יש נוסחה למחיר עבור טלוויזיה מתצוגה? 55LW651Y ב10Kמתצוגה הוא מחיר הוגן?
ראיתי בכמה פורומים שאנשים רשמו שעבור טלויזיה חדשה בדרך כל אפשר להניח שאפשר להשיג אותה בכחמישה אחוז הנחה על המחיר הכי נמוך שרואים בזאפ. רציתי לדעת אם יש גם נוסחה עבור טלויזיה מתצוגה.
פזלתי קשות כלפי 55LW651Y ומכיוון שהתקציב שלי הוא עד 10K כל הזמן אמרתי לעצמי שכשתצא הסדרה החדשה של LG אז הטלויזייה תהייה בתקציב כי בטח יורידו לה את המחיר כשייצאו הדגמים החדשים. הייתי היום אצל חנות שהיא משווק מורשה ושאלתי בכל הכנות מתי אני צריך להגיע בשביל לקבל את הטלוויזיה ב10K. המוכר אמר שהדבר היחיד שהוא יכול לבדוק זה מה המקסימום הנחה שהוא יכול לעשות כרגע וכשהוא התקשר לייבואן נאמר לו שנגמר המלאי, מייבאים רק את הדגמים החדשים ואם אני רוצה אמר המוכר שהיבואן הסכים שהמוכר יימכור לי את הטלויזיה מהתצוגה ב10K עם אחריות רשמית כמו של כל הטלויזיות החדשות שנמכרו.
עד כמה שקראתי רוב מי שקנה דיבר על מחיר עבור טלויזיה חדשה שנע סביב ה 13K.
אשמח לדעת, האם המחיר נראה לכם הוגן או שעליי לדרוש הנחה גדולה יותר?
פזלתי קשות כלפי 55LW651Y ומכיוון שהתקציב שלי הוא עד 10K כל הזמן אמרתי לעצמי שכשתצא הסדרה החדשה של LG אז הטלויזייה תהייה בתקציב כי בטח יורידו לה את המחיר כשייצאו הדגמים החדשים. הייתי היום אצל חנות שהיא משווק מורשה ושאלתי בכל הכנות מתי אני צריך להגיע בשביל לקבל את הטלוויזיה ב10K. המוכר אמר שהדבר היחיד שהוא יכול לבדוק זה מה המקסימום הנחה שהוא יכול לעשות כרגע וכשהוא התקשר לייבואן נאמר לו שנגמר המלאי, מייבאים רק את הדגמים החדשים ואם אני רוצה אמר המוכר שהיבואן הסכים שהמוכר יימכור לי את הטלויזיה מהתצוגה ב10K עם אחריות רשמית כמו של כל הטלויזיות החדשות שנמכרו.
עד כמה שקראתי רוב מי שקנה דיבר על מחיר עבור טלויזיה חדשה שנע סביב ה 13K.
אשמח לדעת, האם המחיר נראה לכם הוגן או שעליי לדרוש הנחה גדולה יותר?
לא משנה מה המחיר , אני אישית לא הייתי קונה טלויזיה מתצוגה.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22964921
תוסיף עוד 990 ש"ח ותקנה מסך חדש בקרטון עם אחריות מקורית..
למה להתעסק עם משומש, תצוגה, מאובק וכל המשתמע מכך
למה להתעסק עם משומש, תצוגה, מאובק וכל המשתמע מכך
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
מה אתה ילד? החל מ 11,000 זה אומר שלא תוציא את הטלויזיה הזאת בפחות מ 13.adirbooking כתב:http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22964921
למה להתעסק עם משומש, תצוגה, מאובק וכל המשתמע מכך...
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
vgfreak -
כן, אני ילד.. בגלל זה לפני שבוע המסך הנ"ל היה באותו אתר ב-"החל מ-9,990 ש"ח" ואני מכיר אישית מישהו שרכש אותו במחיר הזה.
אז אני ילד ואתה ה"בוגר" עבדת מספיק בשביל לשלם את ה-3,000 ש"ח הפרש האלו..
בהצלחה לך "בוגר"
כן, אני ילד.. בגלל זה לפני שבוע המסך הנ"ל היה באותו אתר ב-"החל מ-9,990 ש"ח" ואני מכיר אישית מישהו שרכש אותו במחיר הזה.
אז אני ילד ואתה ה"בוגר" עבדת מספיק בשביל לשלם את ה-3,000 ש"ח הפרש האלו..
בהצלחה לך "בוגר"
הייתי ממתין עוד קצת ואולי אפילו שוקל מסך אחר בתקציב שלך ולא הייתי רוכש מסך מיד שנייה מתצוגה ,לפני שרכשתי את המסך שלי לפני מספר חודשים, ביקרתי במספר רב של חנויות וראיתי את המצב של המסכים מתצוגה המון אבק ,אנשים נוגעים במסך עצמו בגסות ,לא הייתי רוצה שמסך כזה ועוד במחיר כזה ישב אצלי בסלון בידיעה שהוא לא חדש זאת דעתי למרות שהמסך הזה במחיר שקבלת גם מיד שניה זה מחיר טוב
דרך אגב, תודה ל adirbookingעל הטיפ. מרוצה מאד מהמחיר ולא הייתי מאמין שאפשר להגיע למחיר שקניתי בלי מה שהוא רשם.
דרך אגב ח י יכולים להיות רגועים במידה והם קוראים כי זה לא שהייתי משלם יותר עבור הטלויזיה אלא פשוט הייתי צריך לקנות משהו אחר, לא נתקבל אישור מהאישה לקנות יד שנייה או להגדיל את התקציב משמעותית
(וה500 שקל תלושים לכיתן גם עזרו) 
דרך אגב ח י יכולים להיות רגועים במידה והם קוראים כי זה לא שהייתי משלם יותר עבור הטלויזיה אלא פשוט הייתי צריך לקנות משהו אחר, לא נתקבל אישור מהאישה לקנות יד שנייה או להגדיל את התקציב משמעותית