רשת iDigital מודיעה על המחיר של האייפד החדש בישראל ושזה יגיע בתוך מספר שבועות לארץ ועל הדרך מוזילה את האייפד 2 בכ-400 ש"ח. מחיר הדגם הבסיסי של האייפד החדש שיימכר בארץ יעמוד על 2,349 ש"ח. זהו דגם ה 16GB עם WIFI בלבד. בהודעה מהחברה הודגש שהמחיר עוד עלול לעבור שינויים בהתאם לשינויים בשער המטבע האמריקאי.האייפד החדש יימכר בחנויות איי דיגיטל וכן בחנויות אופיס דיפו וביג בוקס.מחירי שאר הדגמים ברשת:דגם 32GB WIFI יעמוד על 2,799 ש"חדגם 64GB WIFI יעמוד על 3,299 ש"חדגם 16GB WIFI+3G יעמוד ...
"ידוע, דגם הבסיס של האייפד בארה"ב עולה 499 דולר (לפני מסים). איי דיגיטל מציינת שהפער בין מחיר זה למחיר שיימכר המכשיר בארץ עומד על כ 4-7 אחוזים בלבד ושמחיר האייפד בישראל יהיה הנמוך באירופה."
המחיר זול מהרבה מדינות באירופה , אבל לא הכי זול...
פעם אחרונה שבדקתי שוייץ היא גם באירופה צריך להראות למישהו באיי דיגיטל מפה של אירופה. http://store.apple.com/ch-de/browse/hom ... elect_ipad
dgent - לא יודע על איזה אתרים אחרים אתה מדבר. העובדה היא שבהודעה של איי דיגיטל רשום 3G. כמו כן, בישראל אין עדיין 4G אז ברור שאיי דיגיטל לא יכתבו משהו שהצרכן אחר כך גם ידרוש לקבל. 3G זה מה שכרגע הצרכן מקבל בלי קשר ליכולות הטכניות של המכשיר.
EliHaboosh כתב:dgent - לא יודע על איזה אתרים אחרים אתה מדבר. העובדה היא שבהודעה של איי דיגיטל רשום 3G. כמו כן, בישראל אין עדיין 4G אז ברור שאיי דיגיטל לא יכתבו משהו שהצרכן אחר כך גם ידרוש לקבל. 3G זה מה שכרגע הצרכן מקבל בלי קשר ליכולות הטכניות של המכשיר.
עפר, כולל מע"מ
...
אני מדבר על אתר אפל. אתה צודק לגבי ה 4G זאת הייתה יותר תקווה שיהיה בארץ 4G בקרוב (לגבי זה אני באמת לא מעודכן) .
עדיין לא הבנתי את המשפט האחרון שלך , אתה מדבר על הצרכן הישראלי כן ? מה ז"א בלי קשר ליכולות הטכניות של המכשיר? הרי גם ככה אין אופציה (שוב במידה וזה בארץ) למשהו יותר מתקדם...
EliHaboosh כתב:dgent - לא יודע על איזה אתרים אחרים אתה מדבר. העובדה היא שבהודעה של איי דיגיטל רשום 3G. כמו כן, בישראל אין עדיין 4G אז ברור שאיי דיגיטל לא יכתבו משהו שהצרכן אחר כך גם ידרוש לקבל. 3G זה מה שכרגע הצרכן מקבל בלי קשר ליכולות הטכניות של המכשיר.
עפר, כולל מע"מ
...
אני מדבר על אתר אפל. אתה צודק לגבי ה 4G זאת הייתה יותר תקווה שיהיה בארץ 4G בקרוב (לגבי זה אני באמת לא מעודכן) .
עדיין לא הבנתי את המשפט האחרון שלך , אתה מדבר על הצרכן הישראלי כן ? מה ז"א בלי קשר ליכולות הטכניות של המכשיר? הרי גם ככה אין אופציה (שוב במידה וזה בארץ) למשהו יותר מתקדם...
עפר, כולל מע"מ
...
...
צריך לצאת מכרז ל4G וכמו כן משרד הביטחון צריך לשחרר את התדרים...
לגבי הצרכן הישראלי... אתה מזכירל י את זה שרצה לתבוע את אפל כי אין לו במכשיר 16GB אלה טיפה פחות בגלל המינוחים הטכנים והבדלי הספירה ביניהם, זה שאין בארץ 4G ממש לא אומר שניתן לרשום 4G כי 100% יהיה החוכמולוג שיתבע אותם כי משעמם לו.
WOW. מחיר ממש זול.
אם המחיר כולל מע"מ אז 2350 ש"ח זה למעשה $540+מע"מ. שזה המחיר בארה"ב (לאחר מס מקומי) !
הזמנתי דרך ushops אבל אם זה נכון אז בפעם הבאה בהחלט אחכה ל idigital.