אז ככה הסטאפ של הוא כזה:
קדמיים של b&w 683
סנטר htm61 של b&w
סראונד עדיין אין! אם מישהו יכול להמליץ לי על סראונד איכותי (אני מאוד אוהב את הצליל של ה b&w למינייהם, הוא מאוד נעים ומקוצעי בעניי..)
סאב של סאנפייר 8 אינץ
רסיבר פיוניר vsx1020k
עכשיו אני צריך 2 hdmi יוצא עובדים בו זמנית! ובכלל כל המגבר/רסיבר הזה ניראה לי טוב ומקצועי! (ושידרוג מקצועי למערכת שלי..)
עכשיו אם אני קונה אותו אני לא קונה יותר רסיברים בחיים שלי אם אני יחשוב על לשדרג את המערכת שלי אני יקנה מגבר ויחבר אותו לרסיבר.
השאלה שלי האם הימהה RX-A3010 ישרת אותי בנאמנות לתקופה ארוכה מאוד...?
תודה רבה
ארז
עד כמה שידרוג ל Yamaha RX-A3010 מפיוניר vsx 1020k יעשה שיפור לק"ב שלי?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. סראונד יש את ה-DS3 של B&W.
2. אין שום סיבה שהימאהה 3010 לא ישרת אותך בנאמנות לתקופה ארוכה.
אבל, אם הסיבה היחידה לשדרוג היא לקבל שתי יציאות HDMI ואתה בסה"כ מרוצה ממה שיש לך, אז אתה יכול בכמה מאות ש"ח לקנות מפצל HDMI. אתה גם יכול לקנות רסיבר ברמה בינונית-גבוהה כמו אונקיו 709 או ימאהה 771 במקום לקנות רסיבר ברמות הכי גבוהות כמו הימאהה 3010... בכל מקרה אתה יכול לחסוף הוצאה של אלפי ש"ח די בקלות ומבלי להתפשר על הסאונד ביחס למצב הקיים אם המטרה היחידה שלך היא כאמור להשתדרג במספר יציאות ה-HDMI ותו לא.
2. אין שום סיבה שהימאהה 3010 לא ישרת אותך בנאמנות לתקופה ארוכה.
אבל, אם הסיבה היחידה לשדרוג היא לקבל שתי יציאות HDMI ואתה בסה"כ מרוצה ממה שיש לך, אז אתה יכול בכמה מאות ש"ח לקנות מפצל HDMI. אתה גם יכול לקנות רסיבר ברמה בינונית-גבוהה כמו אונקיו 709 או ימאהה 771 במקום לקנות רסיבר ברמות הכי גבוהות כמו הימאהה 3010... בכל מקרה אתה יכול לחסוף הוצאה של אלפי ש"ח די בקלות ומבלי להתפשר על הסאונד ביחס למצב הקיים אם המטרה היחידה שלך היא כאמור להשתדרג במספר יציאות ה-HDMI ותו לא.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למוניטור אודיו יש אחלה סראונדים במחירים הרבה יותר תחרותיים מה-DS3:
- ברונזה BXFX צריך לעלות משהו כמו 2,500 ש"ח.
- סילבר RXFX צריך לעלות משהו כמו 3,500 ש"ח.
לגבי הרסיבר, גם אותי מעניינות "כל התכונות" שברסיברים הכי טובים והכי ישקרים שיש היום בעולם - השאלה היא כמה זה שווה לך...
- ברונזה BXFX צריך לעלות משהו כמו 2,500 ש"ח.
- סילבר RXFX צריך לעלות משהו כמו 3,500 ש"ח.
לגבי הרסיבר, גם אותי מעניינות "כל התכונות" שברסיברים הכי טובים והכי ישקרים שיש היום בעולם - השאלה היא כמה זה שווה לך...