשור המקורי שלי יש סקירה רק לאחד מהם, כך שאי אפשר ממש להסיק מכך לגבי השוואה בין הדגמים.