דרכים להוזלת המשלוח מחו"ל בקניה מקוונת
אני חדש בכל מה שקשור לקנייה ברשת, עדיין לא ביצעתי קניה מאיביי או מאתר כלשהו בחו"ל.
בבואי להזמין מוצר כלשהו מחיר המשלוח גבוה מאוד ולכן הקניה הופכת ללא כדאית, במיוחד כשנוספים לכך זמני ההמתנה הארוכים.
אנשים רבים בפורום משתמשים באופן קבוע באיביי ולכן אני סבור שיש כמה דברים שאני מפספס ובעטיים כל קניה הופכת ללא משתלמת.
אני מניח שהבעיה טמונה בעלויות המשלוח... יש קומבינות כלשהן וכדו' שכנראה ואני לא מודע אליהן?
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצה חוט!
תודה רבה!
בבואי להזמין מוצר כלשהו מחיר המשלוח גבוה מאוד ולכן הקניה הופכת ללא כדאית, במיוחד כשנוספים לכך זמני ההמתנה הארוכים.
אנשים רבים בפורום משתמשים באופן קבוע באיביי ולכן אני סבור שיש כמה דברים שאני מפספס ובעטיים כל קניה הופכת ללא משתלמת.
אני מניח שהבעיה טמונה בעלויות המשלוח... יש קומבינות כלשהן וכדו' שכנראה ואני לא מודע אליהן?
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצה חוט!
תודה רבה!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה מאד תלוי במוצר, יש מוצרים שעם משלוח עדיין זולים בהרבה מרכישה בארץ ( לדוגמה לגו).
שים לב שבאיביי ובאתרים אחרים יש אפשרות למיין לפי עלות פלוס משלוח. בנוסף, יש מוכרים שנותנים הנחה במשלוח אם רוכשים יותר ממוצר אחד.
לגבי זמני המתנה: רכישה מאתרים בחו״ל לא מתאימה למי שצריך את המוצר בדחיפות... למרות זאת, למעט מקרים חריגים לא חיכיתי אף פעם יותר משבועיים למשלוח מאיביי...
שים לב שבאיביי ובאתרים אחרים יש אפשרות למיין לפי עלות פלוס משלוח. בנוסף, יש מוכרים שנותנים הנחה במשלוח אם רוכשים יותר ממוצר אחד.
לגבי זמני המתנה: רכישה מאתרים בחו״ל לא מתאימה למי שצריך את המוצר בדחיפות... למרות זאת, למעט מקרים חריגים לא חיכיתי אף פעם יותר משבועיים למשלוח מאיביי...
תודה חבר'ה!
אני מבין שעם הזמן לומדים מה משתלם ומה לא...
לאחרונה ראיתי באיביי נעליים חדשות לגמרי של NIKE ב-30$ לא כולל משלוח. המחיר באתר הרשמי של החברה הוא 100$. כמה ימים אחרי כן המוצר כבר לא הופיע. דברים כאלה אמורים להעלות חשד לזיוף או שפשוט יש מצב שהמוכר מת להפטר ממוצר שנשאר לו?
זה משהו נורמלי למצוא "מציאות" כאלה באיביי?
אני מבין שעם הזמן לומדים מה משתלם ומה לא...
לאחרונה ראיתי באיביי נעליים חדשות לגמרי של NIKE ב-30$ לא כולל משלוח. המחיר באתר הרשמי של החברה הוא 100$. כמה ימים אחרי כן המוצר כבר לא הופיע. דברים כאלה אמורים להעלות חשד לזיוף או שפשוט יש מצב שהמוכר מת להפטר ממוצר שנשאר לו?
זה משהו נורמלי למצוא "מציאות" כאלה באיביי?
- oris74
- חבר במועדון HT

בדרך כלל אין כאלו הפרשים.. יכול להיות שלא מדובר במוצר חדש וכמובן שבאיביי יש גם זיופים...
שים לב לאפשרויות הסינון בצד שמאל באתר.
שים לב לאפשרויות הסינון בצד שמאל באתר.
סימנתי שיציג לי רק BRAND NEW...oris74 כתב:בדרך כלל אין כאלו הפרשים.. יכול להיות שלא מדובר במוצר חדש וכמובן שבאיביי יש גם זיופים...
שים לב לאפשרויות הסינון בצד שמאל באתר....
שווה לקחת סיכון במצב כזה? במקרה הכי גרוע אפשר להתלונן באייבי ולקבל את הכסף, לא?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אם זה US זה לרוב מקורי.
אם סין וחבריו לרוב זה סיוף.
משלוח US תמיד יקר יותר.
משלוח מסיון וחבריו זול יותר.
לפעמים יש דברים מחודשים או משומשים, שם לב.
אם סין וחבריו לרוב זה סיוף.
משלוח US תמיד יקר יותר.
משלוח מסיון וחבריו זול יותר.
לפעמים יש דברים מחודשים או משומשים, שם לב.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אחלה קופירייטינג לשם האתר - "הדוד". 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
http://www.hometheater.co.il/vt161761oris74 כתב:גיליתי אתר ישראלי חדש (?) ומענין לגבי מידע על קניות ומשלוחים מחו"ל:
http://www.hadod.co.il/...
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה על ההבהרה - בגלל זה הוספתי סימן שאלה
(חיפשתי שרשורים בפורום הזה אבל לא הגעתי עד פברואר...)
(חיפשתי שרשורים בפורום הזה אבל לא הגעתי עד פברואר...)