נתנו לאנשים אייפד 2, אמרו להם שזה החדש והם האמינו

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73371
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.holesinthenet.co.il/archives/40823

"חברי מערכת אתר גיזמודו, שלא התרשמו יתר על מידה מהמסך החדש והמעבד המהיר יותר, החליטו לנסות לבדוק אם ההייפ אכן מזוייף בחלקו. הם הביאו לחבריהם במשרד, אלו שאינם כתבי טכנולוגיה, טאבלט אייפד 2 ולא את האייפד החדש. הם אמרו להם שמדובר במוצר החדש של אפל ושאלו האם לדעתם, הוא טוב יותר מהקודם בסדרה. אנחנו לא הופתענו בכלל מהתשובות: “כמובן, הוא דק יותר! הוא מעוצב יפה יותר!” ועוד. הם מתים על האייפד החדש. גם אם זה לא באמת האייפד החדש."

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

ברור.
זה תמיד ככה ותמיד יהיה ככה...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

יש שם צדיקה שאומרת שהמסך מפוקסל, ושהתצוגה באייפון שלה יותר חדה.
אבל באמת שממסך האפליקציות לא ממש ניתן להתרשם, אולי אם היו מריצים אפליקציות, הם היו שמים לב להבדל.
מצד שני...... אולי לא.....

ד"א,
גיזמודו הם אויבי אפל (מאז סאגת האייפון 4 האבוד), אז הייתי לוקח הכל בעירבון מוגבל.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

אני ראיתי את המסך של האייפד 2 פעמים רבות אצל חברים ,ובלי לראות את האייפד החדש אני לגמרי בטוח שבלי בעייה אפשר להבדיל ביניהם רק לפי המסך כי ההבדל אמור להיות עצום. ובהתחשב בזה שגיזמודו נמצאים ברשימה השחורה של אפל אחרי המקרה עם האייפון 4 ,באמת שלא ההיתי מאמין לכל שטות שהם כותבים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

IamEzio כתב:אני ראיתי את המסך של האייפד 2 פעמים רבות אצל חברים ,ובלי לראות את האייפד החדש אני לגמרי בטוח שבלי בעייה אפשר להבדיל ביניהם רק לפי המסך כי ההבדל אמור להיות עצום. ובהתחשב בזה שגיזמודו נמצאים ברשימה השחורה של אפל אחרי המקרה עם האייפון 4 ,באמת שלא ההיתי מאמין לכל שטות שהם כותבים .
...
אני רוצה להבין , אתה אומר שהאתר הזה ירד על האייפד כי אפל ברוגז איתם ?
ואתה גם החלטת כי ההבדל הוא עצום והם משקרים ? הם בדקו על קוליגות לעבודה ופרסמו את זה , מספיק שכמה יחליטו לספר את האמת ואפל תוכל לפוצץ אותם על פרסום שקרי , והם לוקחים כזה סיכון רק כי אתה חושב שזה לא נכון ?
אני מבין שאתה פאנבוי של אפל כמו כולם , אבל אתה לא חושב שטיפה הגזמת ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #6 

אפל לא ברוגז איתם. אפל במלחמה איתם - אין להם כניסה להשקות, העורך הראשי נאסר והציוד שלו הוחרם...

ומצד שני, אני מאמין לניסוי הזה לחלוטין.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #7 

אני חושב שההבדל הוא הרבה יותר מוחשי כשרואים אותם אחד מול השני.
לאנשים שהם קצת פחות טכנולוגיים, ושקצת פחות רואים הבדלי תצוגה (תנסו לעשות בדיקה עיוורת בקרב אנשים ולראות כמה אנשים באמת מבחינים בין HD ובין SD), זה ממש לא משנה והם גם לא כל כך מתמקדים בפרטים, כך שלהם נראה שאין ממש הבדל, או שכמו במקרה הזה, בקלות אפשר לגרום להם להאמין שאכן מדובר במכשיר החדש עם הרזולוציה הגבוהה.

תוסיפו את העובדה שלפחות ממה שראינו, הם שיחקו רק עם ה-Springboard ולא עם איזו אפליקציה חדשה שמותאמת למסך החדש (מה שאומר שגם ככה מדובר באפסקייל ולא ברזולוציה גבוהה טבעית), ואז נוכל להבין שבעצם קל מאד להשיג תוצאות שכאלו.

וכן, גיזמודו כנראה בחרו להדגיש את התגובות של אלו שהאמינו (למרות שכאקט של יושרה, הם השאירו את התגובה של אותה בחורה שטענה שהמסך מפוקסל ולא חד כמו האייפון שלה).

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #8 

oferlaor כתב:אפל לא ברוגז איתם. אפל במלחמה איתם - אין להם כניסה להשקות, העורך הראשי נאסר והציוד שלו הוחרם...

ומצד שני, אני מאמין לניסוי הזה לחלוטין.
...
סליחה לא הבנתי , מי בדיוק אסר את העורך הראשי של גיזמודו ? ומי החרים את הציוד שלו ?

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #9 

רוב הלקוחות שיקנו את האייפד אינם מומחים לטכנולוגיה אלא כאלה שקונים את מה שהתקשורת מוכרת להם כ"מוצר חובה". לאלה לא באמת חשוב השדרוג במסך ואפילו החיזוק האבולוציוני המתבקש של המעבד. הניסוי הקטן הזה מראה שאפל מצויינת , יותר מכל דבר אחר - בשיווק.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #10 

כתבה קצת מגמתית לדעתי. אי אפשר לתת לאנשים סתם כך מכשיר ולצפות מהם לתשובות אחרות.התשובות היו די צפויות. אני בטוח שאם היו נותנים להם גלקסי 2 ואומקים להם שזה 3 או אייפון 4 ואומרים שזה 4s, היו מגיעים לאותה תוצאה.
תוצאות ה"סקר" אינן משקפות דבר ולא נותנות אף מסקנה חוץ מאולי שניתן להגיד שחלק מהנשאלים אין להם אייפד 2.
האם בדקו אנשים שאמורים לדעת את ההבדל? האם כןלם בעלי אייפד 2 ? האם הם שיחקו מספיק זמן באייפד 2 כדי שיהיו אמורים לדעת להבחין?
פופוליזם זול ותו לא. כתבה צבעונית כדי שתהיה מסקנה מהפכנית ומעניינת.
אלי חבוש

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #11 

EliHaboosh כתב:כתבה קצת מגמתית לדעתי. אי אפשר לתת לאנשים סתם כך מכשיר ולצפות מהם לתשובות אחרות.התשובות היו די צפויות. אני בטוח שאם היו נותנים להם גלקסי 2 ואומקים להם שזה 3 או אייפון 4 ואומרים שזה 4s, היו מגיעים לאותה תוצאה.
תוצאות ה"סקר" אינן משקפות דבר ולא נותנות אף מסקנה חוץ מאולי שניתן להגיד שחלק מהנשאלים אין להם אייפד 2.
האם בדקו אנשים שאמורים לדעת את ההבדל? האם כןלם בעלי אייפד 2 ? האם הם שיחקו מספיק זמן באייפד 2 כדי שיהיו אמורים לדעת להבחין?
פופוליזם זול ותו לא. כתבה צבעונית כדי שתהיה מסקנה מהפכנית ומעניינת.
...
צודק בהחלט.
מעבר לכך, גם אם היו נותנים להם גלקסי ואומרים שזה אייפון, או ההיפך, רבים היו מקבלים זאת. (והאמת, לרובם זה גם לא היה ממש משנה).
כל הכתבה הזו שמציגה משהו שבכלל לא מפתיע כאיזה חדשה רעשנית, מגוחכת למדי.
כמו הכתבות על "לא הבדילו בין קוקה קולה לפפסי" :-)
משה

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”