מחפש המלצה למצלמה לצילום נופים
שלום חברים וחברות,
אני מתכנן עוד כחודשיים לצאת לטיול במזרח הרחוק. לצורך כך ברצוני להצטייד במצלמה אשר תתעד את החוויה בצורה הטובה ביותר.
אני מעוניין במצלמה איכותית, FULL HD, בעיקר לצילום נופים בכל שעות היום. אני מאוד אוהב את קנון - יש לי ניסיון איתם.
אני בעיקר מצלם בהגדרות הסטנדרטיות של המצלמה ואינני מכוון את ההגדרות באופן ידני.
התקציב הוא בערך 1200 ש"ח בהתחשב שאני מתכנן לקנות אותה בסוף החודש באורלנדו, ארה"ב.
על איזו מצלמה תוכלו להמליץ לי?
יש מקום ספציפי מומלץ בארה"ב לקנות בו?
תודה!
אני מתכנן עוד כחודשיים לצאת לטיול במזרח הרחוק. לצורך כך ברצוני להצטייד במצלמה אשר תתעד את החוויה בצורה הטובה ביותר.
אני מעוניין במצלמה איכותית, FULL HD, בעיקר לצילום נופים בכל שעות היום. אני מאוד אוהב את קנון - יש לי ניסיון איתם.
אני בעיקר מצלם בהגדרות הסטנדרטיות של המצלמה ואינני מכוון את ההגדרות באופן ידני.
התקציב הוא בערך 1200 ש"ח בהתחשב שאני מתכנן לקנות אותה בסוף החודש באורלנדו, ארה"ב.
על איזו מצלמה תוכלו להמליץ לי?
יש מקום ספציפי מומלץ בארה"ב לקנות בו?
תודה!
שלום בורונו
מניסוח השאלה שלך לא כל כך הבנתי מה בדיוק אתה מחפש
האם אתה מחפש מצלמת סטילס היודעת לצלם וידאו ברמת hd, או מצלמת וידאו
למצוא מצלמת סטילס ברמה גבוהה במחיר של 1200 ש"ח אני לא חושב שיש.
מצלמות סטילס פשוטות יחסית אפילו דמויות dslr ולא dslr אמיתיות מתחילות באזור 2000 ש"ח
אם כן מה אתה מחפש?
תודה
גדי אהד
מניסוח השאלה שלך לא כל כך הבנתי מה בדיוק אתה מחפש
האם אתה מחפש מצלמת סטילס היודעת לצלם וידאו ברמת hd, או מצלמת וידאו
למצוא מצלמת סטילס ברמה גבוהה במחיר של 1200 ש"ח אני לא חושב שיש.
מצלמות סטילס פשוטות יחסית אפילו דמויות dslr ולא dslr אמיתיות מתחילות באזור 2000 ש"ח
אם כן מה אתה מחפש?
תודה
גדי אהד
גדי אהד - צלם
מצלמה היא בסה"כ קופסא שחורה עם קצת זכוכיות, הצילום נמצא בראש, המצלמה רק עוזרת לנו להראות אותו.
(אבל היי אני עדיין אוהב את הציוד הכי משוכלל שיש...)
www.gadiohad.com
מצלמה היא בסה"כ קופסא שחורה עם קצת זכוכיות, הצילום נמצא בראש, המצלמה רק עוזרת לנו להראות אותו.
www.gadiohad.com
היי גדי,
אני מחפש מצלמת סטילס. אני לא צריך משהו ברמה סופר מקצועית, להחליף עדשות וכו'. פשוט שתהיה מצלמה טובה, עם איכות תמונה גבוהה שתחזיק לי לכמה שנים.
נכון שמצלמה טובה מתחילה מ2000 שקל בארץ. אבל אני מאמין שבארה"ב היא תעלה פחות, כך שכן זה יכול לעמוד אולי בתקציב.
אני מחפש מצלמת סטילס. אני לא צריך משהו ברמה סופר מקצועית, להחליף עדשות וכו'. פשוט שתהיה מצלמה טובה, עם איכות תמונה גבוהה שתחזיק לי לכמה שנים.
נכון שמצלמה טובה מתחילה מ2000 שקל בארץ. אבל אני מאמין שבארה"ב היא תעלה פחות, כך שכן זה יכול לעמוד אולי בתקציב.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
ב B&H אין כבר את ה S95 יש רק את ה S100. המחיר שלה קצת מעבר לתקציב שלך אבל אני חושב שזו מצלמה שיכולה להתאים לך. במידה ואתה נמצא בארה"ב תחפש בחנויות את ה S95 אולי היא תהיה זולה יותר
http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... amera.html
http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... amera.html
אני קניתי בזמנו את ה s90 לאישתי
מצלמה מצויינת
קטנה נוחה ומתאימה בהחלט למה שאתה מתאר
שוב איכות תמונה לא כמו מצלמת dslr אבל בהחלט מספקת
אני מדבר כמובן על הסטילס
מצלמה מצויינת
קטנה נוחה ומתאימה בהחלט למה שאתה מתאר
שוב איכות תמונה לא כמו מצלמת dslr אבל בהחלט מספקת
אני מדבר כמובן על הסטילס
גדי אהד - צלם
www.gadiohad.com
www.gadiohad.com