אחרי התלבטות קצרה היום נרכשה Sony NX710.
גם כך מרגע שאני מחליט על משהו עד לביצוע זמן מאוד קצר, וגם ביקור ב-Future הוסיף את שלו
תודה לאיתי ודור על העזרה ויעוץ
דימה

46"hananmori12 כתב:יש לי גם סוני ואני מתלבט להחליף אותה, אשמח לדעת בכמה קנית אותה? ואיזה גודל?
תתחדש...

תתחדש ותהנה מהמסך המצויין שרכשתdima_vy כתב:שלום לכל החברים
אחרי התלבטות קצרה היום נרכשה Sony NX710.
גם כך מרגע שאני מחליט על משהו עד לביצוע זמן מאוד קצר, וגם ביקור ב-Future הוסיף את שלו![]()
תודה לאיתי ודור על העזרה ויעוץועל היחס והמחיר כמובן
)
דימה...

מסך מדהים, מבחינת איכות תמונה, כולל איכות של שידורי SD ממקלט DVB-T המובנה. מספר חסרונות:tascam כתב:תתחדש.מסך מעולה אני מתבלט בינו לבן TOSHIBA 46XL700 שגם יורד מהמדף והוצעה לי באלמ ב 5400 ועוד תלושים ב 500 לרשת בגדים
אשמח לקבל מימך חוות דעת כי זה המתחרה הישירה שהיתה לסוני ואשמח לקבל גם מחיר בפרטי...
TASCAM...

אני כרגע עם סוני 40bx420,dima_vy כתב:46"hananmori12 כתב:יש לי גם סוני ואני מתלבט להחליף אותה, אשמח לדעת בכמה קנית אותה? ואיזה גודל?
תתחדש...
לגבי המחיר התבקשתי לא לפרט, אבל אין מניע שתיגש לאותה חנות גם. המחיר היה מספיק טוב מבחינתי![]()
שים לב, שמדובר בדגם שירד מהיצור כבר ואין בו תמיכה בעברית, ולא ברור אם תהיה מתישהו... אחד ההיתרונות - מבצע של 5 שנות אחריות
חוץ מזה אני בינתיים מאוד מרוצה...

זה דגם שיצא כבר מהשוק. באתר של סוני הוא נמצא ב-archivehananmori12 כתב:אני כרגע עם סוני 40bx420,dima_vy כתב:46"hananmori12 כתב:יש לי גם סוני ואני מתלבט להחליף אותה, אשמח לדעת בכמה קנית אותה? ואיזה גודל?
תתחדש...
לגבי המחיר התבקשתי לא לפרט, אבל אין מניע שתיגש לאותה חנות גם. המחיר היה מספיק טוב מבחינתי![]()
שים לב, שמדובר בדגם שירד מהיצור כבר ואין בו תמיכה בעברית, ולא ברור אם תהיה מתישהו... אחד ההיתרונות - מבצע של 5 שנות אחריות
חוץ מזה אני בינתיים מאוד מרוצה...
יש לי צריבה של האח הגדול במסך פעם שניה (כבר תיקנו פעם אחת),
אז צריכים לחזור אלי ולראות מה עושים (אני דורש מסך אחר),
ורציתי לדעת איך המסך כי ראיתי אותו מופיע באתר שלהם, האם זה דגם יוצא?...