לפני שאני רוכש רמקולים הייתי מעוניין להתייעץ איתכם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה אהבת יותר ? אף אחד לא יכול לענות על השאלה במקומך...uriayon כתב:עד 10,000
מגבר של NAD C326BEE
פטיפון REGA RP1
שמעתי את שניהם אבל הייתי רוצה להתייעץ לפני שאני רוכש מניסיון של אחרים...
לי יש את ה684 מוגבר ע"י nad c355bee
בהתחלה לא הייתי מרוצה מהתוצאה
- ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לגבי הכבלים
אם אתה קונה מערכת רכיבים טובה אתה חייב להשקיע גם בכבלים ובבננות טובות . כבל מומלץ ולא יקר יחסית למה שמציע CORD CARNIVAL SILVER SCREEN (כבל השנה 2011 במגזין HI FI ) חיברתי גם בננות טובות ולא יקרות יחסית DYNAVOX HIGH END והשיפור משמעותי -הסאונד הרבה יותר חד מגובש וצלול יותר . לקנות רמקולים טובים ולחבר אותם לכבלים פשוטים של 3-4 ש"ח למטר יעשה להם עוול גדול ....
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
קיבלתי בעבר המלצה חד משמעית, בתקציבים של עד 10,000 ש"ח - לא לפספס בחינה של EPOS. לי אישית לא יצא לשמוע את הרמקול, אבל אני יודע שהוא מקבל ביקורות נהדרות.
Re: ....
החלפתי לכבל שISAC69 המליץ עליו: Chord Carnival SilverScreenuriayon כתב:לאיזה כבלים החלפת?
ואם מישהו יכול להמליץ מניסיון על רמקול עד 10K אני אשמח לקבל המלצות וללכת לבדוק לפיהן.
תודה...
אני לא מכיר את שני הרמקולים רק את ה683 (אני בחרתי באח הקטן שלו 684 מטעמי תקציב)
אני לא יודע איך השילוב שלהם עם ה326 (לי יש את ה355)
אגב, שמעת את הרמקולים כשהם מחוברים למגבר שלך ?
תכין 4-5 דיסקים שאתה שומע בדרל כלל, צא לחנויות ותן לצוות להשמיע לך שילובים אפשריים בתקציב שלך.
בחר את הרמקולים לפי מה שהאוזן שלך אוהבת.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אני אישית ממליץ על מבחן עיוור. ככה לא תהיה שבוי בקונספציות מוקדמות ותבחר רק לפי טיב הצליל
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
epos ו-monitor audio silver
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
מה גודל החלל שבו הרמקולים ימוקמו? אולי רמקולים ריצפתיים יהיו OVERKILL?
ההגברה שלך אומנם לא רעה אך לא בטוח שמספיק טובה להרבה רמקולים בתקציב של 10K אם הם "קשים" להנעה.
לגביי בקשתך להמלצות על מותגים לרמקולים ב-10K אתה תקבל מיליון תשובות מ-100,000 אנשים שונים, רק אוזניך יכולות להחליט עבורך מה טוב לך...אני הייתי מתחיל מ-MOREL הישראלית
ההגברה שלך אומנם לא רעה אך לא בטוח שמספיק טובה להרבה רמקולים בתקציב של 10K אם הם "קשים" להנעה.
לגביי בקשתך להמלצות על מותגים לרמקולים ב-10K אתה תקבל מיליון תשובות מ-100,000 אנשים שונים, רק אוזניך יכולות להחליט עבורך מה טוב לך...אני הייתי מתחיל מ-MOREL הישראלית
You pay peanuts, you get monkeys
זה פוסט משנת 2012 שמישהו הגיב עליו משום מה...freerider כתב:מה גודל החלל שבו הרמקולים ימוקמו? אולי רמקולים ריצפתיים יהיו OVERKILL?
לגביי בקשתך להמלצות על מותגים לרמקולים ב-10K אתה תקבל מיליון תשובות מ-100,000 אנשים שונים, רק אוזניך יכולות להחליט עבורך מה טוב לך...אני הייתי מתחיל מ-MOREL הישראלית...