דילמה בהתאמת רמקולים.
שלום לכולם.
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים קידמיים חדשים ומרוב שקיבלתי המון דעות אני כבר לא יודע למי להאמין,מקווה שפה יגבשו לי דעה (:
אז ככה נתחיל מזה שיש לי רסיבר יאמהה RXV661 עכשיו אני רוצה לקנות זוג קידמיים וסאב.
שמעתי את המורל ומאוד אהבתי,הדילמה שלי היא כזו..רציתי ללכת על סידרת האוקטב החדשה והיום אמרו לי שעדיף ללכת על האוקטוס כי הם נשמעים בדיוק באותו הרמה והמגבר שלי ינצל אותם יותר.האם זה נכון או שבכל זאת ללכת על סדרת האוקטב? מה בעצם באמת עדיף ומה חדש יותר? ולגבי סאב(מרובע) יש באמת דגמים ב8" אינטש או שכולם אותו הדבר?
האם הסט הזה בחדר שינה יפיק סאונד טוב? אני שומע מוזיקה בעיקר.בעתיד אני יוסיף סנטר ואחוריים.
תודה רבה על העזרה זה ממש דחוף לי כי אני לקראת סגירה.
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים קידמיים חדשים ומרוב שקיבלתי המון דעות אני כבר לא יודע למי להאמין,מקווה שפה יגבשו לי דעה (:
אז ככה נתחיל מזה שיש לי רסיבר יאמהה RXV661 עכשיו אני רוצה לקנות זוג קידמיים וסאב.
שמעתי את המורל ומאוד אהבתי,הדילמה שלי היא כזו..רציתי ללכת על סידרת האוקטב החדשה והיום אמרו לי שעדיף ללכת על האוקטוס כי הם נשמעים בדיוק באותו הרמה והמגבר שלי ינצל אותם יותר.האם זה נכון או שבכל זאת ללכת על סדרת האוקטב? מה בעצם באמת עדיף ומה חדש יותר? ולגבי סאב(מרובע) יש באמת דגמים ב8" אינטש או שכולם אותו הדבר?
האם הסט הזה בחדר שינה יפיק סאונד טוב? אני שומע מוזיקה בעיקר.בעתיד אני יוסיף סנטר ואחוריים.
תודה רבה על העזרה זה ממש דחוף לי כי אני לקראת סגירה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
נתחיל בזה שמקומו של הפוסט הוא לא באודיו יוקרתי אלא באודיו רב ערוצי.
אולי זו הסיבה מדוע לא קיבלת תגובות ....מציע לך לבקש בפרטי להעביר את הפוסט.
את האוקטב החדש לא שמעתי. הדגם הקודם של האוקטב היה לא קל להנעה, כלומר, לא ממש מתאים לחיבור לרסיבר ק"ב ממוצע.
קראתי שהדגם החדש קל יותר להנעה מהדגם הקודם אבל עדיין לא הייתי בוחר בו מבלי לחבר אותו למגבר המיועד על מנת לשמוע האם הוא מספק אותי או לא.
בהשוואה לאוקטב דגם האוקטוס קל יותר להנעה ולכן הסיכוי שרסיבר ק"ב יספיק עבורו גבוהה יותר.
בכל מקרה, תמיד להאזין יחד עם המגבר המיועד לפני הרכישה.
ארז
נתחיל בזה שמקומו של הפוסט הוא לא באודיו יוקרתי אלא באודיו רב ערוצי.
אולי זו הסיבה מדוע לא קיבלת תגובות ....מציע לך לבקש בפרטי להעביר את הפוסט.
את האוקטב החדש לא שמעתי. הדגם הקודם של האוקטב היה לא קל להנעה, כלומר, לא ממש מתאים לחיבור לרסיבר ק"ב ממוצע.
קראתי שהדגם החדש קל יותר להנעה מהדגם הקודם אבל עדיין לא הייתי בוחר בו מבלי לחבר אותו למגבר המיועד על מנת לשמוע האם הוא מספק אותי או לא.
בהשוואה לאוקטב דגם האוקטוס קל יותר להנעה ולכן הסיכוי שרסיבר ק"ב יספיק עבורו גבוהה יותר.
בכל מקרה, תמיד להאזין יחד עם המגבר המיועד לפני הרכישה.
ארז
אין לי אפשרות להאזין עם הציוד שלי זה מה שמבאס...אני לא יכול לבוא לחנות עם הרסיבר שלי /:
התעייצתי עם האתר "פומפה" הם אמרו לי שעדיף לי את האוקטוס ואפילו יכול להיות שיש להם דגם ישן שהוא מגיע עם סאב מוגבר בסטנד למטה.
השאלה אם מה שימכרו לי אצלהם לא מתצוגה גם או משהו כזה...
התעייצתי עם האתר "פומפה" הם אמרו לי שעדיף לי את האוקטוס ואפילו יכול להיות שיש להם דגם ישן שהוא מגיע עם סאב מוגבר בסטנד למטה.
השאלה אם מה שימכרו לי אצלהם לא מתצוגה גם או משהו כזה...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
קודם כל אתה יכול לבוא לחנות עם המגבר שלך, אם לא, זו לא חנות רצינית.
ובטח לא להתייעץ עם חנות
ועוד פומפה 
ובטח לא להתייעץ עם חנות
- ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
למה שלא תיגש ישירות לחנות המפעל של מורל ?
שם יתנו לך את כל האינפורמציה שאתה צריך ותבקש מהם להביא את המגבר שלך ולחבר לרמקולים אני חושב שישמחו לעזור לך .