אני שואל: איך אפשר לעשות טרייד-אין מרסיבר אהוב (y3900) ולהוסיף כמעט 5K מבלי לשמוע בבית, עם הרמקולים והתנאים שלי ?
מוזר מאוד שאנשים רוכשים רסיבר ברמת המחיר הזו ללא בחינה מעמיקה, מאז אותה "תקרית" עם ה-LX70, אני לא מעז אפילו לחשוב על רכישה עיוורת.

- הצעתי, לא ממש עזרepony כתב:שלוש אופציות שאני יכול לחשוב עליהן:
- תציע לשים צ'ק פיקדון על המכשיר כנגד השאלה שלו
- תבקש להשאיל מכשיר מתצוגה (קופסה פתוחה)
- תבדוק מה מדיניות ההחזרה בחנויות האלה ומקסימום תקנה ותחזיר...

+1eitan-z כתב:ואתה באמת חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בין ה - 3900 ל - 7005 שיצדיקו את תוספת המחיר ?
לשלם עוד 5K על עיצוב \תוספת של 2 כניסות HDMI נוספות (אמנם 1.4...) ושליטה מהאייפון ?
נו , שויין![]()
איתן....

אתה צודק !!! אבל למה הן לא מסכימות להשאיל אותו שאלת מה הבעיה ? בכל אופן זה מאוד מוזר .kipikipod כתב:אז עכשיו סופית אני מתעניין במרנץ SR7005, הבעיה היא ש2 חנויות היחידות (שמצאתי) שמוכרות את הרסיבר לא מסכימות להשאיל לשמיעה בבית,
אני שואל: איך אפשר לעשות טרייד-אין מרסיבר אהוב (y3900) ולהוסיף כמעט 5K מבלי לשמוע בבית, עם הרמקולים והתנאים שלי ?![]()
מוזר מאוד שאנשים רוכשים רסיבר ברמת המחיר הזו ללא בחינה מעמיקה, מאז אותה "תקרית" עם ה-LX70, אני לא מעז אפילו לחשוב על רכישה עיוורת....

אני אגיד לך למה.אז למה אצלכם תמיד הכל מסובך וקשה...

אבל למה, למה ? אני באמת לא מצליח להביןistarmini כתב:אני אגיד לך למה.אז למה אצלכם תמיד הכל מסובך וקשה...
אצלנו ,בארץ הקודש, מרבית הסוחרים/יבואנים חושבים ,שהם למעשה עושים לנו טובה, שהם מביאים את המוצר ומציעים אותו למכירה.![]()
![]()
מרביתם ,עדין לא הפנימו, שאנחנו אלו שעושים להם טובה ,שבכלל מוכנים לרכוש מהם , במיוחד לאור אופציות הרכישה מחו"ל.
עד שלא ישנו את המתג בראש לא הולך להשתנות פה כלום....

אני מאמין לך בוס אבל ככה זה במזרח התיכון.bossgt6 כתב:אבל למה, למה ? אני באמת לא מצליח להביןistarmini כתב:אני אגיד לך למה.אז למה אצלכם תמיד הכל מסובך וקשה...
אצלנו ,בארץ הקודש, מרבית הסוחרים/יבואנים חושבים ,שהם למעשה עושים לנו טובה, שהם מביאים את המוצר ומציעים אותו למכירה.![]()
![]()
מרביתם ,עדין לא הפנימו, שאנחנו אלו שעושים להם טובה ,שבכלל מוכנים לרכוש מהם , במיוחד לאור אופציות הרכישה מחו"ל.
עד שלא ישנו את המתג בראש לא הולך להשתנות פה כלום....
יואב צלצלתי לפני מספר ימים לחנות שמחזקיה מגבר שאני רוצה להקשיב לו , הוא אומר לי בטלפון שלח מייל עם פרטים ונשלח את המגבר אליך , אז במייל אני כותב לו
האם אתה רוצה צילום של תעודת זהות ?
צילום של רשיון נהיגה ?
אין בעיה אני אסרוק ואשלח לך במייל , הוא עונה :" רק כתובת עם שם למשלוח" ....... לא צ'קים לא ערבונות ולא בטחונות ולא נעליים , וכל שאלה שיש לך תרים אלינו טלפון חופשי מתי שתרצה
האמן לי זה עובד מצויין , רק מהאמון שאתה מקבל פה אתה מתפדח לאכזב , אתה מקבל את המגבר, שומע בכיף בביתך
בלי לחץ , יום , יומיים או חמישה ימים .... מחזיר אותו כמו ענק לאריזה וכל שנותר לך הוא לשלם על המשלוח ונסגר סיפור ....

האודסי XT כבר נחשב מיושן.LiorShap כתב:לא מחייב ששדרוג לסטריאו ייתן תמיד תוצאות טובות יותר מרסיבר ברמה גבוהה.
הגיוני שכן , אבל יכול להיות שהוא יצטרך להגיע לתקציבים אחרים לגמרי.
המרנץ 7005 מציע את אחד מהאודיסי המתקדמים מדגם XT , לימהה 3900 עם כל הכבוד אין RC ברמה הזו....

LiorDrZ כתב:+1eitan-z כתב:ואתה באמת חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בין ה - 3900 ל - 7005 שיצדיקו את תוספת המחיר ?
לשלם עוד 5K על עיצוב \תוספת של 2 כניסות HDMI נוספות (אמנם 1.4...) ושליטה מהאייפון ?
נו , שויין![]()
איתן....
וזה אחרי הפוסטים שלך לחיפוש אחרי הגברת סטריאו ייעודית. קיפי אתה לא מתמקד... ואני חושב ששדרוג של הרסיבר לא יעשה לך כזה שדרוג בסטריאו. כתבתי לך את זה כבר כמה פעמים אתה תצטרך לחסוך קצת יותר מזומנים בשביל לעשות שדרוג ראוי לגובה ולא לרוחב.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30...

או כמו שצ'ילי פפרס אומריםLiorDrZ כתב:קיפי,
כמו שענו לך בפורום השחור התקציב שלך "קצת" בעייתי... יהיה קשה למצוא מגבר סטריאו + DAC בתקציב הנתון ולכן עצתי היא שתמשיך "לסבול" בינתיים ולחסוך מזומנים בשביל שדרוג ראוי שיתן לך את מה שאתה מחפש.
ליאור...

ה 32 נמצא ברסיברים שהם ספינות הדגל של החברות ולכן לא הבנתי ואני עדין לא מבין למה במרנץ החליטו להצמד לוורסיה הישנה. זו הייתה אחת הסיבות, שלא רכשתי את הפרוססור שלהם ה 7005 בזמנו.LiorShap כתב:ה XT עדיין נחשב ל RC מעולה. בטח בהשוואה ל ימהה 3900....
XT32 נמצא ברסיברים אני מניח של 15K , לא פחות....

אז יאללה בוא נשיר - לבנטינו לבנטינו , מי היה מאמין......אני מאמין לך בוס אבל ככה זה במזרח התיכון.יש שאלות ,שלא כדאי בכלל ,להתחיל לחפש עבורן תשובות.
אולי במזרח התיכון החדש ,שיגיע ביום מהימים, הכל יתנהל כמו בארץ הפיורדים,השדות הירוקים ואתרי הסקי...