:הל: יס מעבירה את ערוצי ה-HD לשורה הראשונה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
[pressrelease]
- חברת yes יוצאת במהלך נרחב במסגרתו חווית צפיית ה HD תשולב בחוויית הצפייה השוטפת
- ערוצי הסדרות והסרטים ב HD ללא תוספת תשלום
- החל ב 1.5 ערוץ yes דוקו יצטרף ויחל לשדר ב HD
ביום שני ה 2.4 יוצאת חברת yes במהלך רחב היקף במסגרתו משנה החברה את שדרת הערוצים הקיימת כיום. במרכז השינוי עומד מעברם של ערוצי ה HD הנמצאים כיום באפיקים 500 ומעלה.
במסגרת השינוי כל לקוחות החברה בעלי ממירים התומכים ב HD לא יצטרכו לנדוד לאפיקים 500 ומעלה על מנת ליהנות מחוויית הצפייה באיכות HD ויוכלו לעשות זאת בערוצים הרגילים הנמצאים בשדרת המספרים הראשונה:
- ערוצי הסרטים באפיקים 1-5
- ערוצי הסדרות באפיקים 12- 15 (yes Drama, yes Action, yes Comedy, yes Oh ).
החל ב 1.5 יצטרף גם ערוץ yes דוקו (אפיק 8) שיהיה לערוץ הדוקומנטרי הראשון בישראל לשדר ב HD.
יש לציין כי המהלך לא ישפיע בשום צורה שהיא על הקלטות בממירים המקליטים השונים (מקס, טוטאל) אשר ידעו לזהות ולהמשיך את ההקלטות, לרבות הקלטת סדרות כפי שהזמינן הצופה.
*הסבר מפורט על כלל השינויים זמין ללקוחותינו באפיק 25 (החל ב 26.3).
גלי ניר, סמנכ"ל השיווק של חברת yes מסרה: "השינוי בשדרת הערוצים נובע ממחקרים רבים שערכנו מהם עולה כי על אף האפשרות הקיימת אצל מרביתם של לקוחותינו ליהנות מצפייה באיכות HD באפיקים ייעודיים הם יעדיפו לשלב יכולת זו ברצף הזפזופ הרגיל. כמו כן איחדנו יחד קבוצות ערוצים בעלות אופי דומה על מנת להקל על לקוחותינו ולייצר עבורם חווית צפייה קולחת ונוחה יותר".
כאמור במקביל לשינוי בערוצי ה HD איחדנו יחדיו קבוצות ערוצים כגון כל קבוצת ערוצי המדע באפיקים 90- 95 זאת על מנת לשפר את חווית הצפייה וההנאה.
[/pressrelease]
- חברת yes יוצאת במהלך נרחב במסגרתו חווית צפיית ה HD תשולב בחוויית הצפייה השוטפת
- ערוצי הסדרות והסרטים ב HD ללא תוספת תשלום
- החל ב 1.5 ערוץ yes דוקו יצטרף ויחל לשדר ב HD
ביום שני ה 2.4 יוצאת חברת yes במהלך רחב היקף במסגרתו משנה החברה את שדרת הערוצים הקיימת כיום. במרכז השינוי עומד מעברם של ערוצי ה HD הנמצאים כיום באפיקים 500 ומעלה.
במסגרת השינוי כל לקוחות החברה בעלי ממירים התומכים ב HD לא יצטרכו לנדוד לאפיקים 500 ומעלה על מנת ליהנות מחוויית הצפייה באיכות HD ויוכלו לעשות זאת בערוצים הרגילים הנמצאים בשדרת המספרים הראשונה:
- ערוצי הסרטים באפיקים 1-5
- ערוצי הסדרות באפיקים 12- 15 (yes Drama, yes Action, yes Comedy, yes Oh ).
החל ב 1.5 יצטרף גם ערוץ yes דוקו (אפיק 8) שיהיה לערוץ הדוקומנטרי הראשון בישראל לשדר ב HD.
יש לציין כי המהלך לא ישפיע בשום צורה שהיא על הקלטות בממירים המקליטים השונים (מקס, טוטאל) אשר ידעו לזהות ולהמשיך את ההקלטות, לרבות הקלטת סדרות כפי שהזמינן הצופה.
*הסבר מפורט על כלל השינויים זמין ללקוחותינו באפיק 25 (החל ב 26.3).
גלי ניר, סמנכ"ל השיווק של חברת yes מסרה: "השינוי בשדרת הערוצים נובע ממחקרים רבים שערכנו מהם עולה כי על אף האפשרות הקיימת אצל מרביתם של לקוחותינו ליהנות מצפייה באיכות HD באפיקים ייעודיים הם יעדיפו לשלב יכולת זו ברצף הזפזופ הרגיל. כמו כן איחדנו יחד קבוצות ערוצים בעלות אופי דומה על מנת להקל על לקוחותינו ולייצר עבורם חווית צפייה קולחת ונוחה יותר".
כאמור במקביל לשינוי בערוצי ה HD איחדנו יחדיו קבוצות ערוצים כגון כל קבוצת ערוצי המדע באפיקים 90- 95 זאת על מנת לשפר את חווית הצפייה וההנאה.
[/pressrelease]
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
טוב מאד. בתקווה שזה יגרום לכך שאפסיק לנזוף באשתי כשאני תופס אותה צופה בערוצי ה SD

- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מהלך מבורך,
ערוץ 1 HD ישאר ב-511?
ערוץ 1 HD ישאר ב-511?
- susuTheFOX
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
עכשיו רק צריך שב-VOD הם לא יעשו הפרדת תכנים וברגע שיש סדרה/סרט גם ב-HT פשוט להוסיף אפשרות בחירה נוספת "צפה ב-HD" בדיוק כמו ב-Netflix וכו'...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

עכשיו שאני חושב על זה יש 2 בעיות עם המהלך-
1. צריך לאפשר למי שרוצה להקליט ערוץ SD כדי לחסוך במקום
2. לפעמים עדיף לראות בערוץ SD-אמנם נדיר אבל כאשר משודר סרט שהוא upscale והוא ב-4:3 , בערוץ ה-HD השידור נראה רע ומתוח בצורה לא טבעית.
1. צריך לאפשר למי שרוצה להקליט ערוץ SD כדי לחסוך במקום
2. לפעמים עדיף לראות בערוץ SD-אמנם נדיר אבל כאשר משודר סרט שהוא upscale והוא ב-4:3 , בערוץ ה-HD השידור נראה רע ומתוח בצורה לא טבעית.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

erezcap,
אני לא חושב שהיה מה להבין
המהלך לא חוסך ברוחב פס בכלל ומי אמר שמוסיפים ערוצים ברוסית?
המהלך לא חוסך ברוחב פס בכלל ומי אמר שמוסיפים ערוצים ברוסית?
Mistoffelees כתב:erezcap,
המהלך לא חוסך ברוחב פס בכלל ומי אמר שמוסיפים ערוצים ברוסית?...
אתה יודע שאני וגם אתה רואים מהלכים קדימה כמו בשחמט , תתכונן לעוד 10 -5 ערוצים ברוסית .
להזכירך להוט 27 ערוצים ברוסית ומי שמצטרף לטריפל יש 20 ערוצים בחינם + דיבוב ברוסית ב 4 ערוצי הסרטים ב HD .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 20/03/2012 17:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני לא רואה את הקשר...
בשביל להוסיף ערוצים ברוסית לא היו צריכים לעשות את המהלך הזה, אין כאן שום חסכון ברוחב פס.
בשביל להוסיף ערוצים ברוסית לא היו צריכים לעשות את המהלך הזה, אין כאן שום חסכון ברוחב פס.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
ואיך זה קשור למהלך הזה? לא חוסכים כאן ברוחב פס בכלל כי הערוצים כן יהיו קיימים בכל הממירים שהם לא HD זה מדובר נטו בנוחות שימוש, עכשיו אני מקווה שהמהלך יבוצע גם בשירותי הVOD של החברה, שלא יהיה קטגוריה בנפרד לHDerezcap כתב:Mistoffelees כתב:erezcap,
המהלך לא חוסך ברוחב פס בכלל ומי אמר שמוסיפים ערוצים ברוסית?...
אתה יודע שאני וגם אתה רואים מהלכים קדימה כמו בשחמט , תתכונן לעוד 10 -5 ערוצים ברוסית .
להזכירך להוט 27 ערוצים ברוסית ומי שמצטרף לטריפל יש 20 ערוצים בחינם + דיבוב ברוסית ב 4 ערוצי הסרטים ב HD ....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אמרו לי שיש עדיין מישהו שצופה בערוץ 1.Mistoffelees כתב:מהלך מבורך,
ערוץ 1 HD ישאר ב-511?...
זה אתה?