שווה לחכות לאייפד הממש חדש או שהשינויים לא משמעותיים מאוד?
היי חברים
אני חובב אפל בשנים האחרונות, מאז שהייתי נגד אבל השתדרגתי לאייפון אני לא באמת יכול לחזור אחורה..
מניח שזה קרה כאן לרבים. החיים התחלקו לשניים, אומרים בעלי האייפון בד"כ.
בכל מקרה, אני בונה ומפנטז כבר כמה זמן מאז שחבר הראה לי על אייפד.. שמעתי שיוצא אחד ממש חדש ואני תוהה אם לחכות לו או לא.
א. מה יהיה טווח המחירים שלו לעומת קודמו?
ב. מהם השינויים המשמעותיים? (זה בסדר אם תפנו אותי בלינק חיצוני, לא צריך להשקיע אני פשוט רוצה לדעת..)
ג. האם שווה לזכות במכירים האלה בתחרויות? או שאלו דברים שחשוב לקנות מהרשתות אורנג', סלקום ואחיותיהן.. ? כי מצאתי בפייסבוק תחרות שיכולה להביא לי אייפד וחשבתי לנסות את מזלי, אבל לא יהיה שווה אם אצטרך לשלם הון על מעבר לרשת וכל הדברים האלה. ולצערי אני לא מבין בזה, את האייפון קניתי דרך אייפון ולא התחכמתי..
אני חובב אפל בשנים האחרונות, מאז שהייתי נגד אבל השתדרגתי לאייפון אני לא באמת יכול לחזור אחורה..
מניח שזה קרה כאן לרבים. החיים התחלקו לשניים, אומרים בעלי האייפון בד"כ.
בכל מקרה, אני בונה ומפנטז כבר כמה זמן מאז שחבר הראה לי על אייפד.. שמעתי שיוצא אחד ממש חדש ואני תוהה אם לחכות לו או לא.
א. מה יהיה טווח המחירים שלו לעומת קודמו?
ב. מהם השינויים המשמעותיים? (זה בסדר אם תפנו אותי בלינק חיצוני, לא צריך להשקיע אני פשוט רוצה לדעת..)
ג. האם שווה לזכות במכירים האלה בתחרויות? או שאלו דברים שחשוב לקנות מהרשתות אורנג', סלקום ואחיותיהן.. ? כי מצאתי בפייסבוק תחרות שיכולה להביא לי אייפד וחשבתי לנסות את מזלי, אבל לא יהיה שווה אם אצטרך לשלם הון על מעבר לרשת וכל הדברים האלה. ולצערי אני לא מבין בזה, את האייפון קניתי דרך אייפון ולא התחכמתי..
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ההבדל הגדול ביותר הוא המסך החדש,ולדעתי זה עושה הבדל ענקי , המסך של האייפד 2 פשוט נראה כמו CRT בהשוואה לסמארטפונים החדשים עם הרזולוציה המצחיקה ,במיוחד בהשוואה לאייפון 4 עם המסך המדהים ,ואחרי שיש לך אייפון 4 או מכשיר עם מסך דומה מבחינת הPPI ,המסך של האייפד 2 הוא פשוט לא זה ,ומצב שני האייפד החדש סוף סוף פתר את הבעיה הזאת עם מסך שאמור להיות לא פחות ממדהים ,במיוחד בהשתשב בזה שאתה מקבל יותר פיקסלים ממסך ה1080p שלך במסך של כמעט 10" .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
א. זהים.
ב. מסך טוב בהרבה, מעבד גרפי חזק יותר, יותר זכרון, אפשרות הכתבה בשפות תומכות, מצלמה אחורית טובה יותר, תמיכה ברשתות דור 4 LTE במדינות תומכות.
ג. לא הבנתי.
אם 600 שקל שווים לך לקבל אותו חודשים לפני שיגיע לארץ באופן "רשמי" אז תזמין מחברת שילוח כמו - http://ushops.co.il/viewPage.php?page_id=163
לעומת המחיר בארץ לדגם הזהה מהדור הנוכחי ההפרש עומד על 600 שקלים.
ב. מסך טוב בהרבה, מעבד גרפי חזק יותר, יותר זכרון, אפשרות הכתבה בשפות תומכות, מצלמה אחורית טובה יותר, תמיכה ברשתות דור 4 LTE במדינות תומכות.
ג. לא הבנתי.
אם 600 שקל שווים לך לקבל אותו חודשים לפני שיגיע לארץ באופן "רשמי" אז תזמין מחברת שילוח כמו - http://ushops.co.il/viewPage.php?page_id=163
לעומת המחיר בארץ לדגם הזהה מהדור הנוכחי ההפרש עומד על 600 שקלים.
שי
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני מעריך שהבחור התכוון לכך שהוא רכש את האייפון מאיידיגיטל או מאפל..mp3lll כתב:״ את האייפון קניתי דרך האייפון״ מה?...
אני לא ממליץ על דגם ה16 ג'יגה. מדובר בדגם מאוד מוגבל מבחינת נפח תודות לרזולוציה הגבוהה משמעותית של המסך החדש.
http://www.theverge.com/2012/3/14/28703 ... na-display
"The applications developed by Apple have been upgraded to support the Retina Display. For example Keynote was previously only 115MB but its latest version is 327MB. Numbers is up from 109MB to 283MB, Pages moves from 95MB to 269MB, and iMovie from 70MB to 404MB." (Translated from Vietnamese)
While some of the apps have received additional features, it seems likely that the increase in size is mainly down to the huge graphics needed to fill the new iPad's 2048 x 1536 Retina Display
http://www.theverge.com/2012/3/14/28703 ... na-display
"The applications developed by Apple have been upgraded to support the Retina Display. For example Keynote was previously only 115MB but its latest version is 327MB. Numbers is up from 109MB to 283MB, Pages moves from 95MB to 269MB, and iMovie from 70MB to 404MB." (Translated from Vietnamese)
While some of the apps have received additional features, it seems likely that the increase in size is mainly down to the huge graphics needed to fill the new iPad's 2048 x 1536 Retina Display
וואו תודה רבה חבר'ה. מבחינת הרזולוציה של המסך לקחתי לתשומת ליבי, אני מודה שזה כן דבר שחשוב לי.
ואם אשיג אחד שהוא לא 16 ג'יגה אולי באמת כבר עדיף. עזרתם לי מאוד, אמשיך להתחבט עד להחלטה אבל נראה לי שאני די סגור על זה.
המשך שבוע טוב.
וכן, התכוונתי שרכשתי אותו דרך המפעיל הסלולרי שלי ולא בצורה אישית. יצא מוזר..
ואם אשיג אחד שהוא לא 16 ג'יגה אולי באמת כבר עדיף. עזרתם לי מאוד, אמשיך להתחבט עד להחלטה אבל נראה לי שאני די סגור על זה.
המשך שבוע טוב.
וכן, התכוונתי שרכשתי אותו דרך המפעיל הסלולרי שלי ולא בצורה אישית. יצא מוזר..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
את ההודעה הזו אני רושם מאייפד החדש. 16 מהעבודה. אל תשכחו שגם איכות הצילום השתנתה , מה שאומר קבצים יותר גדולים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
600 דולר עד העבודה 
מודה שלא חפרתי מספיק זמן את הקודמים בשביל להשוות.
מה שכן - בסה"כ - רוב האפליקציות נראות טוב - כולל כאלה של אייפון.
רק שפה ושם אייקונים מפוקסלים.
אבל בסה"כ - למפתחים שבינכם - אין הרבה עבודת מעבר.
מודה שלא חפרתי מספיק זמן את הקודמים בשביל להשוות.
מה שכן - בסה"כ - רוב האפליקציות נראות טוב - כולל כאלה של אייפון.
רק שפה ושם אייקונים מפוקסלים.
אבל בסה"כ - למפתחים שבינכם - אין הרבה עבודת מעבר.