HTC SENSATION XL VS SGS2

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,
אני מעוניין לרכוש לאחי הצעיר מכשיר אנדרואיד.
אני אישית מחזיק ב-SGS2 ומאוד מרוצה אבל הוא מדבר הרבה על המכשיר HTC SENSATION XL. אני חושב שה-SGS2 מכשיר מדהים אבל אשמח לשמוע חוות דעתכם על המכשיר של HTC ועל עוד מספר דגמים נוספים שיצאו לאחרונה.

שאלה נוספת - אני כנראה ארכוש את המכשיר בחו"ל אבל היה וארכוש מחנות פרטית בארץ, מיישהו יכול לתת הסבר לגבי הנושא של העברית: מצאתי את ה-HTC בחנות שבלינק ולאחר שיחה איתם נאמר לי שמדובר בעברית מלאה (תפריטים, מקלדת, מיושר לימין....). מצד שני אני מקושר בוואלה שופס ושם נאמר לי שלא יכול להיות שמדובר בעברית מלאה במחיר כזה. השאלה היא איפה יכולים להיות ההבדלים בנוגע לעניין העברית?
האם ההבדל במחיר קשור לאחריות....?

זו החנות שמוכרת את המכשיר בזול: http://www.vmobile.co.il/Product.asp?Pi ... ap&lang=he

לינק לוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... m=7E05AFD1

תודה לכולם ושבת שלום. (Y)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

המכשיר שנמכר בוואלה, הוא ע"י היבואן הרשמי והמורשה, ואתה יודע שאתה מקבל עברית מקורית, התאמה מלאה ואחריות.
במכשיר שנמכר בחנות השניה זה לא כך. יש עברית, אבל לא נראה לי שמלאה הכוללת גם את מימשק הסנס.

לפי דעתי כדאי לקנות בוואלה. הפרש לא גדול.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

roypeles כתב:המכשיר שנמכר בוואלה, הוא ע"י היבואן הרשמי והמורשה, ואתה יודע שאתה מקבל עברית מקורית, התאמה מלאה ואחריות.
במכשיר שנמכר בחנות השניה זה לא כך. יש עברית, אבל לא נראה לי שמלאה הכוללת גם את מימשק הסנס.

לפי דעתי כדאי לקנות בוואלה. הפרש לא גדול.
...
יש לך במקרה איזושהי המלצה על מכשיר אנדרואיד או שמדובר בשני מכשירים טובים?

שוב תודה!

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #4 

מאחר וחברת BEATS היא בדיחה עצובה עם מוצרים עלובים בהם משלמים 80% על המותג ומקבלים 2% איכות ו-18% באס, הייתי הולך על SGS2.

ושלא נדבר על מסך הSAMOLED המעולה לעומת הLCD הנחות.
Utopia

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”