הזרמת תכנים 1080P ו 720P אלחוטי וכבל. Samsung 55d6400
היי,
אני מזרים אלחוטית מהמחשב סרטים דרך Samsung AllShare לטלוזיה שמחוברת אלחוטית .
720P רואים מצויין ללא קפיצות
1080P מתחילות קפיצות אחת לכמה דקות.
כשאני מחבר את המחשב דרך כבל לנתב (הטלוזיה בחיבור אלחוטי) אין קפיצות בכלל.
מצורף תצלום מסך, שמראה שגם בחיבור אלחוטי עם הזרמה של 1080P אני מנצל רק 8-12% מהיכולות .
המהירות שרשומה בחיבור כבל 1G
המהירות שרשומה בחיבור אלחוטי 130M.
כרטיס רשת אלחוטי במחשב Atheros AR928X
אשמח לעזרה מדוע זה קורה?
תודה, גיא.
לגבי החומרה שלי :
http://www.hometheater.co.il/vt162819.% ... 94-55d6400
אני מזרים אלחוטית מהמחשב סרטים דרך Samsung AllShare לטלוזיה שמחוברת אלחוטית .
720P רואים מצויין ללא קפיצות
1080P מתחילות קפיצות אחת לכמה דקות.
כשאני מחבר את המחשב דרך כבל לנתב (הטלוזיה בחיבור אלחוטי) אין קפיצות בכלל.
מצורף תצלום מסך, שמראה שגם בחיבור אלחוטי עם הזרמה של 1080P אני מנצל רק 8-12% מהיכולות .
המהירות שרשומה בחיבור כבל 1G
המהירות שרשומה בחיבור אלחוטי 130M.
כרטיס רשת אלחוטי במחשב Atheros AR928X
אשמח לעזרה מדוע זה קורה?
תודה, גיא.
לגבי החומרה שלי :
http://www.hometheater.co.il/vt162819.% ... 94-55d6400
-
- הזרמת תכנים 1080P ו 720P אלחוטי וכבל.
כבל 1G, אלחוטי 130M
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
היו המון שירשורים בנושא וכמו שנכתב מעלי: 1080 לא עובד טוב על אלחוטי. נקודה. חבל על המאמץ לנסות לנתח את זה...
integral כתב:אי אפשר להזרים FHD כמו שצריך דרך WIFI.
חבר כבל רשת רגיל לטלוויזיה....
אבל זאת בדיוק הנקודה, הטלוזיה מקבלת מהנתב האלחוטי בקצב שמאפשר לה להזרים 1080p ללא קפיצות.
הבעיה היא איך להעביר את המידע מהמחשב לנתב בקצב מהיר מספיק.
אם הבעיה הייתה מהנתב לטלוזיה הייתי אומר דיינו, אבל כאן מדובר מהמחשב לנתב.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הבעייה היא לא רוחב הפס האלחוטי כי אם התקן האלחוטי עצמו שלא נועד להעברת מידע בצורה קונסטנטיבית כמו במקרה של 1080P.
תקן האלחוט בין השאר בנוי כך שאם נופלים בדרך ביטים עדיין רוב התשדורת תעבור ואילו ב1080P יש חשיבות לכל ביט.
הקיצר בינתיים אפשר לשכוח מזה...
תקן האלחוט בין השאר בנוי כך שאם נופלים בדרך ביטים עדיין רוב התשדורת תעבור ואילו ב1080P יש חשיבות לכל ביט.
הקיצר בינתיים אפשר לשכוח מזה...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
קראתי את הכתבה, אני מבין את הקשיים הטכנולוגים ואני עדיין מרגיש שמשהו מתפספס פה, כי :agent__smith כתב:הבעייה היא לא רוחב הפס האלחוטי כי אם התקן האלחוטי עצמו שלא נועד להעברת מידע בצורה קונסטנטיבית כמו במקרה של 1080P.
הקיצר בינתיים אפשר לשכוח מזה......
אם אני מחבר את המחשב עם כבל לנתב האלחוטי והטלויזה מחוברת דרך דונגל *אלחוטי* הכל עובד מצויין.
(ראיתי 2 סרטים כך ללא קפיצות).
אם טלוזיה עם דונגל אלחוטי ב 30$ מאמזון יכול לקבל מהנתב שידור של 1080P, זה מפליא אותי שהמחשב לא מצליח לשדר באופן רציף.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה מה יש ?.... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
למיטב זכרוני התקנים בחיבור WiFi חולקים את רוחב הפס, ככה שבניגוד לחיבור קווי שבו הראוטר יכול לטפל במספר רב של חיבורים ולשמור על רוחב הפס שלהם, כאן כל תוספת של התקן בעצם מצמצמת את רוחב הפס האפשרי להתקנים אחרים. הוספת המחשב שלך בחיבור אלחוטי לראוטר בעצם גוררת ניצול כפול של רוחב הפס, כי המידע צריך לעבור מהמחשב לראוטר ואז מהראוטר לטלוויזיה.guye2 כתב:[
קראתי את הכתבה, אני מבין את הקשיים הטכנולוגים ואני עדיין מרגיש שמשהו מתפספס פה, כי :
אם אני מחבר את המחשב עם כבל לנתב האלחוטי והטלויזה מחוברת דרך דונגל *אלחוטי* הכל עובד מצויין.
אם טלוזיה עם דונגל אלחוטי ב 30$ מאמזון יכול לקבל מהנתב שידור של 1080P, זה מפליא אותי שהמחשב לא מצליח לשדר באופן רציף....
בנוסף, הראוטר מסתנכרן לעבוד בקצב התעבורה של המכשיר האיטי ביותר. ככה שאם מכשיר מסוים הוא מרוחק יותר, עם קליטה חלשה יותר, או עובד בתקן שלא מאפשר את המהירות המקסימלית - הקצב הזה נכפה גם על ההתקנים האחרים (לפחות ככה זה עבד בזמנו בתקן b/g. יכול להיות שמאז אנשים מצאו פטנטים יצירתיים לפתרון הבעיה הזו, אבל אני ממש בספק).
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תוודא שהכרטיס עובד על תקן N
guye2 כתב:קראתי את הכתבה, אני מבין את הקשיים הטכנולוגים ואני עדיין מרגיש שמשהו מתפספס פה, כי :agent__smith כתב:הבעייה היא לא רוחב הפס האלחוטי כי אם התקן האלחוטי עצמו שלא נועד להעברת מידע בצורה קונסטנטיבית כמו במקרה של 1080P.
הקיצר בינתיים אפשר לשכוח מזה......
אם טלוזיה עם דונגל אלחוטי ב 30$ מאמזון יכול לקבל מהנתב שידור של 1080P, זה מפליא אותי שהמחשב לא מצליח לשדר באופן רציף....
אני מסטרים דרך רשת אלחוטית G בצורה הבאה - מחשב מחובר חוטית לראוטר (תקן G בלבד). יש לי APPLE TV 2 שיושב בסלון מחובר אלחוטית לרשת. אומנם ה-ATV תומך תקן N אבל הראוטר שלי רק תקן G. אני מסוגל לנגן סרטי 1080P דרך הרשת ורק מדי פעם נתקע לרגע וממשיך.
(כן אני יודע שה-ATV מוציא רק 720P אבל את הקובץ מהרשת הוא קורא בכל מקרה).
יש מצב שהכרטיס שלך לא מקונפג לעבוד N ? כנס להגדרות של הכרטיס ותבדוק אם הוא על N או G ותראה איך זה משתנה. תקן G לכשעצמו לא מספיק בשביל 1080P, הוא מקטע בגלל שיש הפרעות וירידה בקצב העברת הנתונים.
(לשם המחשה, כשיש drop של מידע זה לא רק מסתכם במקטע קטן של מידע - צריך לבצע שליחה מחדש לפי סדר ומעורבים טיימרים וכו' בתוך כל זה).
תקן N אמור לאפשר לך להסטרים 1080P חלק אבל שוב - כל עוד יש קליטה טובה ואין הפרעות מיוחדות.