מחפש ממיר איכותי לקליטת שידורי עידן+ - לא *** סיני
-
the_matrix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום
סוף סוף עשיתי צעד אמיץ והתנתקתי מהוט לטובת עידן +
בהתחלה רציתי ללכת על ה INNOVA7002 אבל חלק מהביקורת הפחידו אותי קצת
אני מחפש המלצה ממיר איכותי לקליטת שידורי עידן+ - לא *** סיני
סוף סוף עשיתי צעד אמיץ והתנתקתי מהוט לטובת עידן +
בהתחלה רציתי ללכת על ה INNOVA7002 אבל חלק מהביקורת הפחידו אותי קצת
אני מחפש המלצה ממיר איכותי לקליטת שידורי עידן+ - לא *** סיני
בארץ יש רק *** סיני, כתוצאה מתקן השידור הייחודי.
אני יכול להמליץ לך על המקלט "קונקה 980", הכי איכותי ויציב שיצא לי לראות וגם מקליט ל-DOK.
בנוסף כמעט כל המסכים החדשים כוללים מקלט פנימי. במידה ויש תכנית לשדרג טלוויזיה, זו גם אופציה.
אני יכול להמליץ לך על המקלט "קונקה 980", הכי איכותי ויציב שיצא לי לראות וגם מקליט ל-DOK.
בנוסף כמעט כל המסכים החדשים כוללים מקלט פנימי. במידה ויש תכנית לשדרג טלוויזיה, זו גם אופציה.
לא בטוח שהקונקה הוא האופציה. יחד עם זאת שווה לזכור ששידורי ה- HD, אם וכאשר ימומשו , המקלטים הקיימים לא יתמכו בכך היות והחוכמולוגים בארצנו התעקשו על שימוש בשיטה "לא סטנדרטית" שמעט מאוד מקלטים, כיום, תומכים בה, אם בכלל...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
כמו שנאמר פה, הכל *** סיני... בסופו של יום צריך לקחת את הדברים בפורפורציות הנכונות.
לכמה זמן הממיר הולך לשרת אותי? האם אכפת לי מעברית ואחריות? האם אני בונה על הקלטות ועל סטרימר?
אם אתה מחפש רק צפייה, אז גם ממירים מחודשים שמתחילים ב-99 ש"ח יעשו תעבודה, לא הייתי משקיע על העסק יותר מ-200 ש"ח היות וכפי שנאמר התקן צפייה ישתנה בעתיד שוב וכל זה לא יהיה רלוונטי.
אם לא אכפת לך מעברית, אציע לך לחפש באייבי אחר ממיר, יש מגוון אפשרויות יפות המתאימות לכיס של כל אחד ועושות יפה את העבודה..
ממה שיצא לי לחוות מהאינובה, זהו מוצר לא בשל שמתיימר לתת כל כך הרבה על הדף.
ברור שהוא עשוי טוב אבל היבואן לא משקיע בו בתכנות הצ'יפ ועל כן לא ניתן לנצלו כפי שראוי.
בעיית הקליטה בו ממש מעיקה, ורק אם אתה גר בקרבה לאחד המשדרים של הרשות השנייה אמליץ לך לקנות אותו.. או אם אתה יכול לחבר לאנטנת בניין אחרת צפה לקרטועים, תקיעות... והריסת הקלטות.
לכמה זמן הממיר הולך לשרת אותי? האם אכפת לי מעברית ואחריות? האם אני בונה על הקלטות ועל סטרימר?
אם אתה מחפש רק צפייה, אז גם ממירים מחודשים שמתחילים ב-99 ש"ח יעשו תעבודה, לא הייתי משקיע על העסק יותר מ-200 ש"ח היות וכפי שנאמר התקן צפייה ישתנה בעתיד שוב וכל זה לא יהיה רלוונטי.
אם לא אכפת לך מעברית, אציע לך לחפש באייבי אחר ממיר, יש מגוון אפשרויות יפות המתאימות לכיס של כל אחד ועושות יפה את העבודה..
ממה שיצא לי לחוות מהאינובה, זהו מוצר לא בשל שמתיימר לתת כל כך הרבה על הדף.
ברור שהוא עשוי טוב אבל היבואן לא משקיע בו בתכנות הצ'יפ ועל כן לא ניתן לנצלו כפי שראוי.
בעיית הקליטה בו ממש מעיקה, ורק אם אתה גר בקרבה לאחד המשדרים של הרשות השנייה אמליץ לך לקנות אותו.. או אם אתה יכול לחבר לאנטנת בניין אחרת צפה לקרטועים, תקיעות... והריסת הקלטות.
pazitush, נשמע כאילו אתה יודע את הפרטים הטכניים שעתידים לבוא...pazitush כתב:לא בטוח שהקונקה הוא האופציה. יחד עם זאת שווה לזכור ששידורי ה- HD, אם וכאשר ימומשו , המקלטים הקיימים לא יתמכו בכך היות והחוכמולוגים בארצנו התעקשו על שימוש בשיטה "לא סטנדרטית" שמעט מאוד מקלטים, כיום, תומכים בה, אם בכלל......
נשמח לשמוע את הפרטים אם אתה יודע אותם, עד כה לא הצלחתי להוציא מהם פרטים טכניים.
הכל כאן:shimi810 כתב: נשמח לשמוע את הפרטים אם אתה יודע אותם, עד כה לא הצלחתי להוציא מהם פרטים טכניים....
http://www.hometheater.co.il/article3161
פשוט מדינת חלם.gimm כתב:הכל כאן:shimi810 כתב: נשמח לשמוע את הפרטים אם אתה יודע אותם, עד כה לא הצלחתי להוציא מהם פרטים טכניים....
http://www.hometheater.co.il/article3161...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אם יש לך המון כסף לזרוק אז הכי איכותי שאתה יכול להשיג זה Dreambox עם טיונר DVB-T.
מצד שני אם כבר זרקת כמה אלפי שקלים על הממיר הכי טוב שקיים אז תוציא עוד כמה וקנה לך צלחת לוויין (שזה מה שהדרימבוקס יועד אליו במקור).
מצד שני אם כבר זרקת כמה אלפי שקלים על הממיר הכי טוב שקיים אז תוציא עוד כמה וקנה לך צלחת לוויין (שזה מה שהדרימבוקס יועד אליו במקור).