אנדרואיד טאבלט לילדים!?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

אני מתעניין ברכישת טאבלט של אנדרואיד (XOOM) כאשר השימוש העיקרי יהיה של הילדים (9 ו 6) לצפיה בסרטים משחקים וגלישה.
משיטוטים במרקט (PLAY?!) וברשת גיליתי שהתמיכה והפתרונות סביב "parental control" הם דלים עד כדי לא קיימים.
במחשב של הילדים בבית מותקן K9 , שמספק פתרונות סינון תוכן ע"פ קטגוריות ואף מאפשר הגדרת זמני פעילות. מתברר ש K9 לא מסוגלים לספק פיתרון דומה באנדרואיד בגלל מגבלות טכניות של מערכת ההפעלה.

מישהו מכיר פיתרונות סינון תוכן (סינון אפליקציות וWEB) טובים עבור אנדרואיד (לא מדובר בילדים האקרים )?

אהה כן, בבקשה תחסכו ממני הטפות מוסר על הורות בעידן הדיגטלי :)
Natural Born Gamer

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

147 צפיות ואף תשובה ?! 8O
כנראה שאני הפראנואיד היחיד... :lol:

טוב אני אענה לעצמי ולטובת הורים אחרים..

מצאתי משהו שנקרא ZOODLES זו אפליקציה שמיצרת שולחן עבודה ידידותי לילדים (sandbox) ומאפשר להגדיר איזה אפליקציות יהיו פתוחות לכל ילד (כל ילד הוא משתמש) בשילוב עם אפליקציית דפדפן שמאפשרת הגבלת תוכן זה יכול להוות פיתרון טוב, כמו כן יציאה מהאפליקציה דורשת סוג של סיסמה...פיתרון סביר המימוש לא משהו (זה נראה רע..)

אשמח לשמוע רעיונות אחרים...
Natural Born Gamer

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

גם אני חיפשתי דבר כזה לפני המון זמן. מצאתי אפליקציה שיש בה משחקים לילדים ולא ניתן לצאת ממנה אלא על ידי קוד.
ממש לא זוכר את השם שלה ואם אזכור ארשום.
אבל לא היה ממש מבחר בנושא הזה
אלי חבוש

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”