אי שירות לקוחות ח.י.
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני לא מבין מה פה כולם עפים על יבואן רשמי, היום ניסיתי ב3 הזדמונויות שונום לדבר עם ח.י. ופשוט זה היה זוועה.
שלושת המקריים היו על נושאים שונים עם אנשי שירות לקוחות שונים, פשוט מזעזע!! כנראה שלא אלך על lg אחרי הכל או ייבוא פרללי, הם פשוט לדעתי נהיו חבורה של שרלטנים שלא אכפת להם מהלקוח.
בזמן כתיבת פוסט זה עצרתי רגע לחפש עליהם מידע זהה באינטרנט ולא להפתעתי יש אינספור לקוחות ממורמרים.
אז ייבואן רשמי?? מממ לא בטוח כבר מבחינתי
שלושת המקריים היו על נושאים שונים עם אנשי שירות לקוחות שונים, פשוט מזעזע!! כנראה שלא אלך על lg אחרי הכל או ייבוא פרללי, הם פשוט לדעתי נהיו חבורה של שרלטנים שלא אכפת להם מהלקוח.
בזמן כתיבת פוסט זה עצרתי רגע לחפש עליהם מידע זהה באינטרנט ולא להפתעתי יש אינספור לקוחות ממורמרים.
אז ייבואן רשמי?? מממ לא בטוח כבר מבחינתי
נערך לאחרונה על ידי Pixelicous ב 14/03/2012 14:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

יותר נכון בטוח לא!!
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אל תקנה..
עם כל ה"כמות" אנשים שאתה ראית, שמעת וקראת עליהם שלא מרוצים יש פי 50 אנשים שמאד מרוצים.
כמו בכל חברה בארץ ישראל, מה לעשות.
עם כל ה"כמות" אנשים שאתה ראית, שמעת וקראת עליהם שלא מרוצים יש פי 50 אנשים שמאד מרוצים.
כמו בכל חברה בארץ ישראל, מה לעשות.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
קודם כל תנסה לקבל שירות מיבואנים פרלליים ואז תשווה לח.י או כל אחד אחר. לפחות בח.י אחרי ששלחתי SMS התקשרו אלי. אצל פרללי מסוים אפילו לא חזרו אלי.
בשביל זה ממליצים פה בפורום לקנות מחנויות מתמחות שלהן יש קשרים טובים עם היבואנים ושתשבורנה את הראש בשבילך.
בשביל זה ממליצים פה בפורום לקנות מחנויות מתמחות שלהן יש קשרים טובים עם היבואנים ושתשבורנה את הראש בשבילך.
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

אינטגרל זה שלא חזרו אלייך לא מראה על שירות גרוע, יכול לקרות, בסופו של דבר אנחנו בני אדם ושוכחים לעיתים.
אני עשיתי אינסוף שיחות ב3 שבועות האחרונים בחיפוש אחר טלויזיה, לייבואנים, לחנויות, למקבילים, לנותני שירות, למי לא! קרה המון שלא חזרו אליי או שחזרו אחרי הרבה זמן, אבל לא התעצבנתי, שוב, זה קורה.
חוץ מזה לח'ברה האלה יש SLA וכל עוד הם לא חורגים הם בסדר, אני מאמין שיש הרבה אנשים שהם צריכים לתת להם שירות חוץ ממני.
אבל כשאתה מתקשר לשאול שאלות לגיטימיות (בתור מישהו שרוצה להיות לקוח שלהם!!!) ומדברים אלייך בצורה הכי מגעילה שיש (3 אנשים שונים), כי לא ממש באתי טוב לבחורה שענתה לי לטלפון או שפשוט לא בראש שלה לעזור לך, זה ל-א שירות ואותי זה מגעיל.
אני עשיתי אינסוף שיחות ב3 שבועות האחרונים בחיפוש אחר טלויזיה, לייבואנים, לחנויות, למקבילים, לנותני שירות, למי לא! קרה המון שלא חזרו אליי או שחזרו אחרי הרבה זמן, אבל לא התעצבנתי, שוב, זה קורה.
חוץ מזה לח'ברה האלה יש SLA וכל עוד הם לא חורגים הם בסדר, אני מאמין שיש הרבה אנשים שהם צריכים לתת להם שירות חוץ ממני.
אבל כשאתה מתקשר לשאול שאלות לגיטימיות (בתור מישהו שרוצה להיות לקוח שלהם!!!) ומדברים אלייך בצורה הכי מגעילה שיש (3 אנשים שונים), כי לא ממש באתי טוב לבחורה שענתה לי לטלפון או שפשוט לא בראש שלה לעזור לך, זה ל-א שירות ואותי זה מגעיל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Pixelicous,
הפנתי את השירשור הזה לנציגי ח.י והם מעוניינים ליצור עימך קשר ישירות (אנשים בכירים בח.י).
ביקשתי בפרטי את האישור שלך להעביר להם את כתובת המייל שלך כדי שיוכלו ליצור קשר ישירות, אך אתה לא עונה לי (אני רואה שקראת את ההודעה שלי כי זה נמצא ב"הודעות שנשלחו").
אני פונה אליך כאן ולמען ייראו אחרים כי מנסים בכל זאת לתקן את הנעשה, גם אם נעשו טעויות.
הפנתי את השירשור הזה לנציגי ח.י והם מעוניינים ליצור עימך קשר ישירות (אנשים בכירים בח.י).
ביקשתי בפרטי את האישור שלך להעביר להם את כתובת המייל שלך כדי שיוכלו ליצור קשר ישירות, אך אתה לא עונה לי (אני רואה שקראת את ההודעה שלי כי זה נמצא ב"הודעות שנשלחו").
אני פונה אליך כאן ולמען ייראו אחרים כי מנסים בכל זאת לתקן את הנעשה, גם אם נעשו טעויות.
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

היי מרטין,
ראשית כל תודה על הניסיון להציל את ההרגשה שקיבלתי מהם.
כתבתי לך בפורום הטכני, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אני משתמש חדש (זאת ההודעה שקיבלתי-כמה פעמים).
אני לא מעוניין שייצרו עימי קשר, זה לא חוכמה לתת שירות נורמאלי רטרואקטיבית.
כך או כך זה לא משנה, רכשתי טלויזיית LG ולקחתי שירות VIP של ח.י, בסופו של דבר אנחנו דיי אסירים של אותן החברות, ולא רק בשוק החשמל כמובן. העדפתי לנסות את מזלי עם יבואן רשמי מאחר והטלויזיה שרכשתי כבר לא מייבאים יותר
נחיה ונראה מה יקרה, מקווה שלא אצטרך את השירות, אבל אם כן, אכתוב פה שוב איך היתה החוויה.
שוב תודה, שיהיה המשך סופש נעים
ראשית כל תודה על הניסיון להציל את ההרגשה שקיבלתי מהם.
כתבתי לך בפורום הטכני, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אני משתמש חדש (זאת ההודעה שקיבלתי-כמה פעמים).
אני לא מעוניין שייצרו עימי קשר, זה לא חוכמה לתת שירות נורמאלי רטרואקטיבית.
כך או כך זה לא משנה, רכשתי טלויזיית LG ולקחתי שירות VIP של ח.י, בסופו של דבר אנחנו דיי אסירים של אותן החברות, ולא רק בשוק החשמל כמובן. העדפתי לנסות את מזלי עם יבואן רשמי מאחר והטלויזיה שרכשתי כבר לא מייבאים יותר
נחיה ונראה מה יקרה, מקווה שלא אצטרך את השירות, אבל אם כן, אכתוב פה שוב איך היתה החוויה.
שוב תודה, שיהיה המשך סופש נעים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. למנהלים אתה כן יכול לשלוח הודעות פרטיות. אם לא הייתי מודע לזה, לא הייתי שולח לך הודעה פרטית.
2. אם אתה לא מעוניין שייצרו איתך קשר כי "זו לא חוכמה בדיעבד" אז אין לי הרבה מה להגיד מעבר לזה שכנראה כל מה שרצית זה לעשות BITCHING ולא באמת לפתור את הבעיה.
אני, ביוזמתי בלבד, הפנתי את השירשור לתשומת ליבם של מנהלים בח.י שמיד כמובן רצו לעזור ולתקן את הנעשה.
טעויות נעשות כל הזמן וגם אם יש בעיות מערכתיות, רק ככה אפשר לתקן אותן ולא ע"י "ליכלוך בפורום" ועכשיו ש"יתפוצץ העולם".
זכותך כמובן להתמודד עם זה איך שאתה רוצה אבל אם באמת היית רוצה שזה ייפתר ולו רק להבא, לדעתי, זו לא הדרך.
2. אם אתה לא מעוניין שייצרו איתך קשר כי "זו לא חוכמה בדיעבד" אז אין לי הרבה מה להגיד מעבר לזה שכנראה כל מה שרצית זה לעשות BITCHING ולא באמת לפתור את הבעיה.
אני, ביוזמתי בלבד, הפנתי את השירשור לתשומת ליבם של מנהלים בח.י שמיד כמובן רצו לעזור ולתקן את הנעשה.
טעויות נעשות כל הזמן וגם אם יש בעיות מערכתיות, רק ככה אפשר לתקן אותן ולא ע"י "ליכלוך בפורום" ועכשיו ש"יתפוצץ העולם".
זכותך כמובן להתמודד עם זה איך שאתה רוצה אבל אם באמת היית רוצה שזה ייפתר ולו רק להבא, לדעתי, זו לא הדרך.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
MartinHSabag כתב:1. למנהלים אתה כן יכול לשלוח הודעות פרטיות. אם לא הייתי מודע לזה, לא הייתי שולח לך הודעה פרטית.
זכותך כמובן להתמודד עם זה איך שאתה רוצה אבל אם באמת היית רוצה שזה ייפתר ולו רק להבא, לדעתי, זו לא הדרך....
אני בעד.
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

מרטין, ניסיתי מלא פעמים להוציא לכם הודעה, אני עובד עם פיירפוקס לא יודע אולי יש קשר..
מה אני אשכרה צריך לעשות screenshot שתאמינו לי? למה לי לא לענות אם כבר קראתי את ההודעה..
מכבד את דעתך לכאן או לכאן, הכיוון שלי היה לשתף את מה שאני חוויתי החוצה ולא סתם לשלהב.
כמו שכתבתי אין מה לתקן ואין מה לדבר איתם, ולא בקטע של "יתפוצץ העולם". פשוט הייתי מעוניין לקבל כמה תשובות שכעת בדיעבד לא יעזרו לי כי כבר רכשתי מהם טלויזיה.
הדבר היחידי שנותר לעשות זה שהם יבצעו בדק בית, ובשביל זה לא צריך אותי.
מה אני אשכרה צריך לעשות screenshot שתאמינו לי? למה לי לא לענות אם כבר קראתי את ההודעה..
מכבד את דעתך לכאן או לכאן, הכיוון שלי היה לשתף את מה שאני חוויתי החוצה ולא סתם לשלהב.
כמו שכתבתי אין מה לתקן ואין מה לדבר איתם, ולא בקטע של "יתפוצץ העולם". פשוט הייתי מעוניין לקבל כמה תשובות שכעת בדיעבד לא יעזרו לי כי כבר רכשתי מהם טלויזיה.
הדבר היחידי שנותר לעשות זה שהם יבצעו בדק בית, ובשביל זה לא צריך אותי.
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

בדיוק שלחו לי שוב הודעה, הפעם ניסיתי גם דרך IE ולא רק פיירפוקס

- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

סבבה, הבנתי אותך בפעם הראשונה גם כן, אבל עדיין לא הצלחתי לשלוח גם אליךMartinHSabag כתב:הסברתי ואני אסביר שוב.
נכון, אתה לא יכול אולי לשלוח ולקבל הודעות פרטיות ממשתמשים רגילים אבל ממנהלים ולמנהלים כן....
לא משנה.
תודה על העזרה