אמת או בדיה?
נמצא הפיתרון למצלמות המהירות החדשות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
זה חרטא, ניסו את כל הפתרונות האלה בtop gear ובmythbusters והכל חרטא. גם הספריי, גם ה"פילטר" ששמים מעל, גם לנסוע מאוד מאוד מאוד מהר. הכל שטויות.
באתר כתוב שיש מבצע 1+1, בשביל מה לעזאזל אני צריך שתי פחיות?! גם אם זה היה עובד, אני לא הולך לרסס את כל המכוניות בשכונה...
באתר כתוב שיש מבצע 1+1, בשביל מה לעזאזל אני צריך שתי פחיות?! גם אם זה היה עובד, אני לא הולך לרסס את כל המכוניות בשכונה...
-
kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
קראתי את על התגובות ואני מתפלא...
כתבות ב NBC ו FOX רשתות שמכבדות את עצמם, ניסו את המוצר והוכח שהוא עובד,
לאלו שפחדו מהשוטרים - איך השוטר לעזאזל יכול לדעת שיש לי את זה על הלוחית, מה הוא ילקק אותה? זה שקוף!
את הכתבות ב TOP GEAR ראיתי, הפילטר לא עוזר, את זה לא ראיתי שניסו, ואם אני נוסע מעל 300 המצלמה לא תצלם.
יש למישהו עוד משהו לחדש פה?
לאלו שפחדו מהשוטרים - איך השוטר לעזאזל יכול לדעת שיש לי את זה על הלוחית, מה הוא ילקק אותה? זה שקוף!
את הכתבות ב TOP GEAR ראיתי, הפילטר לא עוזר, את זה לא ראיתי שניסו, ואם אני נוסע מעל 300 המצלמה לא תצלם.
יש למישהו עוד משהו לחדש פה?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
בmythbusters ניסו גם את הספריי וזה לא עבד. רק נסיעה ברכב ממונע ע"י מנוע סילון במהירות 380 קמ"ש לא הפעילה את המצלמה (יכול להיות שגם ב300 זה יעבוד אבל היום רוב המכוניות שמסוגלות להגיע לזה מוגבלות אלקטרונית ל250)
אם מה שזה אמור לעשות זה להחזיר אור אז כל מה שהשוטר צריך לעשות זה לשלוף פנס.
אם מה שזה אמור לעשות זה להחזיר אור אז כל מה שהשוטר צריך לעשות זה לשלוף פנס.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
לדעתי לא עובד , כי העיקרון שעובד מאחורי זה , שברגע שיש פלאש הוא יגרום להשתקפות כמו במראה ולכאורה אמור להסתיר את המספר
העניין הוא שלדעתי במצלמות החדשות בתאורת יום (שזה מרבית ועיקר הנסיעה) אין שימוש בפלאש....
העניין הוא שלדעתי במצלמות החדשות בתאורת יום (שזה מרבית ועיקר הנסיעה) אין שימוש בפלאש....
קנינו רכב שסידרו בו את הלוחית הרישוי האחורית שלא תצלם אותו מצלמות, חומר או משהו שהדביקו על הלוחית וזה שקוף לחלוטין.kaplaey2 כתב:קראתי את על התגובות ואני מתפלא...
יש למישהו עוד משהו לחדש פה?...
שוטר על אופנוע מנוסה לדבריו קלט את זה בזמן נסיעתו, הוא טען שהוא היה בזוית מסויימת אז הוא שם לב לזה.
כדי להוכיח את זה לנו הוא צילם את הלוחית רישוי עם פלאש וזה הוכיח שהלוחית לא תקנית.
לאחר מכן נאלצנו להחליף לוחית רישוי על חשבוננו, חוץ מי זה למזלנו הוא ויתר.