43D490 שיפור תלת מימד
מי יכול ליעץ לי
יש לי 43D490 הורדתי תכני תלת מימד למחשב (כ 20 סרטים) ואני רואה דרך הסטירמר של יס,
אני לא רואה כביכול שהתמונה יוצאת מחוץ למסך (או קטעים מהסרט)רק עומק,
יש סרטים שנותנים את התחושה שהתמונה יוצאת מהמסך ?
אולי צריך לכיל את התלת מימד ?
תודה על כל עזרה !!!!!!
יש לי 43D490 הורדתי תכני תלת מימד למחשב (כ 20 סרטים) ואני רואה דרך הסטירמר של יס,
אני לא רואה כביכול שהתמונה יוצאת מחוץ למסך (או קטעים מהסרט)רק עומק,
יש סרטים שנותנים את התחושה שהתמונה יוצאת מהמסך ?
אולי צריך לכיל את התלת מימד ?
תודה על כל עזרה !!!!!!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
לדעתי אתה רואה כעת בפונקציה של המרה מ 2D ל 3D ולכן אתה רואה רק עומק, שזו תכונה שמבצעת המרה על כל שידור או סרט.
הגימיק הזה נחמד בשידורים רגילים ונפלא בסרטי HD איכותיים.
כל סרט 3D בפורמט SBS או OU ייתן לך את העומק וגם את האפקט של "דברים יוצאים מהמסך".
אני לא בטוח שהסטרימר של יס יכול להציג קבצי SBS או OU, אבל אלו הקבצים שאתה צריך להוריד.
ה SBS מציג שתי תמונות אחת ליד השניה, ובמסך אתה מגדיר את הפורמט הזה באפשרויות תלת המימד.
ה OU מציג שתי תמונות אחת מעל השניה, ובמסך אתה מגדיר את הפורמט הזה באפשרויות תלת המימד.
הגימיק הזה נחמד בשידורים רגילים ונפלא בסרטי HD איכותיים.
כל סרט 3D בפורמט SBS או OU ייתן לך את העומק וגם את האפקט של "דברים יוצאים מהמסך".
אני לא בטוח שהסטרימר של יס יכול להציג קבצי SBS או OU, אבל אלו הקבצים שאתה צריך להוריד.
ה SBS מציג שתי תמונות אחת ליד השניה, ובמסך אתה מגדיר את הפורמט הזה באפשרויות תלת המימד.
ה OU מציג שתי תמונות אחת מעל השניה, ובמסך אתה מגדיר את הפורמט הזה באפשרויות תלת המימד.
אני מוריד בצורה נכונה מסך על יד מסך באיכות מירבית למחשב בטלויזיה אני מגדיר בשלט את האופציה תמונה על יד תמונה
ואני רואה שזה נכון( יש אופציה לתמונה מעל תמונה - תמונה על יד תמונה - והמרה לתלת)
הסטרימר מעביר לטלויזיה בצורה נכונה , הטלויזיה גם פועלת נכון, בדקתי בכל הכיונים יש רק סרט טבע על גרד קניון שמראה בהתחלה בלבד תמונה יוצאת, אבל בכל הסרטים לא ראיתי,(אליס בארץ הפלאות- הוגו- החתול של שרק-אווטר ועוד) אני מדבר שיש לי (וסליחה מכולם) כ 40 סרטי תלת מימד, וכאחד שחולה על הנושא אני מאוכזב.
חברה אני לא צעיר לי היה תלת מימד לפני שאתם חלמתם, אני חובב תלת מימד כבר 30 שנה יש לי מערכות שלמות שעובדות על טלויזיה רגילה - יש לי את כל הסרטים של אימקס מחוו"ל (חבל על הזמן), זהו מתקדמים ,לדעתי משהו בכיול של התלת ,ראיתי שיש אופציה אבל לא מסתדר, אשמח עד מאוד לקבל יעוץ וגם ללמוד מכן, תודה לכם !!!
ואני רואה שזה נכון( יש אופציה לתמונה מעל תמונה - תמונה על יד תמונה - והמרה לתלת)
הסטרימר מעביר לטלויזיה בצורה נכונה , הטלויזיה גם פועלת נכון, בדקתי בכל הכיונים יש רק סרט טבע על גרד קניון שמראה בהתחלה בלבד תמונה יוצאת, אבל בכל הסרטים לא ראיתי,(אליס בארץ הפלאות- הוגו- החתול של שרק-אווטר ועוד) אני מדבר שיש לי (וסליחה מכולם) כ 40 סרטי תלת מימד, וכאחד שחולה על הנושא אני מאוכזב.
חברה אני לא צעיר לי היה תלת מימד לפני שאתם חלמתם, אני חובב תלת מימד כבר 30 שנה יש לי מערכות שלמות שעובדות על טלויזיה רגילה - יש לי את כל הסרטים של אימקס מחוו"ל (חבל על הזמן), זהו מתקדמים ,לדעתי משהו בכיול של התלת ,ראיתי שיש אופציה אבל לא מסתדר, אשמח עד מאוד לקבל יעוץ וגם ללמוד מכן, תודה לכם !!!
לגבי העומק והתמונות "שיוצאות" אליך זה לא קשור לפורמט של הסרט זה קשור לאיך עשו את הסרט ,אם בסרט עצמו יש חפצים מסויימים ,או בעלי חיים וכ'ו שקרובים מאוד לעדשת הצילום אז כן אתה תראה דמויות "יוצאות " כי ככה הצלם רצה כדי ליצור את האפקט הזה ,יש סוגי סרטים שיש בהם מספר רב של סצנות שכן רואים את הדמויות בולטות החוצה ,סרטי אנימציה רבים ,אווטאר וכ'ו,השיטה הזאת שדמויות "יוצאות "מן המסך לדעתי מיושנת וכבר לא נותנים לזה דגש כמו פעם, יש בסרטים סצנות בודדות כמו שאמרתי,היופי בתלת מימד הוא העומק, והצפייה כאילו דרך "חלון " ,בנוסף יש גם כיוונים למסך צריך לשחק קצת עם ההגדרות ולראות שאתה אכן מנגן את הסרט כמו שצריך
לי יש את ה 51D550 ורואים פשוט מדהים
לי יש את ה 51D550 ורואים פשוט מדהים
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אני לא יודע איך זה ב 7606, אבל ב LG כשאתה במצב תלת מימד, יש לך אפשרות לשחק בהגדרות התלת מימד ולבחור את העומק שלו.
אולי גם אצלך יש להגדיר את המצב על עומק מלא.
אגב, ברור לך ש"יוצאים מהמסך" זה רק פונקציה של גודל מסך ומרחק צפיה?
ככל שהמסך גדול יותר כך תקבל אשליה עצומה יותר.
אולי גם אצלך יש להגדיר את המצב על עומק מלא.
אגב, ברור לך ש"יוצאים מהמסך" זה רק פונקציה של גודל מסך ומרחק צפיה?
ככל שהמסך גדול יותר כך תקבל אשליה עצומה יותר.
גודל הטלויזיה הוא 43` מרחק כ 3 מטר ראיתי שאני יכול להגדיר ב 3D פלוס מאפס או מינוס מאפס
במינוס נותן יותר עומק בפלוס אמור יותר תמונה יוצאת אבל לא ראיתי את ההבדל בפלוס גם זה מצמצם את התמונה
ונוצר פסים שחורים בצידי המסך.
השאלה עם יש עוד אפשרות לשחק עם התלת , והאים הפסים השחורים לאחר צפיה של שעתיים בפלזמה
לא יצרבו את המסך להזכירך זה 43D490 סמסונג ?
תודה על העזרה .
במינוס נותן יותר עומק בפלוס אמור יותר תמונה יוצאת אבל לא ראיתי את ההבדל בפלוס גם זה מצמצם את התמונה
ונוצר פסים שחורים בצידי המסך.
השאלה עם יש עוד אפשרות לשחק עם התלת , והאים הפסים השחורים לאחר צפיה של שעתיים בפלזמה
לא יצרבו את המסך להזכירך זה 43D490 סמסונג ?
תודה על העזרה .
1.לגבי צפייה ביחס שידור 4:3 לא הייתי ממליץ כל כך ולא הייתי לוקח סיכון כי זה שעתיים
2.לגבי צפייה בתלת מימד זה קשור גם לגודל המסך וגם למרחק צפייה אבל לא רק ,בעיקר "עצמים שיוצאים" מהמסך קשורים להגדרות תלת מימד ואיך שהסרט מצולם כמו שרשמתי למעלה
2.לגבי צפייה בתלת מימד זה קשור גם לגודל המסך וגם למרחק צפייה אבל לא רק ,בעיקר "עצמים שיוצאים" מהמסך קשורים להגדרות תלת מימד ואיך שהסרט מצולם כמו שרשמתי למעלה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

סרט שיש בו את האפקט שאתה מחפש הוא הרולד וקומר 3 חוגגים את חג המולד.
יש שם קטעים רבים שבו הם ממש מקפיצים עצמים ישר אל הצופה.
אם בקטעי התלת מימד שם לא תתרשם מהאפקט הזה אז כנראה שהתלת של המסך הזה לא מרשים כמו במסכים אחרים.
יש שם קטעים רבים שבו הם ממש מקפיצים עצמים ישר אל הצופה.
אם בקטעי התלת מימד שם לא תתרשם מהאפקט הזה אז כנראה שהתלת של המסך הזה לא מרשים כמו במסכים אחרים.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

ב VLC אצלי הוא נפתח ללא שום בעיה.shlomy כתב:הורדתי את הסרט הרולד וקומר 3 A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.3D.2011.1080p.BluRay.Half.Over.Under.DTS
לא מצליח לפתוח את הקובץ במחשב, ניסיתי תוכנות המרה שונות , הם לא מצליחות לפתוח את הקובץ.
חברה אפשר לקבל עזרה בנושא ....
זו גם הגרסא שאני הורדתי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש סרטים בתלת מימד בויאודי של יס:המסור 7,קופים בחלל ,טרמפ לירח,
שם אתה תקבל את האפקטים האלו.
אם זה לא מספק את העין,אז היכולות של המסך שרכשת מוגבלות.
יש קודקים שכנראה חסרים אם הvlc לא מננגן.
שם אתה תקבל את האפקטים האלו.
אם זה לא מספק את העין,אז היכולות של המסך שרכשת מוגבלות.
יש קודקים שכנראה חסרים אם הvlc לא מננגן.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
שלום לכולם!
גם לי יש את אותו המסך ואני די מרוצה ממנו עד כה
באמת שווה מבחינת הנאה.
אבל...
יש לי עוד בעייה שהוא לא נותן לי אופציית עברית בתפריט רכשתי אותו מעולם הקולנוע (טעות נראה לי).
והייתי רוצה עזרה לעדכון גרסה דרך USB כך הבנתי כי אני די חדש בכל הנוגע לחידושים של "2012"..
תודה מראש!..
שבוע טוב לכולם.
גם לי יש את אותו המסך ואני די מרוצה ממנו עד כה
באמת שווה מבחינת הנאה.
אבל...
יש לי עוד בעייה שהוא לא נותן לי אופציית עברית בתפריט רכשתי אותו מעולם הקולנוע (טעות נראה לי).
והייתי רוצה עזרה לעדכון גרסה דרך USB כך הבנתי כי אני די חדש בכל הנוגע לחידושים של "2012"..
תודה מראש!..
שבוע טוב לכולם.
שלום!
ושבוע טוב לכולם.
רכשתי גם פלזמה של סמסונג לא מזמן (מעולם הקולנוע עם אחריות יבואן י.שלום)ומתברר לי שיש גרסאות שונות לפי יבואנים שונים בפלזמה זו לעברית בתפריט ובכלל כממשק תומך עברית.
לי אין את זה לצערי והייתי רוצה מאוד את עזרתכם לעדכון גרסה לעברית כי אצלי זה מראה כתוביות עברית אבל הפוך.מוזר..
ולצערי הוא גם לא מראה לי בחיבור בסיסי דרך USB קבצים ברמת HD או MKV למרות שהיא אמורה לתמוך בזאת.
מתחנן לעזרה טיפים וקישור לעידכון גרסה.
תודה!
ושבוע טוב לכולם.
רכשתי גם פלזמה של סמסונג לא מזמן (מעולם הקולנוע עם אחריות יבואן י.שלום)ומתברר לי שיש גרסאות שונות לפי יבואנים שונים בפלזמה זו לעברית בתפריט ובכלל כממשק תומך עברית.
לי אין את זה לצערי והייתי רוצה מאוד את עזרתכם לעדכון גרסה לעברית כי אצלי זה מראה כתוביות עברית אבל הפוך.מוזר..
ולצערי הוא גם לא מראה לי בחיבור בסיסי דרך USB קבצים ברמת HD או MKV למרות שהיא אמורה לתמוך בזאת.
מתחנן לעזרה טיפים וקישור לעידכון גרסה.
תודה!
ברכישת מסך מיבוא מקביל אין תמיכה בעברית , לעומת רכישה מיבוא רשמי עם עברית מלאה
לגבי עדכון קושחה לא נראה לי שיש עדכון כרגע בסמסונג ישראל ,אבל שווה לנסות באתרים סמסונג אוסטרליה או בסמסונג אנגליה
קישור להורדה :
http://www.samsung.com/uk/support/model ... nload=true[/url]
לגבי עדכון קושחה לא נראה לי שיש עדכון כרגע בסמסונג ישראל ,אבל שווה לנסות באתרים סמסונג אוסטרליה או בסמסונג אנגליה
קישור להורדה :
http://www.samsung.com/uk/support/model ... nload=true[/url]