הספק כניסה מקסימאלי לרמקולים
שלום לכולם
אני לא בטוח שההודעה מתאימה לפורום הזה ,אבל אני כותב אותה כאן מכיוון שכל המגברים/רסיברים שלי הם וינטג'.
רציתי לשאול איך ניתן לבדוק את ההספק מקסימאלי שרמקול ספציפי יכול לקבל בכניסה והאם מגבר המוציא הספק גבוה יותר יכול לשרוף או לגרום נזק אחר הרמקול אם יחובר אליו.
אני לא בטוח שההודעה מתאימה לפורום הזה ,אבל אני כותב אותה כאן מכיוון שכל המגברים/רסיברים שלי הם וינטג'.
רציתי לשאול איך ניתן לבדוק את ההספק מקסימאלי שרמקול ספציפי יכול לקבל בכניסה והאם מגבר המוציא הספק גבוה יותר יכול לשרוף או לגרום נזק אחר הרמקול אם יחובר אליו.
בבקשה הזדהה !me109 כתב:שלום לכולם
....
הוי אומר, פרט את דגמי הוינטאג' שברשותך, וזאת כדי למנוע "ממתחזים" להסתנן לפורום....
חוני כתב:בבקשה הזדהה !me109 כתב:שלום לכולם
....
הוי אומר, פרט את דגמי הוינטאג' שברשותך, וזאת כדי למנוע "ממתחזים" להסתנן לפורום....
...
הדגמים שלי הם כרגע רסיברים ומגברים קטנים יחסית:
MARANTZ 1050 - מגבר ראשי
Rotel RA820
NIKKO STA 4030
MARANTZ SR810
HARMAN KARDON 430
אני מתכנן על רכישה של סנסוי מדגם 6060 או 7070 או מרנץ יותר גדול 2245 ומעלה
הרמקולים שלי הם FISHER דגם XP56 . בשאיפה לשדרג השנה ל CERWIN VEGA VE12 או דגם מקביל
me109 כתב:שלום לכולם
רציתי לשאול איך ניתן לבדוק את ההספק מקסימאלי שרמקול ספציפי יכול לקבל בכניסה והאם מגבר המוציא הספק גבוה יותר יכול לשרוף או לגרום נזק אחר הרמקול אם יחובר אליו....
1. בדרך כלל ההספק יהיה רשום על תיבת הרמקול מאחור, או על הרמקול עצמו.
2. מגבר בריא, בעל הספק גבוה, יכול בהחלט לגרום לנזק כבד לרמקול חלש - תלוי במצב כפתור
הווליום כמובן. ( מגבר חולה עלול לגרום לנזק כבד לא פחות
3. מציע לך לא לקחת סיכון.
בברכה.
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.