ה-TW5900 הוא דגם הכניסה של מקרני התלת מימד של אפסון אירופה, במחיר של פחות מחצי ממקרן 3D הזול ביותר בדור הראשון ועם המוניטין של אפסון כאלופי תמורה למחיר. בדקנו האם מדובר במקרן 3D שיתאים לכולם.
ביקורת יפה!
נראה לי שקצת קשה להעביר ביקורת למוצר שכזה לאחר שנחשפים למוצרים מהשורה הראשונה בקטגוריה, אבל לדעתי הצלחת לעמוד יפה במשימה זו.
סה"כ עושה רושם שמי שמעוניין במקרן 3D צריך להכניס את היד לכיס או שעדיף פשוט לחכות. לטעמי שווה להשקיע במקרן 2D איכותי יותר מאשר להתפשר על 2D בשביל לקבל 3D בינוני.
בכל מקרה, תודה על הביקורת!
אחלה ביקורת, עיניינית, מקצועית ובהחלט מעידה כאלף עדים על אמינות האתר, הסוקר והיבואן. לא מכיר הרבה אתרים שהיו מפרסמים בכזו הבלטה ביקורת שדי קוטלת מוצר של יבואן שמפרסם באתר (ולא מעט).
konyo ו amira,
ביטויים כמו "קניה טובה" או "ביקורת קוטלת" הם סובייקטיביים לחלוטין. לי לא הייתה כוונה לקטול מוצר או להחליט עבור מישהו אם לקנות או לא לקנות.
אני אישית רואה את הנתונים שמפרסמות החברות, ניגודיות בעיקר, הולכים ומתנפחים משנה לשנה, גם במקרנים ברמת כניסה.
אני הסתקרנתי מאוד, האם מקרני רמת כניסה של היום הם באמת ברמה של מקרני דגל של ארבע שנים אחורה, כמו שנתוני הניגודיות מרמזים? או שרק המספרים מתנפחים.
צריך גם לזכור שהסטנדרטים שלי שונים מאוד מהסטנדרטים של קהל היעד של מקרן כזה.
ביקורת מצויינת!
צריך לזכור גם את מחיר המקרן, הוא לא באותה הליגה של ה-9000 למשל, ולכן יחס העלות תועלת עולה, וצריך להשוות אותו למקרנים באותו סדר גודל של מחיר
OPV שוב הצלחת !
ביקורת מאוד מעניינת , לא מעייפת ונוגעת בדיוק הפרטים ובתכנים במינון הנכון של קהל היעד הנ"ל .
עם זאת כמו שאמרו לפני - אני לא הייתי נוגע במקרן הנ"ל (איכות הדו-מימד שלו)
ולפי דעתי כל אחד שמתכנן רכישת מקרן עבור קולנוע ביתי - כן צריך לחשוב גם על תלת - מימד , אבל לא אם זה
בא על חשבון הדו-מימד.
הייתי מעוניין שתעשה ביקורת על אחיו ה"בינוני" ה-TW6000 (ניגודיות 1:40.000) .
זה היה נותן לי תמונת מצב על ההבדל בינהם ובין ה-9000 (המעולה יש לומר) .
כל המקרנים האחרונים שנבדקו היו מקרני 3D ואני תוהה ואפילו מבקש לעשות סקר על טלוויזיות ועל מקרנים ולהבין איזה אחוז מהתכנים הניצפים מאלו שיש להם מכשירי 3D הינם אכן 3D וכמה הוא 2D.
אני בתחושה מסויימת שהבאז של ה 3D ירד לרמת זימזוום קל וכמעט בלתי נשמע ולפחות מהאנשים שאני מכיר רוב מכריע של התכנים ממש כמעט כל התכנים שהם רואים הינו בדו מימד ולא בתלת מימד.
מאוד מעניין אם יעשו את הסקר הזה..... מנהלים לשיקולכם