טלוויזיה עד 3500 שקל.
שלום לכולם.
אני רוצה לרכוש טלוויזיה בגודל 37-42 אינץ'(מרחק צפייה כ2 מטר אז תגידו לי אם אני טועה בגודל)
עד 3500 שקל, שימושים הם HD בעיקר הרבה PS3 אז Input Lag זה חשוב בשבילי, העדפה ל3D אקטיבי אם אפשר. הטלוויזיה תחובר גם לXtreamer אז חשוב שיהיה יותר מHDMI אחד(העדפה לשלושה).
אני רוצה לרכוש טלוויזיה בגודל 37-42 אינץ'(מרחק צפייה כ2 מטר אז תגידו לי אם אני טועה בגודל)
עד 3500 שקל, שימושים הם HD בעיקר הרבה PS3 אז Input Lag זה חשוב בשבילי, העדפה ל3D אקטיבי אם אפשר. הטלוויזיה תחובר גם לXtreamer אז חשוב שיהיה יותר מHDMI אחד(העדפה לשלושה).
אני חושב שביקשת יותר מידי בשביל תקציב כזה ,במחיר כזה אולי מסכים בודדים של LG והם ישנים מאוד לא נראה לי שמישהו עדיין מחזיק אותם צריך לעלות את התקציב אם יש אפשרות ,מסכים בלי תלת מימד יש מגוון רחב בתקציב הזה
לך על PS43D490
פלזמה של סמסונג, 43 אינץ' ויש לך גם תלת מימד שנראה טוב מאוד.
אני התלבטתי בדיוק כמוך ורכשתי את הטלוויזיה דרך OLSALE ב-2900 כולל משלוח ושני זוגות משקפיים.
אני התלבטתי בדיוק כמוך ורכשתי את הטלוויזיה דרך OLSALE ב-2900 כולל משלוח ושני זוגות משקפיים.
Re: לך על PS43D490
עד כמה שזכור לי בגודל הזה אתה כבר יכול להבדיל בין Full HD לבין HD Ready.elad1905 כתב:פלזמה של סמסונג, 43 אינץ' ויש לך גם תלת מימד שנראה טוב מאוד.
אני התלבטתי בדיוק כמוך ורכשתי את הטלוויזיה דרך OLSALE ב-2900 כולל משלוח ושני זוגות משקפיים....
עריכה: הסתכלתי על הטלוויזיה באינטרנט וזה נראה מעולה! איך בדקת את ה3D? יש לך איזה שהיא קונסולה?
Re: תשובות:
יש לך איזה שהיא קונסולה בבית שאתה יכול להעיד על הביצועים שלה במשחקים?(such as PS3)elad1905 כתב:אני יושב במרחק של קצת פחות משני מטרים ולא מבחינים בשום הבדל.
לגבי בדיקת התלת מימד, פשוט תוריד סרט תלת מימד SBS, תעביר אותו לדיסק קשיח ולך עם הדיסק לחנות, כך אני עשיתי.
אווטאר נראה מדהים וגם סרטים אחרים....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
http://www.hometheater.co.il/vt145287justlog כתב:מישהו יכול לתת לי עוד חוות דעת על הPS43D490? חקרתי את האינטרנט והיא נראית פשוט מעולה! ההבדל בין הFull HD לHD Ready ישנה לי בהרבה?...
קראתי כבר את הReview.טלHD כתב:http://www.hometheater.co.il/vt145287justlog כתב:מישהו יכול לתת לי עוד חוות דעת על הPS43D490? חקרתי את האינטרנט והיא נראית פשוט מעולה! ההבדל בין הFull HD לHD Ready ישנה לי בהרבה?......
לפי מה שהבנתי(תתקן אותי אם אני טועה) ההבדל בין Full HD לHD Ready פה דיי זניח. הטלוויזיה תקלוט סיגנל של 1080P אבל תעשה לו Downscale נכון?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חיובי. ל 720P.
כמה דיבורים...
תקשיב, קח דיסק קשיח עם סרט תלת מימד SBS וסרט FULL-HD "רגיל" ולך לחנות הקרובה לביתך.
אל תתעצל, במיוחד לפני הוצאה של כמה אלפי שקלים.
אני עשיתי זאת ואני לא מתחרט לרגע על הבחירה שעשיתי (הסמסונג הנ"ל).
וכל מה שאומרים לך ששני מטר זה גבולי, כבר רשמתי שאני צופה בקצת פחות משני מטר ורואים נפלא סרטי 1080P.
במטר וחצי לא רואים זכר לפיקסלים.
וכל מה שאומרים לך ששני מטר זה גבולי, כבר רשמתי שאני צופה בקצת פחות משני מטר ורואים נפלא סרטי 1080P.
במטר וחצי לא רואים זכר לפיקסלים.
Re: כמה דיבורים...
חס וחלילה להתעצלelad1905 כתב:תקשיב, קח דיסק קשיח עם סרט תלת מימד SBS וסרט FULL-HD "רגיל" ולך לחנות הקרובה לביתך.
במטר וחצי לא רואים זכר לפיקסלים....