קפריסין פלוס - קליטת DVB-T מקפרסין
שלום לחברי הפורום היקרים,
כדובר השפה היוונית, שמחתי לגלות כי ישנם כאלה שיכולים לקלוט שידורי DVB-T מקפרסין.
בעבר הצלחתי לקלוט את שידורי קפריסין (בעיקר בקיץ, ובשעות הערב) על ידי התקנת אנטנה מיוחדת לכיוון קפריסין.
(1) האם אפשר לקלוט את שידורי קפרסין עם ממירי עידן+ הסיניים שנמכרים בארץ, או שיש צורך ברכישת ממיר ייעודי?
(2) האם ישנה דרך לקלוט את השידורים בצורה סדירה, נניח ע"י התקנת אנטנה מיוחדת על הגג?
אני מוכן להשקיע כדי לקבל תוצאה איכותית.
(3) איזה תדרים / ערוצים אפשר לקלוט מתוך השידור האיכותי של קפריסין?
http://en.wikipedia.org/wiki/Television ... ree-to-air
כדובר השפה היוונית, שמחתי לגלות כי ישנם כאלה שיכולים לקלוט שידורי DVB-T מקפרסין.
בעבר הצלחתי לקלוט את שידורי קפריסין (בעיקר בקיץ, ובשעות הערב) על ידי התקנת אנטנה מיוחדת לכיוון קפריסין.
(1) האם אפשר לקלוט את שידורי קפרסין עם ממירי עידן+ הסיניים שנמכרים בארץ, או שיש צורך ברכישת ממיר ייעודי?
(2) האם ישנה דרך לקלוט את השידורים בצורה סדירה, נניח ע"י התקנת אנטנה מיוחדת על הגג?
אני מוכן להשקיע כדי לקבל תוצאה איכותית.
(3) איזה תדרים / ערוצים אפשר לקלוט מתוך השידור האיכותי של קפריסין?
http://en.wikipedia.org/wiki/Television ... ree-to-air
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
The emission follows the DVB-T standard and the video stream is encoded in MPEG-4 AVC. It carries CyBC 1 and 2, ERT World, Euronews and CyBC HD.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לא יותר מחלום טוב בעבורי לפחות... מלבד ערוצי עידן פלוס לא אשיג יותר, כל אחד ומיקומו בארץ והציוד שברשותו...
תאכלס נשמע טוב, בהחלט מקנא במי שהצליח להשיג גישה לערוצים הללו כי זה רק מוסיף להיצע הדל של עידן פלוס פה בארץ.
תאכלס נשמע טוב, בהחלט מקנא במי שהצליח להשיג גישה לערוצים הללו כי זה רק מוסיף להיצע הדל של עידן פלוס פה בארץ.
זה לא ממש נחוץ בעידן הצלחות .benny123 כתב:לא יותר מחלום טוב בעבורי לפחות... מלבד ערוצי עידן פלוס לא אשיג יותר, כל אחד ומיקומו בארץ והציוד שברשותו...
תאכלס נשמע טוב, בהחלט מקנא במי שהצליח להשיג גישה לערוצים הללו כי זה רק מוסיף להיצע הדל של עידן פלוס פה בארץ....
היתרון היחידי של ערוצי DVB-T הוא ששידורי ספורט לא מוחשכים כמו בלווין.
לא מדויק, לצערי הרב.benny123 כתב: זה לא ממש נחוץ בעידן הצלחות ....
היצע הערוצים החופשיים בלוויין (FTA) הוא דל ביותר. הוא כולל רק את הערוצים ERT SAT ו- RIK SAT (מדובר בגירסאות מסורסות של הערוצים הממלכתיים היווניים) וכמה ערוצי דת. זהו.
ניתן כמובן לקלוט שפע של ערוצים מוצפנים, אבל לשם כך צריך לעשות מנוי לשיתוף שעולה כסף.
אני רוצה לקלוט בצורה חוקית, ואין לי בעיה להשקיע סכום ראשוני בשביל ציוד הקליטה.