המלצה לרסיבר מערכת קולנוע ביתי בתקציב של 4K

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497

שליחה

שלום לכולם, אני מתלבט בין כמה וכמה רסיברים, הראשון הוא ה - Onkyo 609, בנוסף ראיתי גם באתר העולמי
שייצאה סידרה חדשה וברמת מחירים הזו יהיה ניתן להשיג את Onkyo 515 בקרוב בארץ, רציתי לדעת האם יש לרסיברים האלה
מערכת קליברציה ומה דעתכם בנושא? המלצות לרסיברים נוספים יתקבלו בברכה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

בדיוק קיבלתי תשובה מטופ אודיו בנושא היום:
הדגמים החדשים של רסיבירים לקולנוע בייתי אמורים להתחיל להגיע לארץ במהלך חודש אפריל.
הדגמים הראשונים שיגיעו יהיו 313 ו-414, במאי יגיע ה-515 וה-616.

לגבי מחירים, המחירים עדיין לא פורסמו אך יהיו קרובים לדגמים שנמכרים היום.
...
בקצרה, ה-515 יהיה כמו ה-509, בתוספת upscaling עד לרזולוציית 4K (פי 4 מ-FULL HD), שתי יציאות HDMI(!) וחיבורים ל-7.2 רמקולים.

הנה השוואה מסודרת בין ה-509, 515, 609 ו-616.

LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אתה יודע אם ה- 515 יכול להיות מוצלח יותר מה-609? אין לי בעיה לחכות קצת השאלה מי מוצלח מבין השניים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

כנס ללינק בהודעה הקודמת שלי ותשווה בעצמך...

בגדול, מבחינת חיבוריות ל-515 דווקא יש יתרון על ה-609, כי יש לו 7 כניסות ו-2 יציאות HDMI (לעומת 5 ו-1 ב-609).
היתרונות של ה-609 הם הגברה קצת יותר חזקה, ועוד כמה פיצ'רים בודדים שהם לא יותר מ-nice to have (למשל THX ואודיסי DSX, ותאימות יותר טובה לאחור (תמיכה בחיבורי קומפוננט ו-VGA).

בקיצור, באותו מחיר כנראה שהייתי הולך על ה-515, אלא אם יש לי הרבה מכשירים ישנים יחסית שאמורים להתחבר למגבר החדש.

LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תאימות לאחור לא חשובה לי בכלל, אני מחבר רק בחיבור HD גם ההגברה העדיפה של ה609 לא קריטית לי,
הכי חשוב לי זה באיזה רסיבר אני אגיע לרמת סאונד הכי טובה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

הגברה עדיפה שווה בד"כ לסאונד איכותי יותר, אבל עדיף פשוט ללכת ולשמוע את ההבדלים במו אוזניך.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”