למישהו יש חוות דעת על ממיר דיגיטלי Teac TC2639 ?
שלום,
הממיר הזה ממש זול. יש אתר שמוכר דגם מחודש ב 158 ש"ח.
והוא כולל כבל HDMI באותו מחיר.
מישהו מכיר את המוצר הזה ? לא מצאתי אף חוות דעת בגוגל.
כיום יש לי ממיר של HUNDAY ואין שום טענות.
פשוט חייב דחוף ממיר נוסף כי השידורים דרך הלוויין לא נקלטים טוב כבר שבועיים בעמוס וניילסאט.
אגב: יש שם גם אנטנה מסוג YAGY שעולה 69 ש"ח ובפורום של עידן+ המליצו עליה.
אני כנראה אקנה אותה בנוסף לממיר שיפור קליטה (עם האנטנה של הממיר יש לפעמים רעשים קלים).
תודה למשיבים
הממיר הזה ממש זול. יש אתר שמוכר דגם מחודש ב 158 ש"ח.
והוא כולל כבל HDMI באותו מחיר.
מישהו מכיר את המוצר הזה ? לא מצאתי אף חוות דעת בגוגל.
כיום יש לי ממיר של HUNDAY ואין שום טענות.
פשוט חייב דחוף ממיר נוסף כי השידורים דרך הלוויין לא נקלטים טוב כבר שבועיים בעמוס וניילסאט.
אגב: יש שם גם אנטנה מסוג YAGY שעולה 69 ש"ח ובפורום של עידן+ המליצו עליה.
אני כנראה אקנה אותה בנוסף לממיר שיפור קליטה (עם האנטנה של הממיר יש לפעמים רעשים קלים).
תודה למשיבים
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
שמע מחוו"ד שקיבלתי מאנשים שרכשו המוצר איננו להיט
זהו מוצר מדבקה ולא באמת של היצרן teac
יש תקיעות וריסטים בגלל הליך העברות של הממיר ואין עדכוני קושחה בעבורו, אם לא בא להתרוצץ למעבדה איתו במהלך שנת האחריות חפש חלופה אחרת ואל תתפתה למחיר.. כבל HDMI עולה כמה שקלים באייבי זה מה שעושה לך חשק לבצע קנייה?
זהו מוצר מדבקה ולא באמת של היצרן teac
יש תקיעות וריסטים בגלל הליך העברות של הממיר ואין עדכוני קושחה בעבורו, אם לא בא להתרוצץ למעבדה איתו במהלך שנת האחריות חפש חלופה אחרת ואל תתפתה למחיר.. כבל HDMI עולה כמה שקלים באייבי זה מה שעושה לך חשק לבצע קנייה?
חבל שהרשות השנייה בחרה בתקן יוצא דופן.
ליינים שלמים של מוצרים לא מגיעים ארצה ואנו נאלצים להסתפק בזבל סיני (לפחות בזול).
כמו בהרבה תחומים בארץ, עושים חצי עבודה
עכשיו מתכוונים לחזור על הטעות ולעבור ל-DVB-2 
ליינים שלמים של מוצרים לא מגיעים ארצה ואנו נאלצים להסתפק בזבל סיני (לפחות בזול).
כמו בהרבה תחומים בארץ, עושים חצי עבודה
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הממיר של TEAC יוצא מסינכרון תמיד בין הסאונד לתמונה , זאת אומרת שאתה רואה שפתיים זזות, ואתה שומע רק אחרי שהן כבר סיימו לזוז.
בינתיים לא שמעתי שהיבואן אסף בחזרה את כל הממירים מהחנויות, ולא שמעתי שהיבואן הוציא עידכון שפותר את הבעיה.
בינתיים לא שמעתי שהיבואן אסף בחזרה את כל הממירים מהחנויות, ולא שמעתי שהיבואן הוציא עידכון שפותר את הבעיה.
תודה, אני לא אקנה אותו.dvb-acavish כתב:הממיר של TEAC יוצא מסינכרון תמיד בין הסאונד לתמונה , זאת אומרת שאתה רואה שפתיים זזות, ואתה שומע רק אחרי שהן כבר סיימו לזוז.
בינתיים לא שמעתי שהיבואן אסף בחזרה את כל הממירים מהחנויות, ולא שמעתי שהיבואן הוציא עידכון שפותר את הבעיה....
מה לגבי ה 990 של קונקה ?
הוא עולה פחות מ 300