כנראה שנושא השדרגת לא ניתן לעצירה . לאחר שהסאב הפנטסטי הזה נרכש בהמלצתי ע"י החבר רן מויאל והוא מתפקד מצויין אצלו בסלון בכל פראמטר החלטתי לבחון אותו אצלי בסלון למשך כמה ימים .
סאב ברמה שכזאת חייב להיבחן הייטב אצלי בחלל האזנה שברשותי לפני שאני רוכש אותו .
אז הפנתי את הבקשה לחנות המתמחה "פיוצ'ר" כדי לקבל את הסאב לבחינה אצלי בבית .
הסאב הגיע לחנות ומשם הייתי צריך להוביל אותו לבייתי 50 ק"ג לא קל להוביל לבד .
ביקשתי עזרה מחיים לגו שמייד ענה לי בחיוב אני כבר מגיע להעמיס את היצירה המדהימה הזאת
הסאב נחת נחיתה רכה אצלי בסלון והתחלתי לחווט אותו . כבר באותו רגע קיבלתי טלפון מהחבר איתי פולק .
איציק אני מגיע אני חייב לראות את הסאב הזה בפעולה .
למעשה את היעוץ לכיול נתן לי החבר רן מויאל הוא המליץ לי לכייל אותו אותו בRC . לטעמו הוא נשמע מצויין .
ל DB-1 יש מערכת כיול מאוד מאוד מתקדמת שמחייבת חיבר למחשב נייד כדי לבצע את כל אופציית הכיולים שלו .
ביצענו כיול בRC ל 8 אזורים באזור הישיבה ולאחר מכן ביצענו כיול ידני לפי הטעם האישי .הכל מתבצע ע"ג צג המחשב
לפני שאני מתחיל לתת ציונים לסאב אני חייב להיתיחס למראה החיצוני של הסאב .
לטעמי מדובר "ביצירת מופת" מבית B&W הסאב לא גדול מימדים רמת הגימור שלו פנומנלית שחור בלאק פיאנו ברמה מייטבית .
בסיס הסאב מגיע מאלומניום שחור מוברש הכולל צג דיגיטלי מדהים .
זוג אלמטים של 12 אינצ' הכוללים טבעות אלמונים מוברש הסגורים בברגי אלן יוקרתיים .
בקיצור אין מה לבקש יותר מהסאב פשוט רהיט שנראה מליון דולר
מה שנשאר הוא להאזין ליכולות שלו אצלי בסלון .
התחלתי בכמה קטעי הופעות בבלוריי .
הכותר הראשון היה של George Michael: Live in Londonהסאב תפקד מצויין לכל אורך הכותר
הכותר השני Legends of Jazz: Showcase גם בכותר הזה הסאב תפקד פנטסטי
הגיע הרגע בו אני אמור לבחון את הסאב בקולנוע בייתי נטו .
התחלתי לשמוע כמה קטעי דמו בבלוריי האמת שבכיול דרך ה RC לא נפלתי מהיכולת של הסאב .
עברתי לכיול הידני מיד הרגשתי שינוי אדיר .... הסאב התעורר לחיים ותפקד כמו שסאב ברמתו אמור לתפקד
לסיכום .
מדובר בסאב מדהים בכל פראמטר אפשרי וזה מתחיל מהמראה החיצוני ומסתיים ביכולות המצויינות שלו
מה שנשאר לי לקבל החלטה לגביו ... החלטה די רצינית הרי מדובר בסאב יוקרתי ביותר 24k מחירו בארץ הקודש .
אני רוצה להודות לדור "מפיוצ'ר" על כל המהלך
שבוע טוב לכולם