עוצמות HOTBOX -סיוע .
הטווח התקין של עוצמת ה DB הוא מ +15 ל 15-.....
העוצמות שלך תקינות!! אתה יכול לחבר גם מפצל הוא ינחית לך לכיוון ה 0 תלוי כמה DB רשום עליו זה מה שירד מהעוצמה אם תחבר אותו.
אם יש לך 10 DB ואתה שם מפצל של 7DB בכל יציאה אז העוצמה הסופית שלך תהיה 3+ הבנת את העיקרון......
העוצמות שלך תקינות!! אתה יכול לחבר גם מפצל הוא ינחית לך לכיוון ה 0 תלוי כמה DB רשום עליו זה מה שירד מהעוצמה אם תחבר אותו.
אם יש לך 10 DB ואתה שם מפצל של 7DB בכל יציאה אז העוצמה הסופית שלך תהיה 3+ הבנת את העיקרון......
Correctables- זה כמות הפאקטים שאבדו, ותוקנו בחזרה אליך.
Uncorrectables- כמות הפאקטים שלא הצליחו לעבור אליך ואבדו בדרך.
כל שניה אתה שולח ומקבל כמות אדירה של מידע, מפעם לפעם יש איבודי מידע, הפרוטוקול אמור לתקן אותם וזה ה correctables
מה שלא הצליח להסתדר זה השני.
בכל מקרה יש לך רק 4 ערוצים יורדים (כנראה שעדיין לא שידרגו אצלך לכבל האופטי או את האיזור עצמו)
בעתיד ישדרגו לך ל 8 וזה ייתן יותר יציבות.
Uncorrectables- כמות הפאקטים שלא הצליחו לעבור אליך ואבדו בדרך.
כל שניה אתה שולח ומקבל כמות אדירה של מידע, מפעם לפעם יש איבודי מידע, הפרוטוקול אמור לתקן אותם וזה ה correctables
מה שלא הצליח להסתדר זה השני.
בכל מקרה יש לך רק 4 ערוצים יורדים (כנראה שעדיין לא שידרגו אצלך לכבל האופטי או את האיזור עצמו)
בעתיד ישדרגו לך ל 8 וזה ייתן יותר יציבות.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
צר לי על שהטעו אותך, העוצמות אצלך על גבול הלא תקין וגם יש לך המון שגיאות בחיבור,
הנה מדריך מפורט לגבי עוצמות תקינות הHOTBOX של הוט:
http://www.netcheif.com/blog/?p=2064
ככל הנראה אתה זקוק לטכנאי שיסדר לך את עניין השגיאות הרב בחיבור,
לגבי 4 ערוצים - זה בסדר גמור, רק במקומות אשר מבטלים את הרשת האנלוגית הישנה של הוט מתפנים ערוצים נוספים לקו של הוט, תהליך זה קורה לאט בימים אלו לפי אזורים - גם אצלי זה 4 ערוצים.
בהצלחה.
הנה מדריך מפורט לגבי עוצמות תקינות הHOTBOX של הוט:
http://www.netcheif.com/blog/?p=2064
ככל הנראה אתה זקוק לטכנאי שיסדר לך את עניין השגיאות הרב בחיבור,
לגבי 4 ערוצים - זה בסדר גמור, רק במקומות אשר מבטלים את הרשת האנלוגית הישנה של הוט מתפנים ערוצים נוספים לקו של הוט, תהליך זה קורה לאט בימים אלו לפי אזורים - גם אצלי זה 4 ערוצים.
בהצלחה.
DOCSIS 3.0 modems:
""""""""""""""""""""""""""""Downstream power level (Receive): -15dbmV to +15dbmV""""""""""""""""""""""
A value of -10 or worse indicates a poor downstream signal path. A tech would aim for a value close to the optimal 0 dBmV, but a good cable modem should be capable of working within the broader range of -10 to +10 dBmV, provided the downstream Signal to Noise Ratio remains good enough. Additionally all downstream channels should be within a +/-2db window with respect to each other.
Upstream (Transmit): 40-52 dBmV. A value within the range +40 to +52 dBmV is within spec with the low to mid 40's the most common. If the cable modem is going offline, and the upstream signal strength is at or above +52dBmV, then a poor upstream path is probably the problem.
WIKI
בקיצור כמו שכתבתי, אתה יכול לחבר מפצל רגיל של הוט (בדרך כלל 3DB) לחבר אותו והעוצמות שלך ירדו לכיוון ה 7
אם תשים מפצל עם יותר DB לדוגמא 10DB ירד לך העוצמה ל 0DB
אף אחד לא מטעה... גם אתה צודק. פעם הבאה תקרא יותר לעומק מה שהצעתי לעשות...
אני פה עשיתי ניסויים עם מגברים ומנחתים גם ב 10 עובד 100 קבוע...
הכמות טעויות זה כרגע בעיות של הוט שלא משפיעות עלינו יותר מידי... טכנאי לא ידע מה לעשות, יגיד הכל תקין. מנסיון!!!
A tech would aim for a value close to the optimal 0 dBmV,
""""""""""""""""""""""""""""Downstream power level (Receive): -15dbmV to +15dbmV""""""""""""""""""""""
A value of -10 or worse indicates a poor downstream signal path. A tech would aim for a value close to the optimal 0 dBmV, but a good cable modem should be capable of working within the broader range of -10 to +10 dBmV, provided the downstream Signal to Noise Ratio remains good enough. Additionally all downstream channels should be within a +/-2db window with respect to each other.
Upstream (Transmit): 40-52 dBmV. A value within the range +40 to +52 dBmV is within spec with the low to mid 40's the most common. If the cable modem is going offline, and the upstream signal strength is at or above +52dBmV, then a poor upstream path is probably the problem.
WIKI
בקיצור כמו שכתבתי, אתה יכול לחבר מפצל רגיל של הוט (בדרך כלל 3DB) לחבר אותו והעוצמות שלך ירדו לכיוון ה 7
אם תשים מפצל עם יותר DB לדוגמא 10DB ירד לך העוצמה ל 0DB
אף אחד לא מטעה... גם אתה צודק. פעם הבאה תקרא יותר לעומק מה שהצעתי לעשות...
אני פה עשיתי ניסויים עם מגברים ומנחתים גם ב 10 עובד 100 קבוע...
הכמות טעויות זה כרגע בעיות של הוט שלא משפיעות עלינו יותר מידי... טכנאי לא ידע מה לעשות, יגיד הכל תקין. מנסיון!!!
A tech would aim for a value close to the optimal 0 dBmV,
- ValorHeart
- חבר ותיק

אתה נותן נתונים כלליים לגבי מודמים שעובדים בדוקסיס 3, אני הבאתי נתונים נכונים לHOTBOX בפרט ולישראל בכלל.
השגיאות בהחלט ניתנות לתיקון ובגלל זה שאלתי אם מחובר מגבר לפני המודם, היו לי כמות שגיאות דומה כאשר המודם היה מחובר מאחורי מגבר
ולאחר חיבורו לפי המגבר אין לי שיגאה אחת אפילו למשך זמן ממושך שהמודם דולק, אנא בדוק את טענותייך שוב.
זה שב10 עובד על 100 מגה זה לא אומר שזאת העוצמה האופטימלית ויכולות להיות הפרעות, נא כנס ללינק שהבאתי בהודעתי הקודמת.
נכון, לרוב טכנאים יודעים רק מה שלימדו אותם וגם זה בקושי, לכן צריך להדריך אותם ולהראות להם מה התקלה, להמליץ להם על דרך התיקון והם יתקנו,
אם היה לי את הציוד הייתי מתקין בעצמי את הכבילה בבית, אבל אין.
שבוע טוב.
השגיאות בהחלט ניתנות לתיקון ובגלל זה שאלתי אם מחובר מגבר לפני המודם, היו לי כמות שגיאות דומה כאשר המודם היה מחובר מאחורי מגבר
ולאחר חיבורו לפי המגבר אין לי שיגאה אחת אפילו למשך זמן ממושך שהמודם דולק, אנא בדוק את טענותייך שוב.
זה שב10 עובד על 100 מגה זה לא אומר שזאת העוצמה האופטימלית ויכולות להיות הפרעות, נא כנס ללינק שהבאתי בהודעתי הקודמת.
נכון, לרוב טכנאים יודעים רק מה שלימדו אותם וגם זה בקושי, לכן צריך להדריך אותם ולהראות להם מה התקלה, להמליץ להם על דרך התיקון והם יתקנו,
אם היה לי את הציוד הייתי מתקין בעצמי את הכבילה בבית, אבל אין.
שבוע טוב.
זה נתונים עולמיים, על רשת אינטרנט מתקדמת. בכל מדינה זה הסטנדרט, שלא נדבר על זה שזה אותו מודם כמו במדינות אחרות. הוא לא ישראלי (רק הפורטל ) הראוטר מודם בתוכו הוא F@AST 3184.
וגם בהגדרות הכלליות כתוב שמומלץ להיות פחות מ 10+- מומלץ!!! בגלל זה אמרתי לך שאתה צודק חלקית, תקרא.
אצלו בסקרין שוט אתה יכול לראות שהעוצמה בין 7.6-9.1 זה פחות מ 10!!
וקראתי את השירשור, עדיין אני יכול להגיד שאני לא מקבל, זכותי (אני אומר את זה מניסיון אחרי אין ספור בדיקות עוצמה ואיכות, זה לא משפיעה למעלה או למטה בטווח ה 15 ).
"""""""""""הערך המושלם הוא 0db""""""""""
על הטכנאים, אין לי מה להגיד.............. חוץ מזה שטכני והם לא הולכים ביחד.
את הכבילה והתשתית אני עשיתי במו ידי והוט נתנו לי רק את הציוד.
בקשר למגבר לפחות אצלי זה לא קשור.
התשתית של הוט אצלי היא ככה: מהקו הראשי מחובר מגבר שממנו יוצא למפצל 8 יציאות שיוצא לי לכל החדרים בבית.
זה ככה שנים, טפו טפו פועל מעולה.
בהתחלה כמו אצלכם היו לי הרבה ערכים על כל סיגנל של איבודים, במהלך התקנת הסיבים החדשים והעברה ל 8 ערוצים פתאום הפסיקו הבעיות והכל יציב על 0, גם אצל כמה מחבריי. אז זה לא המגבר......
כמו שאמרתי זה קשור לתשתית.
אתה מוזמן להזמין טכנאי ולראות..............
וגם בהגדרות הכלליות כתוב שמומלץ להיות פחות מ 10+- מומלץ!!! בגלל זה אמרתי לך שאתה צודק חלקית, תקרא.
אצלו בסקרין שוט אתה יכול לראות שהעוצמה בין 7.6-9.1 זה פחות מ 10!!
וקראתי את השירשור, עדיין אני יכול להגיד שאני לא מקבל, זכותי (אני אומר את זה מניסיון אחרי אין ספור בדיקות עוצמה ואיכות, זה לא משפיעה למעלה או למטה בטווח ה 15 ).
"""""""""""הערך המושלם הוא 0db""""""""""
על הטכנאים, אין לי מה להגיד.............. חוץ מזה שטכני והם לא הולכים ביחד.
את הכבילה והתשתית אני עשיתי במו ידי והוט נתנו לי רק את הציוד.
בקשר למגבר לפחות אצלי זה לא קשור.
התשתית של הוט אצלי היא ככה: מהקו הראשי מחובר מגבר שממנו יוצא למפצל 8 יציאות שיוצא לי לכל החדרים בבית.
זה ככה שנים, טפו טפו פועל מעולה.
בהתחלה כמו אצלכם היו לי הרבה ערכים על כל סיגנל של איבודים, במהלך התקנת הסיבים החדשים והעברה ל 8 ערוצים פתאום הפסיקו הבעיות והכל יציב על 0, גם אצל כמה מחבריי. אז זה לא המגבר......
כמו שאמרתי זה קשור לתשתית.
אתה מוזמן להזמין טכנאי ולראות..............
- ValorHeart
- חבר ותיק

בסדר, מסכים איתך שגם עוצמה עד 10 זה תקין, אני גם שוקל לחבר אצלי את הכבל של התשתית למגבר וממנו למפצח 8 שיש לי ומשם למודם, כיום הכבל תשתית שלי מחובר למפצל 2 ויציאה אחת למגבר ושאר הבית ויציאה שניה למודם, אני מקבל עוצמות הורדה של 0 דציבלים שזה מעולה אבל עוצמת ההעלאה שלי היא 52 דציבלים שזה ממש גרוע, אולי יש לך מושג מה משפיע על עוצמת ההעלאה? קראתי באינטרנט שזה אולי כבל דפוק.
יש לא מעט אופציות ממה הסיגנל הגבוה נובע אצלך:
הכבל שמגיע מהבית שלך למפצל הראשון ברחוב לא תקין, או שאר הכבלים ממך ועד למרכזייה האזורית.
זה יכול להיות גם מפצל בקופסת מיתוג הקרובה לביתך או עוד פעם עד המרכזייה.
יש לא מעט הסברים על הטכנולוגיה ופיתרון בעיות מתקדמות, יש מכשירים בדומה לאלא של הוט (אם רק הם היו יודעים כמה אפשר לפענח ולפתור בעזרתו) שמראים לך חוץ מהעוצמה את צורת הגל, ע"פ הצורה שהמכשיר מראה לך את יכול לדעת מה גורם לבעיה, אם זה כבל, מפצל,כל רכיב בעייתי או השראה ממקור חיצוני.
רק עם המכשיר הזה אתה יכול לדעת בוודאות מה הגורם, וכמובן מדריך לפיענוח הנתונים מהמכשיר...
ככל שעוברים הימים משדרגים ומחליפים את כל הכבלים, התשתיות והמרכזיות, עם הזמן זה יסתדר!
הכבל שמגיע מהבית שלך למפצל הראשון ברחוב לא תקין, או שאר הכבלים ממך ועד למרכזייה האזורית.
זה יכול להיות גם מפצל בקופסת מיתוג הקרובה לביתך או עוד פעם עד המרכזייה.
יש לא מעט הסברים על הטכנולוגיה ופיתרון בעיות מתקדמות, יש מכשירים בדומה לאלא של הוט (אם רק הם היו יודעים כמה אפשר לפענח ולפתור בעזרתו) שמראים לך חוץ מהעוצמה את צורת הגל, ע"פ הצורה שהמכשיר מראה לך את יכול לדעת מה גורם לבעיה, אם זה כבל, מפצל,כל רכיב בעייתי או השראה ממקור חיצוני.
רק עם המכשיר הזה אתה יכול לדעת בוודאות מה הגורם, וכמובן מדריך לפיענוח הנתונים מהמכשיר...
ככל שעוברים הימים משדרגים ומחליפים את כל הכבלים, התשתיות והמרכזיות, עם הזמן זה יסתדר!
- ValorHeart
- חבר ותיק

טוב, הוזמן טכנאי למחר, אני אעדכן
192.168.100.1 אתה בטוח שזה הכתובת של המודם שלך???
תבדוק בכרטיס רשת מקש ימני עם העכבר, תכנס לסטטוס ותבדוק מה רשום לך ב default gateway זה הכתובת של הפורטל ושל המודם בכללי.
אם זה הכתובת שציינת לא יודע... תבדוק עם הוט!
תבדוק בכרטיס רשת מקש ימני עם העכבר, תכנס לסטטוס ותבדוק מה רשום לך ב default gateway זה הכתובת של הפורטל ושל המודם בכללי.
אם זה הכתובת שציינת לא יודע... תבדוק עם הוט!
נסה 192.168.1.1.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- ValorHeart
- חבר ותיק

עדכון: היה טכנאי -הוריד לי 4DB מהארון לבית והנה העוצמות:
הפינגים ירדו ב 6 MS משום מה והאינטרנט טס,
האם יש עוצמות יותר טובות מאלו?
האם יש עוצמות יותר טובות מאלו?
אשמח אם תוכל לעדכן בעוד יום יומיים על איזה מצב נמצא ה-Correctables ו- UncorrectablesValorHeart כתב:עדכון: היה טכנאי -הוריד לי 4DB מהארון לבית והנה העוצמות:
האם יש עוצמות יותר טובות מאלו?...
כמובן בהנחה ולא איפסת את המודם באותו זמן, אני גם נמצא באותו מצב כמו שלך מבחינת עוצמות.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
ניסיתי לעשות משו דומה . בתמונה עוצמות לפני מנחת .
לאחר חיבור מנחת שהיה לי בבית 3DB העוצמות ירדו לחצי כמעט אבל
פינגים התארכו ב10 מ"ש ומהירות גלישה פחתה ב10-15% ...
לאחר חיבור מנחת שהיה לי בבית 3DB העוצמות ירדו לחצי כמעט אבל
פינגים התארכו ב10 מ"ש ומהירות גלישה פחתה ב10-15% ...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- ValorHeart
- חבר ותיק

בסדר אני יעדכן, אני חייב לציין שלפני איפוס המודם היום, הוא היה מחובר במשך 14 יום ללא שגיאות כלל, 0 על הכל.Foxhole כתב:אשמח אם תוכל לעדכן בעוד יום יומיים על איזה מצב נמצא ה-Correctables ו- UncorrectablesValorHeart כתב:עדכון: היה טכנאי -הוריד לי 4DB מהארון לבית והנה העוצמות:
האם יש עוצמות יותר טובות מאלו?...
כמובן בהנחה ולא איפסת את המודם באותו זמן, אני גם נמצא באותו מצב כמו שלך מבחינת עוצמות....
האם יש לך שגיאות ?