הזרמת תכנים 1080P ו 720P אלחוטי וכבל. Samsung 55d6400

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
guye2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני מזרים אלחוטית מהמחשב סרטים דרך Samsung AllShare לטלוזיה שמחוברת אלחוטית .

720P רואים מצויין ללא קפיצות
1080P מתחילות קפיצות אחת לכמה דקות.

כשאני מחבר את המחשב דרך כבל לנתב (הטלוזיה בחיבור אלחוטי) אין קפיצות בכלל.

מצורף תצלום מסך, שמראה שגם בחיבור אלחוטי עם הזרמה של 1080P אני מנצל רק 8-12% מהיכולות .

המהירות שרשומה בחיבור כבל 1G
המהירות שרשומה בחיבור אלחוטי 130M.

כרטיס רשת אלחוטי במחשב Atheros AR928X

אשמח לעזרה מדוע זה קורה?

תודה, גיא.

לגבי החומרה שלי :
http://www.hometheater.co.il/vt162819.% ... 94-55d6400
הזרמת תכנים 1080P ו 720P אלחוטי וכבל.
<br />כבל 1G, אלחוטי 130M
 הזרמת תכנים 1080P ו 720P אלחוטי וכבל.
כבל 1G, אלחוטי 130M

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

אי אפשר להזרים FHD כמו שצריך דרך WIFI.

חבר כבל רשת רגיל לטלוויזיה.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

היו המון שירשורים בנושא וכמו שנכתב מעלי: 1080 לא עובד טוב על אלחוטי. נקודה. חבל על המאמץ לנסות לנתח את זה...

guye2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

integral כתב:אי אפשר להזרים FHD כמו שצריך דרך WIFI.

חבר כבל רשת רגיל לטלוויזיה.
...

אבל זאת בדיוק הנקודה, הטלוזיה מקבלת מהנתב האלחוטי בקצב שמאפשר לה להזרים 1080p ללא קפיצות.
הבעיה היא איך להעביר את המידע מהמחשב לנתב בקצב מהיר מספיק.

אם הבעיה הייתה מהנתב לטלוזיה הייתי אומר דיינו, אבל כאן מדובר מהמחשב לנתב.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

הבעייה היא לא רוחב הפס האלחוטי כי אם התקן האלחוטי עצמו שלא נועד להעברת מידע בצורה קונסטנטיבית כמו במקרה של 1080P.

תקן האלחוט בין השאר בנוי כך שאם נופלים בדרך ביטים עדיין רוב התשדורת תעבור ואילו ב1080P יש חשיבות לכל ביט.

הקיצר בינתיים אפשר לשכוח מזה...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

guye2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

agent__smith כתב:הבעייה היא לא רוחב הפס האלחוטי כי אם התקן האלחוטי עצמו שלא נועד להעברת מידע בצורה קונסטנטיבית כמו במקרה של 1080P.

תקן האלחוט בין השאר בנוי כך שאם נופלים בדרך ביטים עדיין רוב התשדורת תעבור ואילו ב1080P יש חשיבות לכל ביט.

...
קראתי את הכתבה, אני מבין את הקשיים הטכנולוגים ואני עדיין מרגיש שמשהו מתפספס פה, כי :

אם אני מחבר את המחשב עם כבל לנתב האלחוטי והטלויזה מחוברת דרך דונגל *אלחוטי* הכל עובד מצויין.
(ראיתי 2 סרטים כך ללא קפיצות).

אם טלוזיה עם דונגל אלחוטי ב 30$ מאמזון יכול לקבל מהנתב שידור של 1080P, זה מפליא אותי שהמחשב לא מצליח לשדר באופן רציף.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #8 

זה מה יש ?.... :wink:
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #9 

guye2 כתב:[
קראתי את הכתבה, אני מבין את הקשיים הטכנולוגים ואני עדיין מרגיש שמשהו מתפספס פה, כי :

אם אני מחבר את המחשב עם כבל לנתב האלחוטי והטלויזה מחוברת דרך דונגל *אלחוטי* הכל עובד מצויין.

אם טלוזיה עם דונגל אלחוטי ב 30$ מאמזון יכול לקבל מהנתב שידור של 1080P, זה מפליא אותי שהמחשב לא מצליח לשדר באופן רציף.
...
למיטב זכרוני התקנים בחיבור WiFi חולקים את רוחב הפס, ככה שבניגוד לחיבור קווי שבו הראוטר יכול לטפל במספר רב של חיבורים ולשמור על רוחב הפס שלהם, כאן כל תוספת של התקן בעצם מצמצמת את רוחב הפס האפשרי להתקנים אחרים. הוספת המחשב שלך בחיבור אלחוטי לראוטר בעצם גוררת ניצול כפול של רוחב הפס, כי המידע צריך לעבור מהמחשב לראוטר ואז מהראוטר לטלוויזיה.

בנוסף, הראוטר מסתנכרן לעבוד בקצב התעבורה של המכשיר האיטי ביותר. ככה שאם מכשיר מסוים הוא מרוחק יותר, עם קליטה חלשה יותר, או עובד בתקן שלא מאפשר את המהירות המקסימלית - הקצב הזה נכפה גם על ההתקנים האחרים (לפחות ככה זה עבד בזמנו בתקן b/g. יכול להיות שמאז אנשים מצאו פטנטים יצירתיים לפתרון הבעיה הזו, אבל אני ממש בספק).

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

תוודא שהכרטיס עובד על תקן N

שליחה #10 

guye2 כתב:
agent__smith כתב:הבעייה היא לא רוחב הפס האלחוטי כי אם התקן האלחוטי עצמו שלא נועד להעברת מידע בצורה קונסטנטיבית כמו במקרה של 1080P.

...

...

אני מסטרים דרך רשת אלחוטית G בצורה הבאה - מחשב מחובר חוטית לראוטר (תקן G בלבד). יש לי APPLE TV 2 שיושב בסלון מחובר אלחוטית לרשת. אומנם ה-ATV תומך תקן N אבל הראוטר שלי רק תקן G. אני מסוגל לנגן סרטי 1080P דרך הרשת ורק מדי פעם נתקע לרגע וממשיך.
(כן אני יודע שה-ATV מוציא רק 720P אבל את הקובץ מהרשת הוא קורא בכל מקרה).

יש מצב שהכרטיס שלך לא מקונפג לעבוד N ? כנס להגדרות של הכרטיס ותבדוק אם הוא על N או G ותראה איך זה משתנה. תקן G לכשעצמו לא מספיק בשביל 1080P, הוא מקטע בגלל שיש הפרעות וירידה בקצב העברת הנתונים.
(לשם המחשה, כשיש dr&#111;p של מידע זה לא רק מסתכם במקטע קטן של מידע - צריך לבצע שליחה מחדש לפי סדר ומעורבים טיימרים וכו' בתוך כל זה).

תקן N אמור לאפשר לך להסטרים 1080P חלק אבל שוב - כל עוד יש קליטה טובה ואין הפרעות מיוחדות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”