אני ממש לא תופס מעצמי איזה שיפוצניק או איש עם ידי אומן אבל זה שיש לי ידיים טובות אני יודע ויש גם המון רצון טוב.
יש לי במרפסת הישנה שלי שידה או קונסולה אני אפילו לא יודע איך לקרוא לשידה הזאת....
הקונסולה ישנה מאד משנות ה-70 לערך מחברה בריטית או אוסטרלית.
כבר המון זמן אני מאד רוצה לשפץ אותה ותמיד דחיתי את זה אבל אני מרגיש שפסח הקרוב זה הזמן הטוב ביותר לנצל את החופשה.
אתם פשוט לא תאמינו אבל כיום אשתי משתמשת בה כחדר אוכל לחתול שלנו ונראה לי שהוא גם אשם בהרס שלה וכנראה אני אצטרך לעבוד קשה מאד כדי להביא אותה למצב מדהים.
הקיצר אני רושם את הפוסט הזה כדי לקבל הדרכה כי אני ממש לא מבין כלום בעבודה עם עץ ושלא לדבר על עבודת האלקטרוניקה שצריך לעשות בה ולכן אני מקווה שכלל המומחים פה יצליחו לעזור לי ואני אפרסם כל כמה זמן תמונות של התקדמות הפרויקט.
לפני שאני מתחיל בשאלות אני אציין את המטרה שלי :
אני מעוניין בשידה "הייטקית" שתתאים לעיצוב של הבית שלי (צבע - לבן? או חום אלון) עם אולי שילוב של ניקל ברגליים (רק רעיון) שהכל יעבוד בה - הפטיפון(אולי אחליף אותו) המגבר ,הרמקולים כמובן ושימו לב לשוס הבא - לשלב בשידה יכולת של Airplay כדי לנגן את המוסיקה מהאייפון שלי באופן אלחוטי.....שאפתני אהה.....
אז דבר ראשון נתחיל במספר תמונות התרשמות מהמוצר המיוחד הזה.
ועכשיו תמונות כדי להתרשם מעיצוב הבית שלי על מנת להתאים את עיצוב השידה לבית
אז כמו שאתם מבינים מצב השידה לא משהו.
ועכשיו לשלב השאלות והעצות :
1. אני חושב שאני רוצה לבצוע את השידה בצבע חום בהיר - אלון כי נראה לי שזה אולי הסיכוי היחידי שאשתי תתחבר לזה ותסכים לשים את זה בסלון או לחלופין לצבוע את זה למשהו מופאע לגמרי - ללבן. אז אשמח לקבל את דעתכם בנושא.
2. כמו שאתם מבינים השידה באופן עקרוני אם אני לא טועה מצופה בפורמיקה (אולי אני טועה) בכלל אפשר לצבוע את זה? ומה אני עושה עם כל העץ שירד ממנה - אפשר להשתמש בשפכטל נגרים גם לאסור הגריל שהחתול הרס? אני ממש לא יודע איך אני אמור לסדר את זה - יש בכלל סיכוי?
אני חושב שאני אתחיל דבר ראשון בלסדר את העץ ואחרי שאסיים אני אתחיל להתעסק עם האלקטרוניקה.
כמו כן חשבתי אולי במקומות שאי אפשר להשלים את העץ לשים פסים של ניקל
מישהו יודע איפה אני משיג רצועות ניקל מבריקות?
טוב זה היה פוסט הקדמה....טיזר ...מה שנקרא.....
אני מבטיח שאמשיך לעדכן ואשמח לקבל את התרשמותכם הראשונית מהרעיון....
תודה רבה על הקריאה.