מעמד תלייה LCD - מפתח רחב 90 סמ
שלום לכולם.
יש לי טלוויזיה LCD 40" ישנה של סמסונג שהייתי רוצה לתלות על הקיר בחדר השינה. הבאתי מתקין אבל מסתבר שדרוש לה מתקן תלייה עם מפתח רחב מאוד (כ-90 סמ) שלטענתו קשה להשיג.
האם מישהו יודע אם אפשר להשיג אחד כזה היום ואיפה?
תודה מראש,
קובי
יש לי טלוויזיה LCD 40" ישנה של סמסונג שהייתי רוצה לתלות על הקיר בחדר השינה. הבאתי מתקין אבל מסתבר שדרוש לה מתקן תלייה עם מפתח רחב מאוד (כ-90 סמ) שלטענתו קשה להשיג.
האם מישהו יודע אם אפשר להשיג אחד כזה היום ואיפה?
תודה מראש,
קובי
קודם כל תודה,
הכוונה הייתה מתקן קיר רגיל (לא זרוע ולא הטייה). דגם הטלוויזיה הוא Samsung LS40A23W
הבעיה היא שהמרווח בין החורים אליהם צריך להתחבר המתלה הוא 90 ס"מ, בעוד שלפי דבריו של המתקין רוחב המתקנים שמוכרים היום קטן יותר (40 ס"מ רוחב, או 60 ס"מ רוחב).
רציתי לדעת אם עדיין יש מקום שאפשר לקנות מתקני קיר כאלה
שוב תודה,
קובי
הכוונה הייתה מתקן קיר רגיל (לא זרוע ולא הטייה). דגם הטלוויזיה הוא Samsung LS40A23W
הבעיה היא שהמרווח בין החורים אליהם צריך להתחבר המתלה הוא 90 ס"מ, בעוד שלפי דבריו של המתקין רוחב המתקנים שמוכרים היום קטן יותר (40 ס"מ רוחב, או 60 ס"מ רוחב).
רציתי לדעת אם עדיין יש מקום שאפשר לקנות מתקני קיר כאלה
שוב תודה,
קובי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אההה...
יש גם מתקנים כאלו אך הם יותר יקרים מהמתקנים הרגילים (כמו שרשמת 40 או 60), אז יש אפשרות לרכישת מתאם.
הרוחב הוא 90 ומה האורך??
תיצור קשר עם איש מקצוע העוסק בתחום, כמובן שחשוב להשתמש במתקן שמיועד למשקל של המסך...
אגב, רוחב מסך 40 אינץ' נע בין 90 ל105 ס"מ... איזה מסך זה?
אפילו מסכים שאני עובד איתם PRO יש מפתח VESA 60X40...
יש גם מתקנים כאלו אך הם יותר יקרים מהמתקנים הרגילים (כמו שרשמת 40 או 60), אז יש אפשרות לרכישת מתאם.
הרוחב הוא 90 ומה האורך??
תיצור קשר עם איש מקצוע העוסק בתחום, כמובן שחשוב להשתמש במתקן שמיועד למשקל של המסך...
אגב, רוחב מסך 40 אינץ' נע בין 90 ל105 ס"מ... איזה מסך זה?
אפילו מסכים שאני עובד איתם PRO יש מפתח VESA 60X40...